Cabaret Coaching

Als ervaren levenscoach en psycholoog geef ik op een eigenzinnige, unieke, humorvolle en leerzame wijze motivatielezingen. Mijn kennisbron en het leven zelf zijn de invullers van mijn lezingen.

Cabaret Coaching is een avondvullende voorstelling op joúw podium. Ik kom naar jouw bedrijf, vereniging, jubileum, club of waar dan ook met deze humorvolle levensherkennende voorstelling. Het enige wat ik nodig heb, is een uitnodiging: ik doe de rest tot in de puntjes.

Humor met inhoud

Cabaret Coaching is een geweldige manier om je met elkaar weer helemaal vrij, enthousiast en trots te voelen op het leven. Om het onderlinge contact te versterken, waar dan ook. Om elkaar weer te (her)vinden. Iets leuks, iets mafs. Iets waar men nog later nog over over praat. Maar wat wel ergens over gaat. Dat de spijker met veel humor op zijn kop slaat.`

Als ervaren levenscoach en psycholoog geef ik op een eigenzinnige, unieke, humorvolle en leerzame manier voorstellingen Cabaret Coaching voorstellingen. De invullers van hoe ik vorm en inhoud geef aan mijn voorstellingen komen zijn gebaseerd op mijn 25 jaar ervaring als coach en uit het leven van elke dag.

Toehoorders krijgen op een luchtige manier stof tot nadenken. Dat gaat leiden tot meer zelfinzicht, stappen durven nemen en hernieuwde energie om ideeën en wensen om te vormen tot concrete activiteiten.

Met passie vertel ik over alles wat met een gezond en positief leven te maken heeft. Maar ook jij, als publiek, krijgt een uitdagende rol toebedeeld. Of dit nu gaat over gezondheid, de kracht van positief denken, kiezen voor jezelf of communicatie.

Mijn Cabaret Coaching bied in elk geval één zekerheid: ze is prikkelend en nooit saai! Je komt er altijd geïnspireerd en positief geladen vandaan. Je krijgt van mij een beleef garantie op hoe anders te kijken naar het leven.

Ik neem mijn publiek volledig mee in mijn wereld en geef hen andersdenkende inzichten en praktische leeftips. Om zo een andersoortige versie van zichzelf te kunnen ontdekken. Een voedingsbron van anders kijkend, ervaren en beleven. Geladen met zelfspot, humor, levensinspiratie en een morele opkikker.

Morele opkikker met humor

De manier waarop ik Cabaret Coaching neerzet en uitvoer komt rechtstreeks uit het leven en mijn 25-jarige loopbaan als coach en psycholoog; levensherkenbaar dus. Het publiek herkent de voorbeelden, leeft mee en haakt zo gemakkelijk aan

Zie deze voorstellingen als een vrolijke noot met een morele opkikker en verdiepend daar waar gewenst. Ze zijn laagdrempelig, maar bieden wel een gezonde portie nieuwe inzichten en eye-openers. Deze zijn praktisch en toepasbaar in elke dag, uiteraard met een gezonde humorvolle knipoog. Want humor is de smeerolie van het leven.

Aanstekelijk & prikkelend

Wat ik graag doe als cabaretcoach is de huidige mindset van mensen op te rekken en de grenzen op te zoeken hoe flexibel en rekbaar de menselijke geest is. Dat doe ik vanuit een prikkelende motivatie, aanstekelijk enthousiasme en een uitdagend niet alledaags programma.

Eén ding is zeker, ik bied je een gezellige inspirerende avond gevuld met humor, onverwachte uitschieters of niet verwachte invallers. Wat je ook zult ervaren is levensverdiepende opborrelteksten en onverwachte uitschieters die nog lang na zullen sudderen.

Als ik spreek dan gaat het over hoe ik het leven heb meegemaakt in vallen en vooral weer opstaan. Ik heb van het leven de nodige opdonders gehad, zowel met mijn gezondheid als financieel. Toch sta ik ondanks dit alles gelukkig, positief en met een gezonde mind in het leven, genietend van elke dag.

Mijn teksten hebben een soms scherpe, dan weer een humoristische bite of softe touch. Met ijzersterke metaforen, onverwachte rakende invullers raak ik eerst je hart en daarna je brein. Zin? Nodig mij dan uit voor een avondje anders levend en belevend in humor en verdieping!

Informatie CabaretCoaching VRIJ Léven

Informatie CabaretCoaching Lééf met Léf!AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK CABARETCOACHING. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren hoe boeiend, humorvol, verrassend, gezellig en levensverdiepend dit kan zijn. Na het boeken neem ik contact met je op om een en ander vooraf te bespreken.

BOEKINGS-INFORMATIE FORMULIER CABARETCOACHING

Graag alle gevraagde velden invullen.


CabaretCoaching Leef met LÉF

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.