TienerCoaching

Spreek met Freek helpt 12 t/m 20 jarigen te ontwikkelen van onzekere puber naar een krachtige positieve tiener zonder faalangst en vol zelfvertrouwen.

TienerCoaching net zo bijzonder als jij bent

Als je dit leest loopt er waarschijnlijk iets niet helemaal lekker in je leven. Misschien weet je wat het is, maar het kan ook zijn dat je het niet weet of lastig vindt om onder woorden te brengen. Het kan ook zijn dat er een duidelijke reden is, doordat je iets vervelends hebt meegemaakt.

Dat kan zijn dat je gepest wordt, een traumatische gebeurtenis hebt:

 • meegemaakt
 • problemen thuis
 • angsten
 • eenzaamheid
 • onzekerheid
 • geaardheid
 • of wat dan ook

Voel je welkom om je verhaal te delen met mij. Praten, zonder vooroordelen en zonder taboes, kan een begin zijn. Praten neemt ook de eenzaamheid weg. Praten lucht op.

Ik spreek al 25 jaar met tieners over de meest uiteenlopende onderwerpen en ik ken je vaak onzekere leefwereld maar al te goed. Je praat met iemand die naar jou luistert en niet oordeelt!

Dus wat je verhaal ook is. Krom, dwars, vreemd, anders, want dan ook kom gerust, wees welkom! Ik ken je tienerbrein als geen ander!

Kun jij jezelf hier herkennen

Gesprekken met je ouders/verzorgers, op school of wie dan ook eindigen vaak met ruzies. Je gaat stampvoetend door het huis en hebt? Vraagtekens over van alles en nog wat. Vooral vraagtekens!

Het lijkt wel of er een bord op je voorhoofd staat met de tekst ‘WEGENS VERBOUWING TIJDELIJK GESLOTEN’! Iedereen die zo’n bord ziet, weet dat hij daar omheen moet lopen of er rekening mee moet houden. Er gebeurt van alles in je en je snapt er geen biet van. Jouw wereld kan soms best een chaos zijn en dat is knap lastig en vervelend, vooral voor je omgeving.

Herken jij jezelf hierin? Ja? Doe er wat aan! Want leven met zo’n bord op je voorhoofd is écht niet prettig en ook niet nodig!

Bij mij ben je mooi en goed zoals je bent

Twijfel je regelmatig aan jezelf? Vind je jezelf niet goed zoals je bent? Twijfel je over je uiterlijk, je eigenschappen of je karakter? Stop dan met twijfelen, en besef dat jij perfect bent. Precies zoals je bent. Je bent bij mij perfect, precies zoals je bent, dat maakt je mooi en uniek. Of je nu:

 • lang of klein bent
 • dik of slank
 • rond of hoekig
 • pukkelig of gladjes
 • onzeker of zeker
 • populair
 • jongen of meisje of transgender bent

en welke geloofsovertuiging of culturele achtergrond je ook hebt, bij mij ben je meer dan welkom! Ik bied je:

 • een luisterend oor
 • respect
 • vertrouwen
 • duidelijkheid
 • en gezelligheid

Samen gaan we op zoek naar de dingen waar jij blij en gelukkig van wordt! Maar ook dat je omgeving weer happy is met jou.

Als ervaren levenscoach denk en voel ik met je mee, laat je andere invalshoeken zien en ik daag je uit om anders te denken, te voelen, te reageren, te gedragen. Ook zorg ik ervoor dat waarin jij vastzit er weer beweging in komt.

Verder moet je weten dat alles wat je mij vertelt altijd privé is; er zal geen letter worden doorverteld aan je ouders of wie dan ook.


Hoe tienercoaching voor jou werkt

Na een kennismakingsgesprek vul je een vragenlijst in zodat ik je goed leer kennen. Van daaruit stellen we samen een coachingsdoel op en gaan we op zoek naar wegen die bij jou passen en die je verder helpen. Meestal hebben we ongeveer tussen de vijf en tien gesprekken om dat doel te bereiken.

Wat jij en ik bespreken blijft tussen ons en ook zijn je ouders niet aanwezig bij de gesprekken. Alleen in sommige gevallen als jij dat wenst bij de kennismaking en/of het afsluitgesprek. Dat is aan jou …

Aan de ouders/verzorgers van tieners

 • heb je soms het gevoel dat de opvoeding van je tiener je door de vingers glipt?
 • ben je in hun ogen een onmogelijke bemoeizuchtige of te strenge ouder/verzorger?

Als jij jouw tiener de ruimte wilt geven om meer vanuit zelfstandigheid beslissingen te nemen, laat ze dan in gesprek gaan met mij. Ik sta onafhankelijk en met een open mind in hun wereld. Gesprekken met mij zijn vertrouwelijk en blijven binnen mijn vier muren.

Ik ken de tienerwereld al 25 jaar en ik heb al heel wat tieners succesvol kunnen begeleiden op weg naar hun volwassenheid.

Aanmelden doe je zo

Als jij rondloopt in een doolhof van vragen, balen en het niet snappen, wacht dan niet te lang en maak een afspraak met mij; de cola, thee of koffie staat voor je klaar.

Vul het onderstaande formulier in voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt zowel overdag als in de avonduren met mij afspreken.

Het is ook mogelijk om eerst met één of beide ouders/verzorger te komen. We kunnen dan bespreken wat jouw wensen zijn en afspraken maken over het vervolg.

Een eerste afspraak kunnen we meestal al binnen twee weken maken.

Hopelijk tot snel!AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat tienercoaching voor jou persoonlijk kan betekenen.

KENNISMAKINGSGESPREK TIENERCOACHING

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.