Cabaret Coaching voorstelling Lééf Vrij!

Met de voorstelling Leef Vrij gids ik mensen door levensvragen met taal en Hollandse levensmuziek, softe ballads, oude grijs gedraaide muziek en waar dat nodig is hartrakend. Leef Vrij is een voorstelling met zachte en scherpe randjes, onverwachte wendingen en Hollands nuchterheid. Soms recht voor de raap en emotionele dwarsigheid.

In Nederland zijn we theoretisch vrij! Alleen wat blijkt uit de praktijk. We zitten massaal gevangen in de gouden sleurkooi van alledag. Rusteloos door onzekerheid, lamgeslagen door twijfel en futloos door een gebrek aan daadkracht. We worden ergens doorgeleefd, behalve door jezelf! Hoe vrij ben je dan écht?

Leef Vrij is voor zowel de denkers als de lachers. Ik neem mijn publiek mee naar de wereld van elke dag en laat hun vooral mijn dagbeleving en voelen. In die wereld gelden andere meer vrije normen; een Freekeriaanse moraal, waarin humor uiteenloopt van diepgravend tot een daverend lachsalvo.

Cabaret Coaching Lééf Vrij is een avondvullende voorstelling die gaat over het allerbelangrijkste in het leven: Jijzelf! Jij met:

  • al je mooie kanten
  • je passie
  • levensmissie
  • maar ook de valkuilen
  • de levenshobbels
  • de waarom-ik-vragen
  • leefkriebels
  • levenskreukels
  • oordelen over jezelf en al dat gestoei daartussen in.

Deze voorstelling gaat over alledaagse thema’s die raken en ontroeren. Dat doe ik door mensen uit te dagen om bewust prikkelend stil te gaan staan bij het moois dat leven heet. In een dynamische voorstelling laat ik mensen ervaren hoe humorvol en gezond schavend het leven is en hoe het soms ook anders smakend kan zijn. Het is een enerverend programma van muziek, gebabbel en Freek die preekt en spreekt.

Wat je van mij krijgt is een voorstelling-traktatie die bol staat van verassingen, humor, gezelligheid en muzikale verdieping. De ernst van het leven is dé bron voor mijn levenshumor en de jas van dwarsigheid om uit te doen.

Levensverdiepend in humorvolle jas

Het doel van de voorstelling Lééf Vrij is om er samen een topgezellige, boeiende en knetter gezellige avond van gaan maken. Dit is jouw avond om veel over het leven te ontdekken in woord en muziek. De voorstelling is smaakvol gezond-anders, boeiend en sfeervol. Samen gaan we een avond maken waarin we het leven delen en beleven. Uiteraard zal ik zeker ook mijn kleurrijke en boeiende levensperikelen met jullie delen in zijn mooiste kleuren en meest prachtige klanken.

Als Freek geeft ik een stem aan mensen die zich regelmatig niet meer herkennen in de wereld waarin zij leven, en doet dat met heel veel zelfrelativering en humor. Dit met de nodige zelfspot met daarin een ondertoon van leeftijdloze menselijke herkeninning.

Mijn eigen levensstruikelpad

Ik ben in het leven een expert geworden in mijzelf kwijtraken èn weer terug vinden. Het is mijn passie om belemmerende patronen te doorzien en te doorbreken; dit met een creatieve en positieve schwung. Ik ben zowel nuchter, praktisch als spiritueel en alles daartussen in.

Mensen waarderen mijn heldere, laagdrempelige manier van vertellen, mijn scherpe observaties en het gevoel dat je er gewoon mag ZIJN, hoe en wat je ook bent.

In mijn coachingspraktijk Spreek met Freek ben ik al 25 jaar passievol luistervink, praatpaal en motivatiepusher daar waar het leven hierom vraagt. De podiumplanken zijn voor mij nu sinds een tijd mijn tweede plek om mij te buitelen over de heerlijke krommigheid van het leven.

Het boeken van de voorstelling Lééf Vrij

Heb je zin in een gezellige, humorvolle en levensonthullende avond met je club, vereniging of bedrijf, of wie dan ook nodig mij dan uit en je ben verzekerd van een voorstelling die je niet snel zult vergeten. CabaretCoaching Lééf Vrij is een smaakvol avondvullende voorstelling met de ernst van het leven omhuld met een lach en levensverdiepende teksten.

Via het onderstaande formulier kun je mij boeken en/of om meer informatie op te vragen. De entreeprijs van de voorstelling Lééf Vrij bedraagt € 15,00 per persoon. De reiskosten bedragen € 1,00 per kilometer.

Voordat de boeking definitief is heb ik een voorgesprek over wat de verwachtingen zijn en is er natuurlijk de kennismaking voor de klik, dan volgt er een zaalinventarisatie qua indeling, geluidsafstemming en andere praktische zaken. Ook zal ik je dan inzicht geven van wat Cabaret Coaching VRIJ Léven inhoudt en zal ik een tipje van de sluier oplichten over het hoe en wat van de voorstelling.

De kosten van het voorgesprek zijn € 50,00. Dit voor een straal van 50 km rondom Drachten. Daarbuiten bereken ik € 0,20 per kilometer. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Boekingsmededeling

Helaas is voor de komende tijd niet mogelijk om de Cabaret Coaching Lééf Vrij in te boeken. Vanaf juli 2020 is er weer volop ruimte voor nieuwe boekingen. Boekt tijdig een voorstelling, dan weet je in elk geval zeker dat deze doorgaat. Dat kan zowel overdag als in de avonduren.

Maar ook is het mogelijk om dit in het weekend te doen. Boekingstip: Deze voorstelling is zeer geschikt voor mensen die meer willen dan heel hard lachen. Het is dé voorstelling voor mensen die anders VRIJ lévend willen zijn.BOEKINGSAANVRAAG CABARETVOORSTELLING LÉÉF VRIJ. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren hoe boeiend, humorvol, verrassend, gezellig en levensverdiepend mijn cabaretvoorstellingen zijn. Na het boeken van de cabaretvoorstelling neem ik contact met je op om een en ander vooraf te bespreken.

BOEKINGSFORMULIER CABARETCOACHING LÉÉF VRIJ

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.