Coachingsgesprekken

Coachingsgesprekken dé levensmotor

Coachingsgesprekken zijn de meest persoonlijk vorm van samenwerken aan een persoonlijk doel of levensprobleem. Coachingsgesprekken maakt je zelfbewuster en haalt het beste in je naar boven. Je gaat de confrontatie met jezelf aan om te ontdekken waar je kracht- en inspiratiebronnen liggen. Dat kan gaan om ontdekkingsvragen over jezelf, je relatie of je bedrijf. Coaching motiveert je om actief aan de slag te gaan om levenssituaties wezenlijk te veranderen in doen en laten. Coaching is de beste persoonlijke investering die je ooit kunt maken.

Coachingsgesprekken als groeistappen

Coachingsgesprekken zijn voor iedereen die op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken. Persoonlijke coaching is helend van karakter.  Het legt de nadruk op de emotionele en fysieke aspecten van problemen en vragen. Het doel is blokkades op te heffen en de weg vrij te maken naar het eigen ZIJN. Hierdoor maak jij voor jezelf de weg vrij en liggen de mogelijkheden voor je open.

Mijn coachingswijze draagt er toe bij dat er minder terugval is in oude klachtpatronen. Ik pas deze manier van coachen met succes toe bij zowel individuele trajecten, relatievraagstukken en bedrijfscoaching. In mijn behandelwijze staat actief zelf aan de slag zijn en zo kort mogelijk coachen voorop. Wat ik vraag van mensen is een gezonde dosis van zelf actief zijn in hun eigen persoonlijke proces. 

Werkwijze coachingsgesprekken

Mijn coachingsgesprekken zijn meestal een tot anderhalf uur. Ik begeleid de coachingstrajecten met coachingsthema’s die zijn afgestemd op jouw coachingsvraag. Naast theorie krijg je praktijkopdrachten mee. Deze twee samen zorgen ervoor dat je sneller vooruitgang boekt. Maar zeker ook dat je leert wennen aan de nieuwe door jou ingeslagen wegen voor persoonlijke groei.

Hoeveel coachingsgesprekken er nodig zijn hangt af van de levensvraag of wat jij wilt veranderen in je leven. De gespreksfrequentie is meestal een keer per twee weken. Maar kan uiteraard ook anders zijn als dat wenselijk is voor je persoonlijke situatie. Gedurende het coachingstraject wordt de frequentie langzaam verschoven naar een keer per vier weken. Op die manier krijg je meer afstand tot het coachingstraject en kom je meer los te staan van mij als coach. Zo leer je om zelf weer zonder coach je eigen leefregie te hebben.

Loop jij ergens vast in je leven? Of het nu gaat om je persoonlijke leven, je relatie of je werk. Maak een afspraak voor meer persoonlijke groei. Dat kan al binnen twee weken. Zowel overdag als in de avonduren. Face-to-face, maar ook net zo makkelijk via online.


Vrijblijvend kennismaken? Maak een afspraak voor een eerste gesprek samen. Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee en we kijken samen naar oplossingen in je levensvragen.

KENNISMAKINGSGESPREK