Bedrijfstrainingen

Bedrijfscoaching

Spreek met Freek is een man met 35 jaar ervaring in de pocket en spreekt met een andere bite. Maar ook iemand die zich vastbijt om mensen met plezier en power te trainen met een frisse blik en een knipoog. Mijn bedrijfstrainingen zijn doorspekt met een handvol serieuze noten, overgoten met een saus van luchtigheid en humor. Bedrijfstrainingen zijn bij mij maatwerk en toegespitst op actuele vraagthema’s die leven binnen organisaties. Maatwerk in trainingen is een trefzekere investering.

Door mensen op een ontspannen en toch doeltreffende manier te prikkelen, werken we gezamenlijk aan bewustwording en vooruitgang. Bestaande talenten worden weer zichtbaar, nieuw talent wordt ontdekt. Met mijn extra talent als levenskunstenaar en humorgoeroe maak ik sprankelende bedrijfstrainingen die doelrakend  zijn en lijmvast. Met als doel om organisaties aan te zetten om tot de beste versie van zichzelf te komen.

Humor in bedrijfstrainingen als groeisprint

Bedrijfstrainingen zijn bij mij geen droge en saaie kost. Mijn doelopzet bij trainingen is om mensen speels te verleiden tot leren en zinvol blijvend te veranderen. Gortdroge trainingen blijven niet hangen en vliegen weg Bedrijfstrainingen zijn bij mij geen droge en saaie kost. Mijn opzet bij trainingen is om mensen speels te verleiden tot leren en zinvol blijvend te veranderen. Gortdroge trainingen blijven niet hangen en vliegen weg als stof. Leuk lerend met een saus van samen interactief, luchtig, speels en humorvol is wat maakt dat mensen geraakt worden. Maar ook dat het geleerde als vanzelfsprekend wordt ontvangen. Humor is de weg naar veerkracht en creativiteit. Je kunt mijn bedrijfstrainingen zien als een routeplanner met humorvolle zijwegen. 

Bedrijfstrainingen als frisse wind

Je kunt bedrijfstrainingen inzetten als kick-off voor nieuwe organisaties, fusies of veranderprocessen. Ook kan het helpen en ondersteunen bij weerstand, bij een klaagcultuur, bij het anders leren denken bij vaste patronen of gewoontes. Of als wakkerschudder om verroeste patronen los te weken en zo een frisse wind te laten waaien in je bedrijf. Maar ook om nieuwe bedrijfsdoelstellingen met minder weerstand door te voeren en dat mensen mouwopstropend zin hebben om dat samen aan te pakken.

Bedrijfstrainingen op maat

Als bedrijf is het de moeite waard om met trainingen in de onderneming te investeren. Mijn bedrijfstrainingen kunnen vakinhoudelijk zijn, maar ook over onderwerpen als leiderschap, teambuilding, persoonlijke groei en communicatie. De aanpak is diepgaand, verrassend en praktijkgericht. Na de bedrijfstraining zorg ik voor een follow-up en geef zo nodig aanvullende adviezen. Wat bij mij voorop staat is dat een bedrijfstraining effect moet hebben voor vandaag en in de toekomst. Bedrijfstrainingen die zo begeleidt worden verdienen zichzelf terug in ondernemerssucces. 

De eerste stap

Om een passend voorstel te kunnen doen, maak ik een eerste vrijblijvende afspraak met je. Tijdens dit gesprek inventariseer ik je wensen en behoefte. Je kunt me digitaal uitnodigen of bellen voor een afspraak. Na dit eerste gesprek kijken we hoe de klik is en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Je hoeft alleen maar het formulier in te vullen en we spreken elkaar binnen twee weken. Dat kan overdag, maar mag ook in de avonduren. Het kan face to face, maar ook online. 


Wees welkom voor een eerste gespreksverkenning. In dit eerste gesprek luister ik naar je hulpvraag, levensdoel of veranderwens. Uiteraard vertel ik over mezelf en hoe ik coach. Na dit gesprek kijken hoe we de samenklik is en of het coachtraject kan beginnen. Mijn coachingswijze is maatwerk en sluit aan bij de coachvraag.


Aanvraag verkenningsgesprek 

KENNISMAKINGSGESPREK