Bedrijfskraker in raad en daad

Bedrijfscoaching

Wil je iets anders doen met je bedrijf? Wil je leren hoe je succesvoller kan worden? Wil je de werksfeer verbeteren door teambuilding en betere communicatie? Als je op zoek bent naar een bedrijfskraker, ben je bij mij aan het goede adres! Door mijn scherpe inzichten en acties help ik een ondernemer zijn bedrijf helder te zien groeien. Een frisse blik levert andere verrassende en succesvolle invalshoeken op. Ik heb al 35 jaar ervaring als communicatie- en marketingpartner voor vele bedrijven.

Door mijn deskundigheid als coach, kan ik je een onafhankelijk advies geven over je bedrijf. Op die manier ontvang je meteen een tweede opinie, een frisse kijk en een lading inspiratie. Een bedrijfscoach geeft je richting en helpt je zowel jezelf als je bedrijf te laten groeien. Hij zal je aanmoedigen en motiveren tot het behalen van betere resultaten. Een bedrijfscoach helpt je bij het ontwikkelen van je talenten en het bereiken van je doelen. Iemand die altijd denkt buiten de box en andere mensen uitdaagt met nieuwe ideeën.

Wat is bedrijfscoaching?

Bedrijfscoaching is erop gericht om het bedrijf zo goed mogelijk te laten functioneren. Je coach kijkt naar wat je wilt bereiken en helpt je daar bij. In de coaching kijk ik ook naar de werksfeer en of er aandacht aan het stressniveau wordt besteed op de werkvloer. Zijn er genoeg mensen die hulp en erkenning krijgen? Is de bedrijfsstructuur goed genoeg georganiseerd? Wat moet je doen om je bedrijf beter te laten draaien? Het beeld dat je bedrijf uitstraalt, wordt onderzocht en, wanneer nodig, bijgesteld. Als bedrijfskraker bekijk ik je onderneming vanuit een frisse en heldere optiek.

Bedrijfscoaching

Bedrijfscoaching zorgt voor vitaliteit

Een vitale organisatie zorgt voor haar mensen. Je organisatie is afhankelijk van haar menselijke kapitaal. Als de medewerkers gemotiveerd zijn, is dit meteen goed te merken aan de werksfeer. Een goede werkcultuur die open is en die zich richt op gezondheid, positiviteit en plezier leidt tot meer effectiviteit. Een medewerker die zich toegewijd voelt aan zijn werk, zal gemakkelijker meer tot stand brengen. Het is verstandig hierin te investeren om toekomstige problemen te voorkomen. Een goede balans tussen resultaatgerichtheid en het motiveren van werknemers is cruciaal voor het behalen van goede resultaten. Werknemers die gezond zijn en gemotiveerd zijn, zijn minder vaak ziek, zijn creatiever, zijn gelukkiger en zijn dus productiever. Wie wil dat nu niet in zijn bedrijf?

Doel bedrijfscoaching

Als bedrijfskraker zal ik je onderneming helpen op te bouwen en te verbeteren. Je kunt altijd bij me aankloppen voor advies, of het nu alledaagse dingen of belangrijke zaken zijn. In de coaching stellen we duidelijke doelen en verwachten we een bepaald resultaat, net zoals in een bedrijf. Bovendien beschik ik over de nodige kennis op het gebied van reclame en marketingcommunicatie. 

Tarieven bedrijfscoaching

De kosten van bedrijfscoaching zijn afhankelijk van je persoonlijke behoeften en wensen, het aantal gekozen sessies en de duur van een traject. Na ons kennismakingsgesprek krijg je een voorstel voor een op jouw situatie toegespitst traject. Mijn uurtarief en de hoogte van de reiskosten vind je op de tarievenpagina.

Afspraak maken bedrijfscoaching

Door mij in te schakelen als bedrijfskraker zet je andere groeistappen in je bedrijf. Voor we samen met de coachingsgesprekken starten, lijkt het me fijn om elkaar beter te leren kennen in een verkennend gesprek. De problemen waarmee u zich bezighoudt, zijn dezelfde als waarmee ik dagelijks werk. Aarzel niet om contact met mij op te nemen! Er kan snel een eerste afspraak gemaakt worden, overdag of ’s avonds. Dit kan met een gesprek in persoon, maar net zo makkelijk online. 

Bedrijfscoaching

Wees welkom voor een eerste gespreksverkenning. In dit eerste gesprek luister ik naar je levensvraag of veranderwens. Uiteraard vertel ik over mezelf als bedrijfscoach. In dit gesprek kijken we hoe de samenklik is en waar we de insteek kunnen maken om jouw coachingsvraag waar nodig een andere kleur te geven.


Aanvraag verkenningsgesprek 

KENNISMAKINGSGESPREK