Cabaretvoorstelling Leef BreekVrij

Cabaretvoorstelling als levenskunst

Hoe doorbreken we denk- leefpatronen? Hoe gaan we om geluk en ongeluk? Hoe zit het met onze mensgroei als het gaat om breinvoelen? In de cabaretvoorstelling BreekVrij vertel ik uit hoe ons brein werkt én laat ik je ervaren hoe wij soms leven met vreemde breinkronkels. Dat doe ik met dagelijkse voorbeelden als rode draad vanuit mijn eigen levensloop. Ik ga je het leven laten ervaren hoe het is om te leven met onvrije en vrije hersenen. Je krijgt het leven gepresenteerd zoals het is. Soms als romige saus dan weer bitter en rauw. Wat ik je laat voelen is de balans tussen ongeluk en geluk. Je krijgt van mij een fantastisch breekvrije cabaretvoorstelling met eigenzinnige diepgangen, luchtigheid en verpakt in een flinke schep humorzout.De reis van Freek als levenskunstenaar

Al meer dan 35 jaar reis ik als levenscoach en psycholoog met mensen kriskras door het leven om het weer leefbaar te maken en waar nodig breng ik ontspan- en gelukkige breininjecties in. Bedrijven coach ik om de boel op de rit te houden, gezond succes te creëren om de zaak meer toekomstproof te maken. Met de passie van nu ga ik zeker nog 20 jaar door. Ik heb de mooiste job op aarde.

Mijn persoonlijke leven is een rollercoaster geweest op elk denkbaar leefgebied. Van gezond zijn tot het overleven van mijn ondernemerschap, relatie, ouder-zijn, ja-wat niet heb ik meegemaakt. Wat ik daar aan over heb gehouden is dat ik een happy mens ben met al zijn breuken, kromme breinkronkels, maar vooral dat ik stijf sta van een gezonde portie humor, een bak aan positiviteit en ongebreidelde creativiteit. Met mijn prachtige leefkoffer maak ik boeiende en knetterprettige cabaretvoorstellingen met als thema BreekVrij. Daarnaast geef ik coachingsgesprekken met mensen in divers settings.

Freek zelf de levenskunstenaar

Mijn brein is op zijn best als ik de mindset van mensen gezond kan oprekken. Dat kan zijn door coachgesprekken of door het schrijven van mijn blogs, social media en op het podium als trainer en levenskunstenaar. Zo leef ik héérlijk in de geniet- en vrijstand. Als het gaat om het gewone denken ben ik grenzeloos en breekvrij om deze maximaal op te rekken. Bij mij is ongewoon doen in hoe iets wel of niet moet een ding waar ik mij niet mee bezig hou. Ik ben een vrij gevlogen vogel in denken, doen en niet laten. Mijn Freekeriaanse regels gelden in een land waar vrijheid in alles voorop staat met humor en losleven dat stroomt als bloed door mijn aderen.

Cabaretvoorstelling BreekVrij met humorvolle tegenwind

Als levenskunstenaar bied ik je een cabaretvoorstelling die gevuld is met een frisse confronterende humorvolle tegenwind om het leven breekvrij tegemoet te gaan. Mijn voorstellingen zijn levensherkennend en met onvermoede en losvliegende tekstinschieters. De cabaretvoorstelling BreekVrij maakt dat je ontsnapt aan schijnpatronen en roestdenken. Het is lefvoer voor je breinkamer om de ramen van je hersenen goed open te zetten voor een frisse wind. Ook zal ik je lachspieren uitdagen om het leven met een schep zout te nemen. Dat doe ik door dit gepast en ongepast te delen met het publiek op een ontwarrende en opschuddende manier.

Boeken cabaretvoorstelling BreekVrij

Zoek je een spreker die je bedrijf of vereniging in beweging brengt, dan ben ik wel de juiste praatpersoon. Als levenskunstenaar zoek ik mensverbinding, breng prikkelende dialogen op gang, daag mensen uit met diepgravende breekvrije teksten. Mijn persoonlijke leven is mijn vertrek- en eindpunt. Mijn privéleven en mijn coachende werkwijze hebben me tot een ware levenskunstenaar gemaakt met een gezonde portie humor en gezonde schavende en schurende leefteksten.

Mijn cabaretvoorstelling BreekVrij kun je als bedrijf, vereniging of in welk clubverband boeken. Het bezoekersaantal is vastgelegd tot 50 personen. Mijn voorstellingen speel ik in kleine theaters. Dat maakt dat je goed contact heb met je publiek en het geeft een knutsig gevoel van samenzijn. Dit in verband met decor, geluid en andere technische zaken. De cabaretvoorstelling is 2x 45 minuten. De kosten zijn afhankelijk van de afstand en tijdstip. Vooraf aan de voorstelling is er gesprek over de opzet en uitvoering. Hierin bespreken we uiteraard de kennismaking, het verloop, zaalopstelling, technische zaken en krijg je een tipje van de breekvrij sluier te zien. Dit voorgesprek kost € 100,00 en zijn de reiskosten € 0,25 per kilometer. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Vanuit mijn beroepsgroep heb ik hiervoor vrijstelling, dus kan er geen BTW worden verrekend.

Boekingsdata cabaretvoorstelling BreekVrij

Als je wilt weten waar en wanneer ik speel stuur mij dan een e-mail. Voor 2022 zijn alle voorstellingen al volgeboekt. Wil in 2023 kijken waar en hoe ik mijzelf neerzet reageer dan nu.


BOEKINGSFORMULIER CABARETVOORSTELLING BREEKVRIJ. Met dit formulier kun je een boeking doen en/of informatie opvragen hoe zo een cabaretvoorstelling verloopt.
KENNISMAKINGSGESPREK