Bedrijfscoaching voor succesvol ondernemen

Bedrijfscoaching is de fundering, de brandstof, de smeerolie en lijm van elke onderneming!

Bedrijfscoaching voor succesvol ondernemen

Mijn belangrijkste taak als bedrijfscoach is een gezonde eenheid te creëren voor succesvol ondernemen. De vraagstukken die er zijn, kunnen liggen op het zakelijke of persoonlijke vlak. Mijn motivatiedoel is dat het bedrijf als geheel gezond positief, creatief en zo goed mogelijk functioneert en dat gestelde doelen worden behaald zonder dat de drukketel oververhit raakt. Al 35 jaar ben ik zelf ondernemer en reis ik samen met ondernemers om pijnlijke schaaf- en pijnplekken weg te werken. Maar vooral om de zaag scherp te houden en de blik helder te houden voor vandaag en morgen. 

Bedrijfscoaching voor gezonde groei

De reden dat je bedrijfscoaching inzet mag niet een vraag zijn, maar is een vanzelfsprekendheid want het is de smeerolie in alle raderen van een bedrijf. Het zorgt voor een frisse blik van buiten naar binnen. Het trekt stroef lopende zaken vloten zorgt voor andere niet bedachte inzichten en oplossingen. In de dagelijkse maalstroom van een bedrijf staat wel het grote plaatje, maar zie je vaak dat de zaag niet scherp blijft en dat er zaken naar de achtergrond raken. Bedrijfscoaching houdt niet alleen de zaak scherp, maar zorgt ook dat de ooit frisse wind van positiviteit, creativiteit en ondernemerslef terugkomt en blijft. 

Bedrijfscoaching zorgt ook dat medewerkers, het onmisbaarste bedrijfskapitaal, worden gehoord en gezien. Bedrijven zijn organisch. Waarom? Omdat er mensen werken want zonder dat is er geen bedrijf. In de praktijk zie ik regelmatig uiterlijk prachtig opgetuigde ondernemingen, maar is het welzijn van de mensen een sluitpost. Met als gevolg meer ziekteverzuim en dat mensen sneller switchen naar een andere baan. Naast alle persoonlijke aspecten is dit ook een kostenpost die kan worden bespaard. Hoe? Door te investeren in het welzijn van mensen. De menselijke factor zou boven elke begroting, elke missie, elk ondernemersdoel moeten staan want zonder het menselijke kapitaal heeft een bedrijf geen bestaansrecht. 

Bedrijfscoaching voor succesvol ondernemen

Freek als bedrijfscoach

Mijn oprichtingsdatum ligt in 1956 en daarvan heb ik meer dan 35 jaar ervaring opgedaan als bedrijfscoach. Dat betekent dat ik weet hoe je succesvol kunt ondernemen. Ik weet als geen ander waar je de vinger op moet leggen als het gaat om ondernemers- en levensvragen. Mijn karakterschets is dat ik met een gezonde flair, humor, positiviteit, creativiteit en zorg altijd voor een gezellige en raakmakende sfeer binnen mijn coachingssessies.  

Ik ben wat je noemt een echt gevoelsmens en ik hou van mensverbindingen door oprechte interesse met daarbij een gezonde portie empathie. Ik ga recht door zee op mijn eigen authentieke manier. Dat kan confronterend zijn, maar nooit pijnlijk. Uitdagingen schuw ik niet zolang ze het mensbelang dienen. Ik hou zielsveel van mijn vak en ik vind het een groot voorrecht om met mensen te mogen reizen op hun levensreis of het nu gaat om het bedrijfsleven of de particuliere sector.

Afspreken met mij

Een afspraak maken met mij als bedrijfscoach betekent dat je 35 jaar ondernemerservaring in huis haalt met kennis en ervaring op elk denkbaar ondernemersvlak. Ben jij nieuwsgierig naar mijn frisse creatieve aanpak? Wil je mij iets vragen of een afspraak maken? Gebruik dan het onderstaande formulier en dan neem ik binnen 24 uur contact op met jou. Na dit eerste gesprek kijken we hoe de klik is en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Afspreken met mij kan overdag, maar ook in de avonduren. Lukt face tot face niet dan kan het ook online.  

Bedrijfscoaching voor succesvol ondernemen

Wees welkom voor een eerste gespreksverkenning. In dit eerste gesprek luister ik naar je hulpvraag, levensdoel of veranderwens. Uiteraard vertel ik over mezelf en hoe ik coach. Na dit gesprek kijken hoe we de samenklik is en of het coachtraject kan beginnen. Mijn coachingswijze is maatwerk en sluit aan bij de coachvraag.


Aanvraag verkenningsgesprek 

KENNISMAKINGSGESPREK