Jongerencoaching

Jongerencoaching

Jongerencoaching: ook voor jou! Jong zijn is fantastisch. Er ligt een heel leven voor je. De tijd van nu kan ingewikkeld zijn, misschien ook voor jou. Wil je bijvoorbeeld alles goed doen en ben je bang om fouten te maken? Of zijn er zoveel mogelijkheden dat je niet kunt kiezen? Weet, dat je met een paar tools grip kunt krijgen op deze zaken. Daarnaast heb je ook nog te dealen met je ouder/en of opvoeders en mensen op school of je werk. Natuurlijk is het goed dat je vrienden hebt waarmee je kunt chillen of je verhaal aan kunt vertellen. Toch is het soms júist fijn als je met iemand kunt praten die buiten jouw leefwereld staat. En dáár kan en wil ik jou bij helpen. Bij mij kun je met jouw verhaal terecht, ik luister en geef jouw tools waarmee je verder kunt. 

Jongerencoaching: hoe, wie en wat

Onze leefwereld kan chaotisch en onvoorspelbaar zijn. Een wereld vol prikkels. Denk aan social media, contstant bereikbaar zijn via de apps, FOMO en de daarbij behorende keuzestress. Je wilt niets missen. Jij denkt misschien dat je de enige jongere bent, die zich onzeker voelt, piekert of angstige gedachten heeft. Laat ik je verklappen: dat is niet zo! De meeste jongeren hebben fases in hun leven waarin twijfels de boventoon voeren. 

Herken je dit? En wil je (meer) rust in de chaos? Het kan ook zijn dat je structuur mist in je leven en niet weet waar je moet beginnen. Meld je aan. Samen met jou ga ik op zoek naar wie je bent en wat jouw kwaliteiten zijn. We gaan dan op zoek naar welke tools voor jou werken. Zodat jij je gelukkiger voelt en vrijer kunt leven. 

Jongerencoaching

Zet de volgende stap!

Lukt het jou om jouw batterij genoeg op te laden? Sta je nog stevig rechtop met alle uitdagingen die je tegenkomt en de verwachtingen die er zijn van jezelf en van anderen? Niet echt? Gun jezelf dan coachgesprekken. Door onze gesprekken leer je onderweg je valkuilen, knelpunten én persoonlijkheid kennen. Zodat je van demotivatie naar motivatie gaat, van chaos naar rust, van pleasen naar grenzen stellen. Daardoor krijg je weer meer energie. Hoe? 

Maak een afspraak en vul het formulier in. Dan kunnen we al binnen twee weken aan de slag. Kies wat het best bij jou past: online via je mobiel of laptop of in een face-2-face gesprek. Ik ga je zien

Voor je ouders

Jongeren komen wel eens in de knoop met zichzelf. Soms is het voor hen dan moeilijk om (zelf)vertrouwen te vinden. Wellicht voelen ze niet de ruimte om zichzelf te kunnen zijn. Als ouder botst dit soms en voel je misschien dat je kind niet altijd openstaat voor jou. Hoe vaak je ook probeert aan te sluiten bij het welzijn van je kind of je best doet om je kind te begrijpen. 

Mijn ervaring is dat jongeren soms twijfelen om met een coach te gaan praten. Ze vinden het dan bijvoorbeeld onzin of tijdverspilling. Toch geven jongeren achteraf aan dat ze veel gehad hebben aan de gesprekken. Ze voelen zich beter en opgelucht. Ook zijn ze daardoor beter in staat om keuzes te maken of problemen op te lossen. 

Herken je dit als ouder? En wil je hulp om je jongere beter te begrijpen? Of om de mindset van je jongere op een positieve(re) manier te activeren? Neem dan contact op met mij. Als ervaren jongerencoach ga ik graag met jou als ouder en/of je zoon of dochter, die uitdaging aan. 

Jongerencoaching

Wees welkom voor een eerste gespreksverkenning. In dit eerste gesprek luister ik naar wat je wilt veranderen in je leven. Uiteraard vertel ik over mezelf als leefcoach. Na dit gesprek kijken hoe we de samenklik is en waar we de insteek maken om jouw verhaal een andere kleur en inhoudt te geven. 


Aanvraag kennismakingsgesprek 

KENNISMAKINGSGESPREK