Coachingsgesprekken

Coachingsgesprekken duren ongeveer 1 tot anderhalf uur. Na afloop van elk gesprek krijg je vaak  leesstof en praktijkopdrachten mee, om zo ook in het dagelijkse leven bezig te zijn met het bereiken van uw doelstellingen zodat u sneller vooruitgang zult merken.

Coaching de motor achter levensgeluk

Kom je er met praten alléén niet uit? Je weet misschien wel wat je blokkeert, maar hoe nu verder? Loop je in het dagelijks leven telkens tegen dezelfde problemen aan? Loop je in het dagelijks leven telkens tegen dezelfde problemen aan? Wil je je hart luchten, je verhaal delen, een dilemma uitwerken of ondersteuning krijgen bij het volhouden van goede voornemens? Dan is levenscoaching voor je weg om te bewandelen, zodat je daarna vrij, ontspannen en meer gelukkig kunt verder leven.

Levenscoaching samen werken aan levensvragen

LevensCoaching is de meest persoonlijk vorm van samenwerken aan een persoonlijk doel of levensprobleem. Coaching maakt je zelfbewuster en haalt het beste in je naar boven. Je gaat de confrontatie met jezelf aan om te ontdekken waar je kracht- en inspiratiebronnen liggen. Dat kan gaan om ontdekkingsvragen over jezelf, je relatie of je bedrijf. Coaching motiveert je om actief aan de slag te gaan om levenssituaties wezenlijk te veranderen in doen en laten. Coaching is de beste persoonlijke investering die je ooit kunt maken.

Heb je het gevoel dat je stilstaat? Op een plateau. Heb je behoefte aan een klankbord en sparringpartner en weet je even niet meer wat jouw volgende stap is? Ben je moe en krijg je niet meer de voldoening en uitdaging die je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen? Laat je je te vaak leiden door de waan van de dag, waardoor je niet de juiste balans in je leven ervaart? Zet dan de stap naar een succesvol en voldaan coachingstraject met mij.

Wat ik je bied is ervaring en kwaliteit

Coachingstrajecten kunnen enkele gesprekken zijn als pépboost. Maar ook een volledig traject met theoretische thema’s en praktijkopdrachten. Dit hangt af van de vraagstelling en de levenssituatie. Mijn manier van coaching is uniek door de veelzijdigheid die ik bied en mijn 30 jaar ervaring als coach en psycholoog in Drachten. Wat ik jou kan bieden zijn:

  • Gesprekken face to face of online
  • Theoretische ondersteuning die aansluiten bij de levensvraag
  • Passende praktijkopdrachten die zorgen voor sneller resultaat

Mijn coachingswijze draagt er sterk toe bij dat er minder terugval is in oude klachtpatronen. Ik pas deze manier van coachen met succes toe bij zowel individuele trajecten, relatievraagstukken en bedrijfscoaching. In mijn behandelwijze staat actief zelf aan de slag zijn en zo kort mogelijk coachen voorop. Wat ik vraag van mensen is een gezonde dosis van zelf actief zijn in hun eigen persoonlijke proces.

Coaching is een persoonlijke begeleiding, die er op gericht is je talenten te ontdekken en je persoonlijke te ontwikkelen. Coaching is doelgericht: samen werk ik met de cliënt actief naar een gewenste doelsituatie toe. Je coachingsvraag kan betrekking hebben op je werk, studie of je privéleven. In het coachingstraject krijg je meer inzicht in je eigen denken, voelen en handelen en ben je beter in staat een persoonlijk doel te realiseren.


Coaching investeren in persoonlijke groei

Elk mens krijgt op bepaalde momenten te maken met dat het even niet lekker loopt in zijn of haar leven. Op die momenten is een coach een welkome gast om weer helderheid en overzicht te krijgen. Hij helpt om de losse puzzelstukjes weer tot een geheel te maken. Samen ga aan de slag om stap-voor-stap-situaties en gedragingen te veranderen, op een manier die bij jou past. Zie coaching als een unieke manier om te investeren in jezelf, persoonlijk te groeien, of op zijn minst dat je even stoom kunt afblazen. Gun jezelf die kans om gehoord te worden. Van mij krijg je onbevooroordeeld luisterend oor, wat het is ook is en hoe groot puzzelchaos is. LevensCoaching is het duwtje in de rug die maakt dat je weer verder kunt en levensfrustraties en stress achter je kunt laten.

Wil jij werken aan je persoonlijke groei en meer uit jezelf halen? Of wil je nu eindelijk eens je levenspuzzel gezond in elkaar schuiven. Laat ik je dan helpen om je persoonlijke helder te krijgen. Zodat je daarna weer meer ontspannen en gelukkig verder kunt gaan.

Werkwijze coachingsgesprekken

Mijn coachingsgesprekken zijn meestal een tot anderhalf uur. Ik begeleid de coachingstrajecten met coachingsthema’s die zijn afgestemd op jouw coachingsvraag. Naast theorie krijg je praktijkopdrachten mee. Deze twee samen zorgen ervoor dat je sneller vooruitgang boekt. Maar zeker ook dat je leert wennen aan de nieuwe door jou ingeslagen wegen voor persoonlijke groei. De coachingsmethoden die ik gebruik zijn praktijk- en doelgericht, waarin jouw coachingsvraag centraal staat.

Hoeveel coachingsgesprekken er nodig zijn hangt af van de levensvraag of wat jij wilt veranderen aan je leven. De gespreksfrequentie is meestal een keer per twee weken. Maar kan uiteraard ook anders zijn als dat wenselijk is voor jouw persoonlijke situatie. Gedurende het coachingstraject wordt de frequentie langzaam verschoven naar een keer per vier weken. Op die manier krijg je meer afstand tot het coachingstraject en kom je meer los te staan van mij als coach. Zo leer je om zelf weer de volledige leefregime te hebben.Maak een vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat levenscoaching voor jou persoonlijk kan betekenen.


    AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK LEVENSCOACHING

    Graag alle gevraagde velden invullen.

    Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het kennismakingsgesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.