Coachingsgesprekken

Coachingsgesprekken

Coachingsgesprekken dé motor achter vastgeroeste levensplekken

Loop je vast in het dagelijkse leven of wil je nieuwe persoonlijke vaardigheden ontwikkelen? Ik help je met het (her) ontdekken van je persoonlijke kwaliteiten en waar je leven vastloopt door persoonlijke coachingsgesprekken. Ik bied je coaching aan zonder poespas voor iedereen die meer gelukkig en ontspannen wil leven. Ik kijk samen met jou hoe je op een andere manier met het leven kan omgaan zodat jij met geluk ervaart in het dagelijkse leven. Want dat is toch wat we allemaal willen, meer levensgeluk, meer ontspanning en minder stress. Op mijn website kun je lezen wat voor breed scala ik aanbied naast coachingsgesprekken.

Coachingsgesprekken helpen je een verandering in gang te zetten, waarbij je ook nog eens nuttige inzichten opdoet. Maar een coachingsgesprek heeft meer te bieden.

 1. Je bereikt je doelen sneller
  Stel, je wilt graag meer balans tussen werk en privé of bent op zoek naar een baan die beter bij je past. Een coach kan helpen die doelen te bereiken,. Je kunt naar een coach gaan met een concreet probleem, zoals een dreigende burn-out. Maar ook als het meer om een wens gaat, kun je bij een coach terecht. Bijvoorbeeld als je graag wat assertiever zou worden. Hoe concreter die wens is, hoe effectiever de coachingsgesprekken zullen zijn. Als je weet wat je met het traject wil bereiken, kan een coach de juiste vragen stellen.’
 2. Je blinde vlekken worden zichtbaar
  Coachingsgesprekken helpt je blinde vlekken zichtbaar te maken door je een spiegel voor te houden. Misschien vind je bijvoorbeeld dat anderen zich te passief opstellen en heb je het idee dat het initiatief voornamelijk van jou komt. Een coach kan je dan helpen op jezelf te reflecteren. Want wie weet blijkt het toch genuanceerder te liggen en neem je met je daadkracht anderen de wind uit de zeilen. Zo ontdek je allerlei interessante dingen over je eigen patronen.
 3. Je wordt zelfredzamer
  Een ‘katalysator voor zelfontplooiing’ worden coachingsgesprekken wel genoemd. Het brengt je in korte tijd tot nieuwe, diepgaande inzichten die je helpen om je doelen te verwezenlijken – sneller dan wanneer je zonder begeleiding aan de slag gaat.Daarbij heeft de coach niet de rol van adviseur wil ik benadrukken Het uitgangspunt is de eigen kracht van de coachee. Een coach zegt niet wat je moet doen, maar focust op je zelfredzaamheid. Ik laat je kijken naar je eigen gedrag en reikt tools aan voor hoe het anders zou kunnen. Je handelingsrepertoire wordt als het ware uitgebreid. En van daaruit kun je zelf tot nieuwe keuzes komen.
 4. Je gaat gestructureerd aan de slag
  Maar voor dat soort input kun je toch ook met een goede vriend of collega praten? Dat kan, maar er is een belangrijk verschil. Een coach denkt met je mee zonder eigen agenda of belang en zal in een gesprek nooit proberen zijn eigen issues op jou te projecteren. Als professional kan een coach je gestructureerd begeleiden en feedback geven waarmee je iets kunt.
 5. Je investeert in jezelf
  Coachingsgesprekken hebben een positief effect op het functioneren en welbevinden van de coachee, blijkt uit diverse wetenschappelijke onderzoeken. De drie basisbehoeften – keuzevrijheid, een gevoel van verbondenheid en het kunnen inzetten van talent – blijken meer vervuld na afloop dan voor de start van de coachingsgesprekken. Investeren in een coach is dus investeren in jezelf. Het haalt je potentieel naar boven en levert zo uiteindelijk veel op, zeker op de lange termijn. Een traject kan kostbaar lijken, maar verdient zichzelf snel terug. Wat je met coachingsgesprekken in feite doet, is jezelf verder verbeteren. Je werkt actief aan je eigen ontwikkeling door het vergroten van zelfkennis en zelfreflectie, samen met iemand die er verstand van heeft. En zo vergroot je ook je veerkracht en weerbaarheid, in de maatschappij, op het werk en privé. Coachingsgesprekken maken dat je sterk in persoonlijke groei.
Coachingsgesprekken

Coachingsgesprekken is samen werken aan levensvragen

Coachingsgesprekken zijn de meest persoonlijk vorm van samenwerken aan een persoonlijk doel of levensprobleem. Coachingsgesprekken maakt je zelfbewuster en haalt het beste in je naar boven. Je gaat de confrontatie met jezelf aan om te ontdekken waar je kracht- en inspiratiebronnen liggen. Dat kan gaan om ontdekkingsvragen over jezelf, je relatie of je bedrijf. Coaching motiveert je om actief aan de slag te gaan om levenssituaties wezenlijk te veranderen in doen en laten. Coaching is de beste persoonlijke investering die je ooit kunt maken.

Heb je het gevoel dat je stilstaat? Op een plateau. Heb je behoefte aan een klankbord en sparringpartner en weet je even niet meer wat jouw volgende stap is? Ben je moe en krijg je niet meer de voldoening en uitdaging die je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen? Laat je je te vaak leiden door de waan van de dag, waardoor je niet de juiste balans in je leven ervaart? Zet dan de stap naar een succesvol en voldaan coachingstraject met mij.

Coachingsgesprekken zijn voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken. Het is een vorm van persoonlijke begeleiding door een coach. Coachingsgesprekken houdt meer in dan alleen life coaching. Persoonlijke coaching is helend van karakter en legt de nadruk op de emotionele aspecten van problemen en vragen. Het doel is blokkades op te heffen en de weg vrij te maken naar het eigen ZIJN. Hierdoor maak jij voor jezelf de weg vrij en liggen de mogelijkheden voor jou open.

Persoonlijke groei kan vaak pas ontstaan nadat belemmerende gevoelens en patronen doorbroken zijn. Als levenscoach zal ik je helpen om jouw doelen te bereiken. Mijn praktische en persoonlijke aan helpt jou in al je levensvragen en biedt een meer ontspannen en gelukkig leven!

Wat stagneert jou momenteel? Geen ‘nee’ kunnen zeggen, onzekerheid, faalangst, je communicatieve vaardigheden verbeteren, niet weten wat je wilt, op zoek naar een zinvolle richting of wil je gewoon meer inzicht in je gedrag?

Samen met mij als  levenscoach onderzoek je wat jij wilt en hoe je dat kunt bereiken. Er wordt gekeken op welke manier jouw persoonlijke effectiviteit vergroot kan gaan worden. Het bereiken van jouw doelen zijn hierbij het uitgangspunt. Coachingsgesprekken helpen jou bij om het beste uit jezelf te halen.

Coachingsgesprekken

Wat ik je bied aan coachingsgesprekken is ervaring en kwaliteit

Coachingstrajecten kunnen enkele gesprekken zijn als pépboost. Maar ook een volledig traject met theoretische thema’s en praktijkopdrachten. Dit hangt af van de vraagstelling en de levenssituatie. Mijn manier van coaching is uniek door de veelzijdigheid die ik bied en mijn 35 jaar ervaring als coach en psycholoog in Drachten. Wat ik jou kan bieden zijn:

 • Coachingsgesprekken face to face of online
 • Theoretische ondersteuning die aansluiten bij de levensvraag
 • Passende praktijkopdrachten die zorgen voor sneller resultaat

Mijn coachingswijze draagt er sterk toe bij dat er minder terugval is in oude klachtpatronen. Ik pas deze manier van coachen met succes toe bij zowel individuele trajecten, relatievraagstukken en bedrijfscoaching. In mijn behandelwijze staat actief zelf aan de slag zijn en zo kort mogelijk coachen voorop. Wat ik vraag van mensen is een gezonde dosis van zelf actief zijn in hun eigen persoonlijke proces. Coachingsgesprekken zijn voor iedereen geschikt. Het maakt niet uit of je nu tiener, volwassene of senior, coachingsgesprekken zijn zorgen altijd voor meer ontspanning en geluk.

Coachtrajecten op maat

Ben jij die persoon die het wel prettig vindt om een stok achter de deur te hebben? Of heb je gewoon zin om gericht aan de slag te gaan samen met mij? We kijken altijd samen welk traject op jouw situatie van toepassing is. Alles wat je nodig hebt om een goede start te maken en die stappen te zetten om te bereiken wat jij wil.

Voor die complete, positieve en met impact hebbende verandering op alle vlakken. Pakket is volledig aan te passen naar jouw wensen en behoeften & vrij in te plannen. Elk mens is uniek. Start vandaag nog met praktisch, positief en weer lachend door het leven.*

 • Weinig blabla
 • Van last naar kracht
 • Positief en persoonlijk
 • Lekker in je vel
 • Focus & Mindset
 • Handvatten waar je verder mee komt

Wil je losse, extra afspraken? Dat kan. Heb je een ander idee of wil je een ander pakket, ik maak het graag voor je! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden voor de legio aan mogelijkheden die ik heb voor coachingsgesprekken.

Coachingsgesprekken is investeren in persoonlijke groei

Elk mens krijgt op bepaalde momenten te maken met dat het even niet lekker loopt in zijn of haar leven. Op die momenten is een coach een welkome gast om weer helderheid en overzicht te krijgen. Hij helpt om de losse puzzelstukjes weer tot een geheel te maken. Samen ga aan de slag om stap-voor-stap-situaties en gedragingen te veranderen, op een manier die bij jou past. Zie coaching als een unieke manier om te investeren in jezelf, persoonlijk te groeien, of op zijn minst dat je even stoom kunt afblazen. Gun jezelf die kans om gehoord te worden. Van mij krijg je onbevooroordeeld luisterend oor, wat het is ook is en hoe groot puzzelchaos is. LevensCoaching is het duwtje in de rug die maakt dat je weer verder kunt en levensfrustraties en stress achter je kunt laten.

Wil jij werken aan je persoonlijke groei en meer uit jezelf halen? Of wil je nu eindelijk eens je levenspuzzel gezond in elkaar schuiven. Laat ik je dan helpen met coachingsgesprekken om je persoonlijke helder te krijgen. Zodat je daarna weer meer ontspannen en gelukkig verder kunt gaan.

Werkwijze coachingsgesprekken

Mijn coachingsgesprekken zijn meestal een tot anderhalf uur. Ik begeleid de coachingstrajecten met coachingsthema’s die zijn afgestemd op jouw coachingsvraag. Naast theorie krijg je praktijkopdrachten mee. Deze twee samen zorgen ervoor dat je sneller vooruitgang boekt. Maar zeker ook dat je leert wennen aan de nieuwe door jou ingeslagen wegen voor persoonlijke groei. De coachingsmethoden die ik gebruik zijn praktijk- en doelgericht, waarin jouw coachingsvraag centraal staat.

Hoeveel coachingsgesprekken er nodig zijn hangt af van de levensvraag of wat jij wilt veranderen aan je leven. De gespreksfrequentie is meestal een keer per twee weken. Maar kan uiteraard ook anders zijn als dat wenselijk is voor jouw persoonlijke situatie. Gedurende het coachingstraject wordt de frequentie langzaam verschoven naar een keer per vier weken. Op die manier krijg je meer afstand tot het coachingstraject en kom je meer los te staan van mij als coach. Zo leer je om zelf weer zonder coach je eigen leefregime te hebben.

Coachingsgesprekken

Loop jij ergens vast in je leven? Of het nu gaat om je persoonlijke leven, je relatie of je werk. Wacht niet langer! Maak een afspraak. Dat kan al binnen twee weken. Zowel overdag als in de avonduren. Face-to-face, maar ook net zo makkelijk via Skype. Aan jou de keuze.


  AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK LEVENSCOACHING

  Graag alle gevraagde velden invullen.

  Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het kennismakingsgesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.