Bedrijfscoaching

Bedrijfscoaching

Heb je veranderplannen met je bedrijf? Wil je graag kijken hoe je succesvoller kan worden? Of wil je door teambuilding en betere communicatie de werksfeer verbeteren? Dan ben je bij mij als bedrijfscoach aan het juiste adres! Bedrijfscoaching zorgt ervoor dat een ondernemer een heldere groeiblik houdt op zijn bedrijf. Een frisse blik betaalt zichzelf terug in andere onverwachte succesvolle invalshoeken. Bedrijfscoaching is dan ook iets wat elke ondernemer als standaard bedrijfsonderdeel zou moeten invoeren voor vandaag en zeker morgen. Al 35 jaar ben ik een sparringpartner voor veel bedrijven als het gaat om communicatie en marketing. Als ondernemer heb ik alle ecobubbels, financiële hoofdkrakers, crisisperikelen meegemaakt en overleefd. En ook: nog steeds ben ik een positief, creatief en passievol ondernemer.

Een bedrijfscoach is de perfecte onafhankelijke persoon om mee van gedachten te wisselen over je bedrijf. Zo krijg je meteen een second opinion, een frisse kijk en een lading inspiratie. Een bedrijfscoach geeft je richting en helpt je om jezelf én je bedrijf te laten groeien. Hij inspireert en motiveert je op weg naar betere resultaten. Een bedrijfscoach helpt je om de beste versie van jezelf te worden. Iemand die continu zijn grenzen verlegt en de lat verhoogt met andere, creatieve invalshoeken.

Wat is bedrijfscoaching?

Bedrijfscoaching draait om het zo goed mogelijk functioneren van je bedrijf. Je coach neemt samen met jou je missie en visie onder de loep en overloopt wat je wenst te bereiken. Je doelen behaal je natuurlijk niet alleen. Daarom kijk je tijdens bedrijfscoaching ook naar de werksfeer en wordt er aandacht aan het stressniveau op de werkvloer besteed. Krijgt iedereen voldoende hulp en waardering? Zit de bedrijfsstructuur correct in elkaar? Welke verandering is nodig om je bedrijf vlot te laten draaien? Ook het zelfbeeld van je bedrijf wordt bestudeerd en eventueel bijgesteld. Bedrijfscoaching is de onafhankelijke meekijker die zorgt voor een heldere en frisse blik op je onderneming.

Bedrijfscoaching

Bedrijfscoaching zorgt voor vitaliteit

Een vitale organisatie zorgt voor haar medewerkers. Zij zijn het menselijk kapitaal waar je organisatie op draait. Wanneer de medewerkers gemotiveerd zijn, heeft dit direct effect op de werkcultuur. Een gezonde, positieve en open werkcultuur zorgt voor grote productiviteit, effectiviteit en werkplezier. Een medewerker die zich verbonden voelt met het werk, zal gemakkelijker meer tot stand brengen. Het is zinvol hierin preventief te investeren. Je vindt een juiste balans tussen resultaatgerichtheid en het motiveren van werknemers in de uitvoering hiervan. Zorgen voor het menselijk kapitaal is een belangrijke investering voor de lange termijn in de groei van de organisatie. Gezonde, gemotiveerde werknemers zijn minder vaak ziek, creatiever, gelukkiger en dus productiever. Welke werkgever wil dat nu niet?

Doel bedrijfscoaching

Ik help je met opbouwen, draaiend houden en uitbreiden van je onderneming. Voor de langere en kortere termijn. Als sparringpartner denk ik dan ook net zo makkelijk met je mee over alledaagse als over strategische zaken. Daarbij werken we in de coaching aan duidelijke doelen en resultaten, net zoals je in je bedrijf aan doelen wilt werken. Maar ook alle communicatieve zaken op het gebied van reclame en marketing liggen binnen mijn expertise.

Tarieven bedrijfscoaching

Hoeveel bedrijfscoaching of incompany coaching kost, hangt af van je persoonlijke behoeften en wensen, het aantal gekozen sessies en de duur van een traject. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een op maat uitgestippeld trajectvoorstel. Dit kan een kort, standaard of intensief coachingstraject zijn. Op de tarievenpagina vind je mijn uurtarief en de hoogte van de reiskosten.

De eerste stap in bedrijfscoaching

Met een goeie bedrijfscoach tegenover je maak je andere groeistappen in je bedrijf. Het begint met het elkaar leren kennen. Je kunt me tijdens die kennismaking vragen wat je wilt. Ik trek er graag minimaal een uur voor uit om zo grondig mogelijk te ontdekken of het voelt als iets wat we vaker willen doen. Dat dat niet altijd gebeurt, vind ik geen probleem. Het is juist fijn om dat te weten vóór we met elkaar aan de slag gaan. No hard feelings! Dat kan face to face, maar ook net zo makkelijk online. Je zit dan niet vast aan reistijden en afstanden.

Bedrijfscoaching

Wees welkom voor een eerste gespreksverkenning. In dit eerste gesprek luister ik naar je levensvraag of veranderwens. Uiteraard vertel ik over mezelf als bedrijfscoach. Na dit gesprek kijken we hoe de samenklik is en waar we de insteek kunnen maken om jouw bedrijfsvorm waar nodig een andere kleur te geven.


Aanvraag verkenningsgesprek 

KENNISMAKINGSGESPREK