BedrijfsBabbel

Mag ik je even een vraag stellen? Hoe gaat het met je bedrijf? Ben je nog net zo vol met vuur en passie als toen je begon? Staat de zaak nog gezond op beide benen? Ondernemen is een prachtig vak. Ik doe al 30 jaar niks anders dan ondernemer zijn in al mijn vezels! Als er tegenslagen zijn dan knok ik nog net zo hard als in het begin. Doe jij dat ook? Bén jij nog steeds dezelfde pitbull als in het begin, die als hij zijn tanden ergens ingezet heeft niet eerder loslaat dan dat het geslaagd is?

Wat ik doe als bedrijfscoach

Als bedrijfscoach ben ik niet zomaar een raadgever of iemand die komt met losse kreten. Mijn rol is die van een daadactieve, oplossingsgerichte luisterpaal waarbij jij en je bedrijf centraal staan. Mijn visie is vooral gericht op wat potentieel beschikbaar is in het nu of morgen, dat kan gaan om bedrijfsvragen of persoonlijke kwesties. Maar ook haal ik naar boven wat er verborgen ligt aan kwaliteiten en mogelijkheden en hoe deze inzetbaar kunnen worden gemaakt in het bedrijf.

Als bedrijfscoach leer ik je, hoe je zonder stress jouw zaken weer op orde brengt. Je krijgt focus, wordt energieker en blijer. Je neemt de invulling van jouw leven in eigen hand door op koers te blijven die je zelf bepaalt. Ik leer je jouw energie te verhogen, te ontspannen en te focussen. Je gaat op topniveau presteren! Of dit nu gaat om zaken (als ondernemer), gezondheid of privé. Je zult op alle vlakken het effect merken.

Coaching is een persoonlijke begeleiding, die er op gericht is je talenten te ontdekken en je persoonlijke te ontwikkelen. Coaching is doelgericht: samen werk ik met de cliënt actief naar een gewenste doelsituatie toe. Je coachingsvraag kan betrekking hebben op je werk, studie of je privéleven. In het coachingstraject krijg je meer inzicht in je eigen denken, voelen en handelen en ben je beter in staat een persoonlijk doel te realiseren.


Door middel van bedrijfscoaching krijg je meer helder zicht op ondernemerszaken. Je gaat aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap en je bepaalt waar jij naar toe wilt. Je ontdekt jouw kwaliteiten en ik help je hier optimaal gebruik van te maken. De afgelopen 30 jaar ben ik voor talloze bedrijven een luisterpaal geweest, een knoopkraker en waar nodig een breekijzer om de boel open te breken.

Geen verkooptrucjes

Laat ik je zeggen dat ik niet kom met verkooptrucjes, ellenlange rapporten en/of met vage adviezen. Ik kom voor een bedrijfsbabbel om samen te kijken waar de boel vastzit of om te bepalen waar meer ruimte moet komen om de zaak weer gezond op poten te krijgen. Verwacht van mij géén gladde trucs en gladgestreken trajecten. Nee, ik ga voor een gezonde portie raad en praktische stappen in daad. Ik ben niet de standaard coach van zoveel uit een dozijn, maar wel een positieve en creatieve doener die weet wat hij voor staat. Waar ik óók voor sta zijn heldere regels zonder dubbele bodems en altijd scherp geprijsd.

Durf en neem de volgende stap

Wil jij jouw bedrijf een gezonde boost geven voor vandaag en morgen? Hak de knoop dan door en mail mij. Wij kunnen binnen twee weken de eerste afspraak maken die bedoeld is als kennismaking, om te kijken hoe de wederzijdse klik is. Dat kan zowel overdag als in de avonduren. Bovendien is deze afspraak kosteloos. Het enige wat in rekening wordt gebracht zijn mijn reiskosten van € 0,35 per kilometer, als de afspraak wordt gemaakt bij jouw bedrijf. Vul het onderstaande formulier in en ik reageer binnen twee werkdagen.

AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK BEDRIJFSCOACHING

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.