Cabaret Coaching voorstelling LEEF met LÉF!

De motivatielezing Léf is de lezing met verdieping, humor en schudt je brein gezond wakker. Deze lezing mag je niet misssen.

Hoe spicy en léfvol is jouw leven?

Leven zonder lef is als ei zonder zout. Het is flauw, smaakloos, kreuk- roerloos. Lef maakt dat we spannende dingen gaan ondernemen? Lef is durf, moed en dapperheid. Het is het zien van de risico’s en je angsten en het tóch doen. Met lef zet je die stap, niet zonder angst, maar juist met de angst. Lef houdt in dat je er op vertrouwt dat het wel goed komt, ook als het niet lukt. Zelfvertrouwen is daarbij belangrijk; je moet ergens geloven dat jij het kunt dat je de gevolgen aan kunt als het niet lukt en dat jij er een beter mens van wordt door het wel te doen.

Ken je het spreekwoord: “Brutalen hebben dan misschien de halve wereld, vriendelijke mensen hebben dus de rest”. Veel mensen behoren bij de rest en zien te vriendelijk, te veel meegaand in pleasegedrag en slecht “nee” kunnen zeg. De voorstelling “LEEF met LÉF breekt de barricaden voor deze mensen en laat zien hoe je Léf kunt hebben, ook al staat de wind vol op je smoel. LÉF is het meest spicy gerecht om ÉCHT te leven!

Vandaag de dag leven we in mentaal barre tijden vol met:

 • Emmers overvloeiende stress
 • Breinkrakende levensvragen
 • Geestelijke tegenstormen
 • Tsunami aan keuzeovervloed
 • Weerstand slopende aanslag op lijf en brein

Om happy en geestfit te kunnen leven vraagt dit om het constant scherp houden van je léfzaag. De stressvolle samenleving en hoe zo gezond mogelijk te leven doet een mentale aanslag op iedereen.

Wil je de harde noot van het leven te kraken is een rustige, ontspannen geestelijke accu, een gezond lijf en een flinke portie LÉF nodig! Wat ik mijn publiek bied, is een avondvullend programma vol verrassingen verpakt in:

 • Diepten en ondiepten
 • Molshopen en bergtoppen vol met uitzicht op niks
 • Humor en onverwachte uitschieters in taal en doen
 • Raakpakkende praktische levensonderwerpen
 • Smaakmakende tips en flips van de bovenste plank

Het is Cabaret Coaching ten top en raakt kant noch wal, maar na afloop laat het je niet onberoerd in anders denken en voelen over het leven. Wat ik je wil laten beleven en ervaren in mijn cabaretcoaching is hoe je weer een gezonde blikvanger wordt in je eigen leven.

Dat doe ik aan de hand van mijn eigen levenservaringen en hoe ik ondanks alle tegenslagen met léf zelf een weg heb gecreëerd om het levensgeluk blijvend te herpakken. Met uiteraard een volle knapzak met Léf als reisgids.

Een voorstelling met humorvolle tegenwind

Wat ik je bied, is een frisse, confronterende humorvolle tegenwind om het leven met léf tegemoet te gaan. Mijn voorstellingen zijn levensherkennend en met onvermoede teksten, soms een beetje vreemd maar wel lekker. Je zult merken dat je ontsnapt aan vast- en kromdenken, deze voorstelling is hét léf- en ontspanvoer voor je breinkamer. Maar zorgt ook voor handvatten om de ratrace van elke dag anders aanpakkend te maken. Ook zal ik ervoor zorgen dat je lachspieren worden uitgedaagd om het leven met een andere korrel zout te nemen. Dit doe ik opvlammende teksten en pittige muziek van een breed scala aan smaken en noten.

Opschudden en losborrelen

Cabaret Coach Freek is niet alleen een solistisch optreden, want waar nodig zal ik gepast of ongepast actie vragen van de deelnemers. Samen met jullie ga ik de boel opschudden, ontwarren en losborrelen waar nodig.

Op mijn eigenwijste en ik-zijn manier zal ik mijn 64-jarig jarig leven met je delen, in mijn carrière als coach, als papa, maar vooral als mens. Dat doe ik door de léfconfrontatie aan te gaan met het delen van mijn eigen levensverhaal en hoe ik kijk naar het moois dat leven heet. In mijn geval waren dat soms prachtige zonovergoten dagen, maar ook dagen en tijden die gevuld waren met pure shitbagger. Ik heb prachtige toppen gekend, maar ook diepe levensdalen. Want vallen gaat vanzelf maar opstaan vraagt om moedléf en dat blijven doen levert levenskracht en levensgeluk! Het hoe daarvan vind je terug in deze LÉF voorstelling.

Léfdenken in positiviteit en humor

Wie mij eenmaal heeft gehoord, zal kunnen beamen: er is een tijd vóór Freek en een tijd ná Freek. Als Cabaret Coach spat ik van levensenergie die opborrelt vanuit een oplossingsgerichte, humorvolle en positieve manier van léfdenken en ongebreidelde creativiteit. De energie die ik afstraal op deelnemers maakt dat zij worden meegenomen in een avond van gezelligheid met een levenssaus van hoe het leven ook kan zijn. Deelnemers ervaren na afloop dat ze hebben genoten van een heerlijke avond met humor, gezonde bewustwording en onbekende breinkrakers. Met het tot zich nemen van de aangegeven ingrediënten komen de deelnemers in de beleefmodus van meer balans, ontspanning en genieten in het hier en nú! Blijvend léfdenken, dat is waar ik het voor doe! Mijn missie is dat mensen levensnieuwsgierig blijven, hoe hobbelig en krom het leven soms ook is.

Léfdenken is jezelf uitdagen

CabaretCoaching LEEF met LÉF! – is dé uitdaging voor elke vereniging, school, club of organisatie. Het is de LÉFSPIEGEL van gezond mensdenken en het uitdagen van mens in leven en beleven.

Uiteraard is niet iedere groep deelnemers hetzelfde en daar speel ik graag op in. Zo kan ik specifieke doelstellingen of wensdoelen verwerken in mijn optreden en accentverschillen aanbrengen. Voordat de boeking definitief is heb ik een uitgebreid voorgesprek zodat de verwachtingen over en weer duidelijk zijn. Want het doel is uiteraard om samen een fantastisch gezellig en leerzaam léfmoment te hebben die lang na suddert op alle leef- en beleeffronten.

Boek voor wie gezond mentaal voedsel wil

Via het onderstaande formulier kun je mij boeken en/of om meer informatie op te vragen. Deze voorstelling is veel meer uitgebreid dan LEEF!, de entreeprijs ligt dan ook iets hoger en is € 20,00 per persoon.

Gun jezelf een portie gezond mentaal léfvoedsel en een fantastisch gezellige avond. Voordat de boeking definitief is heb ik een voorgesprek over wat de verwachtingen zijn en is er natuurlijk de kennismaking voor de klik, dan volgt er een zaalinventarisatie qua indeling, geluidsafstemming en andere praktische zaken. Ook zal ik je dan inzicht meer geven van wat de CabaretCoaching Lééf met Léf inhoudt en zal ik een tipje van de sluier oplichten over het hoe en wat van de voorstelling. De kosten van het voorgesprek zijn € 50,00. Dit voor een straal van 50 km rondom Drachten. Daarbuiten bereken ik € 0,20 per kilometer. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Boekingsmededeling

Gezien het overvolle programma en het coronavirus is voor dit jaar niet mogelijk om Cabaret Coaching LEEF met LÉF! te boeken. Waarschijnlijk is er pas vanaf 2022 boekingsruimte. Uiteraard doe ik er alles aan om dit eerder te realiseren. Dus heb nog even het Léf met geduld te hebben.AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK CabaretCoaching leef met LÉF!. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren hoe boeiend, humorvol, verrassend, gezellig en levensverdiepend CabaretCoaching kan zijn. Na het boeken neem ik contact met je op om een en ander vooraf te bespreken.

KENNISMAKINGSGESPREK