Coachingsgesprekken

Coachingsgesprekken duren ongeveer 1 tot anderhalf uur. Na afloop van elk gesprek krijg je vaak  leesstof en praktijkopdrachten mee, om zo ook in het dagelijkse leven bezig te zijn met het bereiken van uw doelstellingen zodat u sneller vooruitgang zult merken.

Coachingsgesprekken geven helderheid

Coachingsgesprekken is een mooie vorm van persoonlijke begeleiding waarbij je samen met een coach werkt aan een persoonlijk doel of probleem. Coaching helpt je zelfbewuster te worden en om het beste uit jezelf naar voren te halen. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag, geprikkeld en uitgedaagd. Coaching gaat er vanuit dat je zelf weet waar je kracht en inspiratiebronnen liggen. In de huidige samenleving nemen we echter vaak niet de tijd om bij onszelf stil te staan. Coaching helpt je om stil te staan bij vragen als: wie ben ik? Wat wil ik? Wat zijn je wensen en dromen? Een coach helpt je bij zowel diepe levensvragen als bij zeer concrete doelen of problemen. Coaching is gericht op mensen die zichzelf willen ontwikkelen en actief met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag willen. Coaching ondersteunt levenssituaties, verbetert prestaties en creëert wenselijke situaties.

De coachingstrajecten worden naast gesprekken veelal begeleidt met theoretische thema’s en praktijkopdrachten. Zo worden de coachingstrajecten kortdurend en ervaren de cliënten veel meer ondersteuning in levensvraag en/of psychische klachten. De combinatie van:

  • gesprekken
  • theorie
  • en praktijkdrachten

Mijn wijze van persoonlijk coachen draagt er sterk toe bij dat er minder terugval is in oude klachtpatronen. Mijn coachingswijze is al 25 jaar effectief voor individuele- en relatievraagstukken.

Coaching is investeren in persoonlijke groei

Iedereen krijgt te maken met spanningen op het werk of in je privéleven. Soms heb je een buitenstaander nodig om weer overzicht te krijgen. Een coach helpt je om de oorzaken van je stress en frustraties systematisch op een rij te zetten. Een coach motiveert je om wensen vast te stellen, stil te staan bij jezelf en aan verbetering te werken.

Stap voor stap ga je de situatie veranderen op een manier die bij jou past. Een coach merkt jouw vaste gedachten- en gedragspatronen op, helpt alternatieven bedenken en is een steun in de rug. Belangrijk is te beseffen dat een coachingsgesprek een unieke kans is te investeren in jezelf, te reflecteren, persoonlijk te groeien, of op zijn minst wat stoom af te blazen.

Niet veel mensen krijgen, of nemen, deze kans. Vaak willen mensen alleen gehoord worden en door goed te luisteren kan de coach vaak al veel ruimte creëren bij zijn cliënt.

Wil je werken aan je persoonlijke groei en meer uit jezelf halen? Of wil je leren jezelf beter te profileren en je eigen koers te varen? Coachingsgesprekken helpen je je persoonlijke doelen helder vast te stellen.

Je leert gebruik te maken van je talenten en kwaliteiten zodat je het maximale uit jezelf kunt halen. Hierdoor ben je in staat barrières te overwinnen die je weghouden van het bereiken van jouw doelen.

Werkwijze coachingsgesprekken

Coachingsgesprekken duren ongeveer één tot anderhalf uur. Na afloop van elk gesprek krijg je vaak coachingsthema ’s mee en gerichte praktijkopdrachten, om zo ook in het dagelijkse leven bezig te zijn met het bereiken van jouw doelstellingen, zodat je sneller vooruitgang zult merken.

Het aantal coachingsgesprekken hangt af van jouw specifieke doelstellingen en wensen. De frequentie van de gesprekken wordt in overleg vastgesteld, en kan ook tussentijds worden gewijzigd. In het begin van het traject is een frequentie van 1 keer per 2 weken optimaal, later wordt de gespreksfrequentie minder en teruggebracht 1 keer per 4 weken. Op deze wijze krijg je meer afstand tot het coachingstraject en leer je meer op eigen benen staan.AANVRAAG COACHINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat levenscoaching voor jou persoonlijk kan betekenen.

AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK LEVENSCOACHING

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.