Levenscoaching

Het doet een zoekend iemand goed dat ingewortelde ideeën worden losgeweekt door een levenscoach, een buitenstaander. De levenscoach rammelt (voorzichtig) aan jouw idee over jezelf en de manieren waarop je je leven aanpakt. Heb je nog steeds vrijheid om jezelf te zijn en je te ontwikkelen ook als je in een strak tijdschema moet werken of weinig afwisseling hebt? Spreek met Freek helpt je antwoorden te geven op deze vragen.

Wat een levenscoach doet

Een levenscoach leert je antwoord geven op levensvragen en geeft je manieren om hiermee om te gaan. In de sessies houden we een zoektocht naar de vrijheid die je hebt en de schijnbare noodzakelijkheden die je uit de weg kunt gaan. Uit de keuzes die in het verleden gemaakt zijn en waar die keuzes toe geleid hebben, kan waardevol materiaal voor de toekomst geput worden. Bijvoorbeeld over het verschil tussen wie je wilt zijn en wie je werkelijk in de praktijk bent. Mogelijk kunnen andere keuzes gemaakt worden om dit te bereiken. Ook kan het zijn dat je verleden nog dwars dor je heden gaat. Alle levenszaken kunnen met een levenscoach worden besproken.

Zelfacceptatie als oplossingssleutel

De sleutel tot verandering is gebaseerd op de acceptatie van wat hier-en-nu is. Die sleutel ligt altijd vlak voor onze neus, maar we hebben de neiging om hem ergens anders te zoeken, bij anderen, of bij de omstandigheden, waarvan we vinden dat die zouden moeten veranderen. Wat ik doe is je ondersteunen en je aandacht vestigen om op een milde en onderzoekende manier een blik in jezelf te werpen en te ervaren wat er zich wel of niet afspeelt. Belemmeringen kunnen daardoor oplossen, je krijgt de beschikking over een grotere hoeveelheid vrije aandacht en over nieuwe levensenergie. Je krijgt een frissere kijk op de realiteit, die niet vertroebeld is door eigen (voor)oordelen en onverwerkte emoties.

Mijn manier van aanpakken

Waarin ik je ondersteun is dat je gaat ervaren om een mens te worden uit één stuk. Iemand die stevig met zijn beide benen op de grond staat en zijn dromen waar maakt in een meer gelukkig leven. De aanpakwijze van levenscoaching is vanuit een praktisch oogpunt. Actief in samengesprek met daarbij ondersteuning in theorie en gerichte praktijkopdrachten. Wil je jezelf beter realiseren, nog onontwikkelde kwaliteiten ontvouwen? Vul het onderstaande formulier in en ontdek hoe jij je leven op een mooie wijze kunt verdiepen door meer persoonlijke groei.Informatie LevensCoaching


AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK LEVENSCOACHING. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat levenscoaching voor jou persoonlijk kan betekenen.

KENNISMAKINGSGESPREK LEVENSCOACHING

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.