CoachingsTrainingen

Train voor meer levensgeluk

De coachingstrainingen die ik aanbied zijn persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend. Ze bieden prachtige wegen naar persoonlijke groei, of het nu gaat om de individuele coachingstraining Happy Life of de relatietraining Verdiepend SamenZijn. Deze zijn fysiek te volgen, maar ook als online training.

Ze zijn geschreven vanuit en in de praktijk van alle dag. Het bied je praktische handvatten en een totaal nieuwe kijk op je eigen leven en die van elkaar. Samen met de persoonlijke gesprekken bieden ze je een schat aan meer levensgeluk. De kracht ligt in het samengaan van zelf aan de slag gaan in combinatie met de coachingsgesprekken. Dat samen is effectief leren en zorgt voor een sterke persoonlijke groei.

Praktisch trainen is effectief

De coachingstrainingen worden gegeven vanuit lees- en werkboeken, welke ikzelf vanuit de praktijk heb geschreven. Het jarenlang werken met cliënten over deze thema’s hebben ertoe bijgedragen dat ze nauw aansluiten met de dagelijkse praktijk. De opzet is praktisch en makkelijk toepasbaar voor iedereen. Zo help ik als levenscoach en psycholoog in Drachten als 30 jaar mensen om de door hun gestelde doen en levensveranderingen te bereiken op een meer blijvende manier. Deze coachingstrainingen dragen op veel leefgebieden bij tot meer geluk, ontspanningen en levensinzicht.

Mijn coachingstrainingen zijn meer dan zo maar een training, het is dé manier om verdiepende inzichten te verwerven en zelfstandig aan de slag te gaan met je eigen overtuigingen en verborgen drijfveren. Of inzichten te krijgen in hoe je verleden nog je heden is. Hoe je communicatiestijl is en wat je droomwensen zijn en om waar dan ook verandering in aan te brengen. Deze persoonlijke trainingen dragen daar voor een groot gedeelte aan bij.

De persoonlijke klik als vertrekpunt

Waar ik veel waarde aan hecht is een goede persoonlijke klik tussen mij en de mensen die ik coach. Als je goed overweg kunt met de coach heeft dat een vruchtbare invloed op het ontwikkelingsproces en de uiteindelijke uitkomst van het traject. Daarom voeren we voor de coaching begint, volgt er eerst een intakegesprek. Als de persoonlijke klik met mij als coach goed is kan het coachingstraject beginnen.

Wil je meer weten over deze unieke persoonlijke coachingstrainingen klik dan op een van onderstaande links.

Informatie CoachingsTraining Happy Life
Informatie RelatieTraining Verdiepend SamenZijn