Coachings Trainingen persoonlijke groei!

Spreek met Freek verzorgt trainingen voor persoonlijke en relatietrainingen. Dit met praktische lees-doe-werkboeken.

Train voor meer levensgeluk

De coachingstrainingen die ik aanbied zijn persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend. Ze bieden prachtige wegen naar persoonlijke groei, of het nu gaat om de individuele coachingstraining Happy Life of de relatietraining Verdiepend SamenZijn.

Ze zijn geschreven vanuit en in de praktijk van alle dag. Het bied je praktische handvatten en een totaal nieuwe kijk op je eigen leven en die van elkaar. Samen met de persoonlijke gesprekken bieden ze je een schat aan meer levensgeluk.

De kracht ligt in het samengaan van zelfdoen en de samen gesprekken; dat is effectief lerend persoonlijk groeien!

Praktisch trainen is effectief

De coachingstrainingen worden gegeven door middel van lees- en doe-boeken welke ik zelf heb geschreven. Naast de theoretische opbouw zijn ze mede vormgegeven door ervaringen van cliënten. De inhoud wordt gekenmerkt door de praktische inslag en een makkelijk leesbare opzet.

De coachingstrainingen worden begeleid door coachingsgesprekken. Samen zijn ze effectief, positief en levensveranderend. Persoonlijke groei kan vaak pas ontstaan nadat belemmerende gevoelens en patronen doorbroken zijn.

Als levenscoach help ik mensen om de door hun gewenste doelen en levensveranderingen te bereiken. De door mij aangeboden coachingstrainingen dragen bij tot meer ontspanning en levensgeluk.

Mijn coachingstrainingen zijn meer dan zo maar een training, het is dé manier om verdiepende inzichten te verwerven en zelfstandig aan de slag te gaan met je eigen overtuigingen en verborgen drijfveren. Of inzichten te krijgen in hoe je verleden nog je heden is.

Hoe je communicatiestijl is en wat je droomwensen zijn en om waar dan ook verandering in aan te brengen.

De klik voor elke training

Waar ik veel waarde aan hecht is een goede klik tussen mij en de mensen die ik coach tijdens de training en gesprekken. Als je goed overweg kunt met de coach heeft dat een zeer vruchtbare invloed op het ontwikkelingsproces en de uiteindelijke uitkomst van het traject.

Daarom voeren we vóór de coaching van start gaat eerst een intakegesprek. Indien je een klik met de coach hebt en vice versa, kan het coachingstraject verder worden vormgegeven. Is er geen klik, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Wil je meer weten over deze unieke persoonlijke coachingstrainingen klik dan op een van onderstaande links.Informatie CoachingsTraining Happy Life

Informatie RelatieTraining Verdiepend SamenZijn