Cabaretvoorstelling Spreek met Freek

Humor met een lach en een portie inhoud

Hoe doorbreken we denk- leefpatronen? Hoe gaan we om geluk en ongeluk? Hoe zit het met onze mensgroei als het gaat om breinvoelen? In een cabareteske voorstelling leg ik uit hoe ons brein werkt én laat je ervaren hoe wij soms leven met vreemde breinkronkels. Dat doe ik met dagelijkse voorbeelden met als rode draad mijn eigen levensloop. Ik ga je het leven laten ervaren hoe het is om te leven met onvrije en vrije hersenen. Je krijgt het leven gepresenteerd zoals het is. Soms als romige saus dan weer bitter en rauw. Wat ik je laat voelen is de balans tussen ongeluk en geluk. Je krijgt van mij een fantastisch leefvrije cabaretvoorstelling met eigenzinnige diepgangen, luchtigheid en verpakt in een pakkende korrel humorzout.

Het wat van de cabaretcoachingvoorstelling

Tijdens de voorstelling ga ik in op de diverse aspecten van menselijk gedrag, de werking van ons brein en hoe we in ons hoofd vaak worstelen met veranderingen. Het zijn niet slechts onze mogelijkheden en talenten die ons succes brengen, maar veel meer hoe we omgaan met ons brein. Sta je open voor een groeibrein of ben je meer iemand die leeft met roestdenken in schijnveiligheid. Veel mensen leven in een cocon van onbewust leven en denken. Daarover wil ik met deelnemers in gesprek gaan en dat ze huiswaarts gaan met een vernieuwde breinbagage en een gezonde portie humorzout.

Cabaretier Freek is niet alleen een solistisch optreden, want waar nodig zal ik gepast of ongepast actie of losschietende vragen loslaten op de deelnemers. Samen met jullie ga ik de boel opschudden, ontwarren en losborrelen waar nodig. Mijn cabaretvoorstellingen zijn laagdrempelig, met daarbij een gezonde portie nieuwe levensinzichten, eye-openers en wakkerschudders. O ja, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Zo is elke voorstelling weer een onverwachte beleefervaring in ondergaan en meegaan.

De fundering onder mijn cabaretcoachingvoorstelling

Al meer dan 35 jaar reis ik als levenscoach en psycholoog met mensen kriskras door het leven om het weer leefbaar te maken en waar nodig breng ik ontspan- en gelukkige breininjecties in. Bedrijven coach ik om de boel op de rit te houden, gezond succes te creëren om de zaak meer toekomstproof te maken. Met daarbovenop mijn levenservaring en het verloop ervan. Laat ik je verzekeren dat mijn leven een rollercoaster is geweest op elk denkbaar leefgebied. Van gezond zijn tot het overleven van mijn ondernemerschap, relatie, ouder-zijn, ja-wat niet heb ik meegemaakt. Wat ik daar aan over heb gehouden is dat ik een happy mens ben met al zijn breuken, kromme breinkronkels, maar vooral dat ik stijf sta van een gezonde portie humor, een bak aan positiviteit en ongebreidelde creativiteit. Dit is mijn fundering van de cabaretvoorstelling en maakt dat hij staat als een onwrikbaar huis.

Aanstekelijke en prikkelende cabaretvoorstellingen

Ik ben op mijn best als ik de mindset van mensen kan oprekken. Dat doe ik door het schrijven van mijn blogs, social media, als coach en op het podium als cabaretier. Zo leef ik héérlijk in de geniet- en vrijstand. Als het gaat om het gewone denken ben ik grenzeloos om deze maximaal op te rekken. Verder ben in ongewoon in gewoon doen en hoe iets wel of niet moet, daar hou ik mij niet mee bezig. Mijn mind is de vrije vogel in mijn werk- en privéleven. Ik leef volop vanuit mijn eigen Freekeriaanse regels heen in een land waar veel kan en mag, vooral de lach is het bloed in mijn aderen.

Vooraf kan ik je wel vertellen dat mijn cabaretvoorstellingen gevuld zijn met onverwachte uitschieters en laagvliegende tekstprikkels. Die kunnen soms onverwachts uit de lucht vallen in de vorm van klanken, knallen muziek of andere uitstoten van geluid. Dus is enige waarschuwing vooraf is op zijn plaats.

Zoek je een spreker die jouw persoonlijk, je bedrijf of afdeling in beweging brengt, dan ben ik wel de juiste praatpersoon, maar ook iemand met inhoudt die een verrassend positief schokeffect teweeg kan brengen. Als cabaretier zoek ik verbinding, breng prikkelende dialogen op gang, daag mensen uit met gekke fratsen en diepgravende breinteksten. Wat ik vooral doe is voorbeelden meenemen uit mijn persoonlijke leven, maar ook hoe ik de afgelopen 35 jaar heb gewerkt als levenscoach en psycholoog. Het leven is mijn podium waarop mijn cabaretvoorstellingen zijn gebaseerd.

Een meegevertje

Wat ik je wil meegeven na de voorstelling als puntje van de stoel is dit: Neem het leven met een korrel meer zout en zorg voor een andere vorm van breininhoud om meer ontspannen en gelukkiger te leven. Je zult een sprong moeten wagen. Niet gister, gister is geweest. Niet morgen, morgen bestaat niet. NÚ. Er is een maar: je parachute zal niet gelijk openen. Dat is het angstgedeelte. Daar moet je doorheen. Er is nog een, maar: als je niet springt, ben je veilig, maar zul je ook nooit zweven. Makkelijker kan ik het niet maken, wel leuker. Daar zorg ik wel voor …

Je krijgt een bloeigarantie op hoe humorvol en smaakvol het leven ook kan zijn. Daag jezelf en anderen uit om deze fijnsmakende cabaretvoorstelling te ondergaan in lachvoelen en breinjeukende mindteksten die ballonnen laten knappen om zo weer lucht te geven aan het leven.

Hoe je mij kunt boeken of hoe ik mij zelf boek

Mijn voorstelling “Lééf Vrij” kun je als bedrijf, vereniging of in welk clubverband dan ook boeken. Het bezoekersaantal is vastgelegd op 50 tot 75 personen. Dit in verband met decor, geluid en andere technische zaken. De cabaretvoorstelling is 2x 45 minuten. De kosten bedragen € 550,00 exclusief de reiskosten van € 0,50 per kilometer. Vooraf aan de boeking is er voorgesprek over de opzet van de cabaretvoorstelling. Hierin bespreken we uiteraard de kennismaking, het verloop, zaalopstelling, technische zaken en je krijgt een tipje van de sluier te zien. Hiervoor reken ik € 100,00 en zijn de reiskosten € 0,25 per kilometer. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Vanuit mijn beroepsgroep heb ik hiervoor vrijstelling, dus kan er ook geen BTW worden verrekend.

Als ik zelf een cabaretvoorstelling geef vind je de boekingsdata ’s en andere informatie terug op deze pagina. Gezien de huidige coronaperikelen zijn er momenteel geen voorstelling mogelijk. Zodra de eerste planken weer beschikbaar zijn zul je van mij horen.



BOEKINGSFORMULIER CABARETVOORSTELLING. Met dit formulier kun je een boeking doen en/of informatie opvragen hoe zo een cabaretvoorstelling verloopt.

    BOEKINGSFORMULIER CABARETCOACHINGVOORSTELLING

    Graag alle gevraagde velden invullen.







    Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het kennismakingsgesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.