Cabaret Coaching voorstelling LEEF!

Met de voorstelling LEEF! loods ik mensen door levensvragen met taal en Hollandse levensmuziek, softe ballads, oude grijs gedraaide muziek en waar dat nodig is hartrakend. LEEF! is een voorstelling met zachte en scherpe randjes, onverwachte wendingen en Hollands nuchterheid. Soms recht voor de raap met een sausje van emotionele van dwarsigheid. Maar ook vol met humor en levensherkenning in alles!

Echt voelen dat je leeft – hoe doe je dat? Met deze voorstelling wil ik je prikkelen en uitdagen om meer uit het leven te halen. Echt voelen dat je leeft. Het zou je dagelijkse maatstaf moeten zijn. Want leven – bewust zijn – is het project dat we hier samen doorlopen. En wat heb je eraan als je er niet bewust van geniet? Dan leef je wel maar leef je niet. Dan besta je alleen. Dan leef je op de autopiloot. LEEF! laat je tot in je tenen voelen hoe het is zonder je autopiloot, zonder je schijnveilige vangnet. LEEF! maakt je levend wakker en is breinschuddend voor een gezonde hersendouche.

LEEF! is voor zowel de denkers als de lachers. Ik neem mijn publiek mee naar de wereld van elke dag en laat hun vooral mijn leefbeleving ervaren en voelen. In mijn wereld gelden andere meer vrije normen; een Freekeriaanse moraal, waarin humor uiteenloopt van diepgravend tot een daverend lachsalvo. Maar ook een wereld die je hart raakt!

Cabaret Coaching LEEF! is een avondvullende voorstelling die gaat over het allerbelangrijkste in het leven: Jijzelf! Want de jij die jij bent is de enige met wie je de rest van je leven moet dealen. Die jij daar heb ik het over in LEEF!

Want ben jij niet een mens met alle mooie levenskanten? Op zoek naar een passionele binnenbrand? Op zoek naar een dieprakende levensmissie? Maar voel je ook de valkuilen en de pijnlijke levenshobbels? Barst je soms niet van de waarom-ik-vragen? Ken je ook de jeukende leefkriebels ook sta je stijf van de levenskreukels. Ken je alle oordelen over jezelf en worstel je ook regelmatig met al dat gestoei daartussen in? Kom dan bij LEEF!

Deze voorstelling gaat over alledaagse thema’s die raken en ontroeren. Dat doe ik door mensen uit te dagen om bewust prikkelend stil te gaan staan bij het moois dat leven heet. In een dynamische voorstelling laat ik mensen ervaren hoe humorvol en gezond schavend het leven is en hoe het soms ook anders smakend kan zijn. Het is een motiverend programma van muziek, gebabbel van een Freek die preekt en spreekt. Wat je van mij krijgt, is een voorstelling-traktatie die bol staat van verwonderingen, humor, gezelligheid en muzikale verdieping. De ernst van het leven is de bron voor mijn levenshumor en de jas van dwarsigheid om uit te doen.

LEEF! is verdiepend in een humorvolle jas

Het doel van de voorstelling LEEF! is om er samen een topgezellige, boeiende en knetter gezellige avond van gaan maken. Dit is jouw avond om veel over het leven te ontdekken in woord en muziek. De voorstelling is smaakvol gezond-anders, boeiend en sfeervol. Samen gaan we een avond maken waarin we het leven delen en beleven. Uiteraard zal ik zeker ook mijn kleurrijke en boeiende levensperikelen met jullie delen in zijn mooiste kleuren en meest prachtige klanken. Ook zal ik de schaduwzijde niet schuwen.

Mijn eigen levensstruikelpad

Ik ben in het leven een expert geworden in mijzelf kwijtraken en weer terug vinden. Het is mijn passie om belemmerende patronen te doorzien en te doorbreken; dit met een creatieve en positieve schwung. Ik ben zowel nuchter, praktisch als spiritueel en alles daartussen in. Mensen waarderen mijn heldere, laagdrempelige manier van vertellen, mijn scherpe observaties en het gevoel dat je er gewoon mag ZIJN, hoe en wat je ook bent. Ikzelf volg ook mijn eigengereide zelfontgonnen pad dat is wel het meest prettige om zo te leven vanuit een gezonde zelf-ik-zijn.

In mijn coachingspraktijk Spreek met Freek ben ik al 25 jaar passievol luistervink, praatpaal en motivatiepusher daar waar het leven hierom vraagt. De podiumplanken zijn voor mij mijn tweede plek om mij te buitelen over de heerlijke krommigheid van het leven.

Agenda volgende voorstelling

Laat je verrassen, proest het uit of laat je ontroeren tijdens een de cabaretvoorstellingen van mijn als cabaretcoach. Het is Cabaret Coaching ten top en raakt kant noch wal, maar na afloop laat het je niet onberoerd in anders denken en voelen over het leven. Wat ik je wil laten beleven en ervaren in mijn cabaretcoaching is hoe je weer een gezonde blikvanger wordt in je eigen leven.

Dat doe ik aan de hand van mijn eigen levenservaringen en hoe ik ondanks alle tegenslagen met léf zelf een weg heb gecreëerd om het levensgeluk blijvend te herpakken. Met uiteraard een volle knapzak met Léf als reisgids.

De agenda van de volgende voorstelling is i.v.m. het Coronavirus nog niet bekend. De huidige inschatting is dat er vanaf mei 2021 weer voorstellingen zullen plaatsvinden op diverse plaatsen in Nederland.

Het boeken van de voorstelling LEEF!

Heb je zin in een gezellige, humorvolle en levensonthullende avond met je club, vereniging of bedrijf, of wie dan ook nodig mij dan uit. Je bent dan verzekerd van een cabaret voorstelling die je niet snel zult vergeten. CabaretCoaching LEEF! is een smaakvol avondvullende voorstelling met de ernst van het leven omhuld met een lach en levensverdiepende teksten.

Voordat de boeking definitief is heb ik een voorgesprek over wat de verwachtingen zijn en is er natuurlijk de kennismaking voor de klik, dan volgt er een zaalinventarisatie qua indeling, geluidsafstemming en andere praktische zaken. Ook zal ik je dan inzicht geven van wat Cabaret Coaching LEEF! inhoudt en zal ik een tipje van de sluier oplichten over het hoe en wat van de voorstelling. De kosten van het voorgesprek zijn € 50,00. Dit voor een straal van 50 km rondom Drachten. Daarbuiten bereken ik € 0,20 per kilometer. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Kosten voorstelling

Via het onderstaande formulier kun je mij boeken en/of om meer informatie op te vragen. De entreeprijs van de voorstelling LEEF! bedraagt € 20,00 per persoon.

Boekingsmededeling

Helaas is voor de komende tijd niet mogelijk om de Cabaret Coaching LEEF! in te boeken. Dit door de huidige Coronacrisis. Wil je meer weten hoe deze voorstelling verloopt stuur mij dan een e-mail hierover.BOEKINGSAANVRAAG CABARETVOORSTELLING LEEF!Met dit formulier kun je een boeking doen en/of informatie opvragen hoe zo een cabaretcoachingsshow verloopt.
KENNISMAKINGSGESPREK