Cabaret Coaching

cabaret-coaching

Humor met inhoud

Als Cabaretcoach verzorg ik avondvullende voorstellingen op joúw podium. Het leven is mijn podium waarop mijn voorstellingen zijn gebaseerd. Dat doe ik met een humorvolle kwinkslag en knipoog naar het leven. Wil jij in je bedrijf, vereniging, club of waar dan ook een humorvolle verdiepende avond met het leven als herkenning, nodig mij dan uit. Vooaf kan ik je beloven dat het onvergetelijke avond wordt. Een avond waarin het leven wordt gepresenteerd als een smaakvol menu met een heerlijke bite en een diepe langnaborrelende lach. Het enige wat ik nodig heb, is een uitnodiging: ik doe de rest tot in de puntjes.

Cabaret coaching is een geweldige manier om je met elkaar weer helemaal vrij, enthousiast, humorvol en trots te voelen op het leven. Om het onderlinge contact te versterken, waar dan ook. Om elkaar weer te (her)vinden. Iets leuks, iets mafs. Iets waar je nog later nog over napraat en bijblijft als een memorabel leefdenkpunt. Maar wat wel ergens over gaat. Ik maak voorstellingen die leven met humor en verdieping die als een hamer die spijker op zijn kop slaat.

Cabaret Coach Freek is niet alleen een solistisch optreden, want waar nodig zal ik gepast of ongepast actie vragen van de deelnemers. Samen met jullie ga ik de boel opschudden, ontwarren en losborrelen waar nodig.

Als ervaren levenscoach en psycholoog in Drachten geef ik op een eigenzinnige, unieke, humorvolle en leerzame manier voorstellingen Cabaret Coaching voorstellingen. De invullers van hoe ik vorm en inhoud geef aan mijn voorstellingen komen zijn gebaseerd op mijn 25 jaar ervaring als coach. Maar ook natuurlijk hoe het leven verloopt in zijn schoonheid en de schaduwzijde die het leven soms doet kraken in zijn voegen.

Toehoorders krijgen op een luchtige manier stof tot nadenken. Dat gaat leiden tot meer zelfinzicht, stappen durven nemen en hernieuwde energie Mijn publiek wordt getrakteerd op een humorvol levensmenu, die stof geeft tot nadenken. Met een gezonde portie zelfherkenning, hoe andere stappen te nemen en blik van hoe het ook anders kan. Je krijgt van mij nadenkideeën aangereikt die je kunt omvormen tot concrete leefveranderingen. Met flair en passie zal ik het leven met je delen in hoe ik leef en alles beleef. Maar ook mijn toehoorders hebben een actieve rol om het tot een levendige avond te maken. Een avond waarin je na afloop andersdenkend de wereld weer intrekt. Je krijgt keuzedenkmomenten aangereikt om het toch net even anders te doen. Een voedingsbron van anders kijkend, ervaren en beleven. Geladen met zelfspot, humor, levensinspiratie en een morele opkikker.

De cabaretcoachingsvoorstellingen die ik aanbied bieden je een zekerheid van uitdagend geprikkeld worden zonder enige smaak van saaiheid. Je komt er altijd vandaan met iets wat anders is dan anders. Ik bied je een andersdenkende vorm van hoe het leven ook kan. Je krijgt een bloeigarantie op hoe humorvol en smaakvol het leven ook kan zijn. Het is gedurfd anders in taal- en muziekklanken. Daag jezelf en anderen uit en bezoek deze fijnsmakene cabaretcoachingsvoorstelling.

Morele opkikker met humor

De manier waarop ik Cabaret Coaching neerzet, komt rechtstreeks uit het leven en mijn 25-jarige loopbaan als coach en psycholoog. Herkenbaar voor iedereen, maar ook smaakrakend. Het publiek herkent de voorbeelden, leeft mee en haakt zo gemakkelijk aan. Zie deze voorstellingen als een vrolijke noot met een morele opkikker en verdiepend daar waar gewenst. Ze zijn laagdrempelig, maar bieden wel een gezonde portie nieuwe inzichten en eye-openers. Deze zijn praktisch en toepasbaar in elke dag, uiteraard met een gezonde humorvolle knipoog. Zie vooral de humor als de smeerolie die maakt dat de voorstelling vloeiend lopend maakt.

Aanstekelijk & prikkelend

Als cabaretcoach ben ik op mijn best en sta ik volkomen in de genietstand als ik in staat ben om de mindset van mensen op te rekken. Voorbij denk- en leefgrenzen gaan van hoe ze nu in het leven staan. Mijn passie is om de menselijke geest op te rekken ver voorbij het statische denken. Dat doe ik vanuit een prikkelende motivatie, aanstekelijk enthousiasme met een uitdagend niet alledaags cabaretprogramma.

Laat je vooraf vertellen dat mijn voorstellingen gevuld zijn met onverwachte uitschieters, laagvliegende niet aankomende invallen of zomaar uit het niets komende teksten of muziekklanken zijn. Ik bied je een langnaborrellende avond aan die zal smaken naar meer levensprikkeling.

Als ik spreek dan gaat het over hoe ik het leven heb meegemaakt in vallen en vooral weer opstaan. Ik heb van het leven de nodige opdonders gehad, zowel met mijn gezondheid als financieel. Toch sta ik gelukkig, positief en met een gezonde mindset in het leven, genietend van elke dag. Mijn teksten hebben een soms scherpe, dan weer een humoristische bite of softe touch. Met ijzersterke metaforen, onverwachte rakende invullers raak ik eerst je hart en daarna je brein. Zin in een anderssmakende avond met humor en verdieping? Nodig mij dan uit voor een avondje anders levend en belevend in humor en verdieping!

Informatie CabaretCoaching LEEF!BOEKINGSFORMULIER CABARETCOACHING. Met dit formulier kun je een boeking doen en/of informatie opvragen hoe zo een cabaretcoachingsshow verloopt.

    BOEKINGSFORMULIER CABARETCOACHING

    Graag alle gevraagde velden invullen.    Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het kennismakingsgesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.