Coachingstarieven

Persoonlijke coaching dé beste investering in persoonlijke groei

Investeren in jezelf is de mooiste investering die je jezelf cadeau kunt doen. Wanneer je vanuit je eigen kracht en je eigen kunnen in het leven staat ben je beter in staat om goede keuzes te maken die jou persoonlijk geluk brengen. Waarom je wilt investeren in jezelf dat is per persoon verschillend. Misschien wil je het vanwege iets wat je in je leven hebt meegemaakt, een opvoeding die je hebt gehad, of omdat je je op je werk onprettig voelt. Het goede nieuws is: je kunt hier zeker wat aan doen, en dit blijvend zo houden!

Als je het mij het vraagt, is levenscoaching onbetaalbaar. Naast snel resultaat, levert het veel persoonlijk geluk op. De beste investering die je kunt doen is een investering in jezelf. Persoonlijke coaching is een waardevolle investering in jezelf. Je investeert veel in andere mensen; zoals bijvoorbeeld je partner, familie en vrienden. Maar gun nu jezelf dit cadeau! Door coaching kun je (steeds terugkomende) problemen en levensvraagstukken onder handen nemen en oplossen. Hierdoor kun je, door alle energie en tijd die dan vrijkomt, investeren in positieve zaken in het leven. Met coaching kom je snel tot de kern en samen met de praktische aanpak biedt het dus een kleine investering met een hoog rendement. Niemand heeft een coach nodig, maar iedereen kan er een gebruiken.

Kennismakingsgesprek

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een uur stellen we samen jouw precieze vraag- of doelstelling vast en bespreken we de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden van coaching voor jouw specifieke situatie. Ook komen de verwachtingen en de voorwaarden aan bod. Behalve dat het kennismakingsgesprek gebruikt wordt om te kijken of ik iets voor je kan betekenen en wat jouw precieze vraag/probleem is, is het echt een kennismaking. Met andere woorden, klikt het? Een goede klik tussen cliënt en coach is namelijk onmisbaar voor het slagen van een coachingstraject.

Dus heb je levensvragen of loop je elke keer weer tegen dezelfde obstakels en problemen aan. Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ontdek en ervaar wat levenscoaching voor jou kan betekenen. Het kennismakingsformulier vind je onderaan deze pagina.

Coachingstarieven

Om coaching betaalbaar te maken voor iedereen heb ik de hoogte van de declaratie afgestemd op het netto-inkomen. Vormen de kosten toch een probleem? Maakt dit dan bespreekbaar tijdens de kennismaking. Jouw hulp- en levensvraag staan bij mij boven het financiële gedeelte. Om die reden mogen kosten nooit de drempel zijn om een coachingsgesprek met mij aan te gaan. Dus voel je vrij om hierover het gesprek te openen. We vinden samen altijd een oplossing.

Wat ik eerder zei, is zie coaching en/of therapie als de belangrijkste persoonlijke investering in jezelf. Je zult ervaren dat deze investering blijvend veranderend is voor je leven. Het is prettig om van voren te weten wat een coachtraject zal gaan kosten.

Hieronder vind je de coachingstarieven per uur.

Netto maandinkomen

Coachingstarief per uur

€ 850,00 en minder  € 40,00
€ 850,00 – € 1.250,00   € 50,00
€ 1.250,00 – € 1.600,00 € 60,00
€ 1.600,00 – € 1.900,00 € 70,00
€ 1.900,00 – € 2.300,00              € 80,00
€ 2.300,00 – € 3.000,00   € 90,00
€ 3.000,00 en meer € 100,00

Eenmalige kosten aanvang coachingstraject

Voor het aanmaken van het cliëntendossier en de verwerking hiervan geldt een eenmalige toeslag van € 35,00. Voor coachingsmaterialen en verwerking online formulieren wordt € 65,00 in rekening gebracht.

Kosten persoonlijke- en relatieintake

Nadat de intake is ingevuld en door mij is ontvangen wordt er een analyse en diagnostisch rapport opgesteld. De kosten hiervoor bedragen € 75,00 voor individuele therapie. Voor partnertherapie bedraagt deze € 150,00. De intake is bedoeld om de diagnose te stellen en om een behandelplan op te stellen. De uitkomst van de intake anamnese wordt afgestemd op jouw specifieke problematiek. Dat kan een van de volgende mensdimensies zijn: fysiek, emotioneel, gedragsmatig, cognitief, energetisch en sociaal. Van daaruit wordt een praktisch en effectief behandeltraject opgesteld.

Vergoedingsmogelijkheden coaching

Ben je op zoek naar een coach, dan denk je terecht ook na over de kosten. Als ik je een advies mag geven, laat de kosten nooit bepalend zijn. De uitkomst van levenscoaching is levensbepalend. Persoonlijke coaching als deze levert je in korte tijd veel blijvend resultaat op. Onder bepaalde voorwaarden kun je deze opvoeren als scholingskosten bij je belastingaangifte. Voor zzp’ers is coaching aftrekbaar bij de inkomstenbelasting. Ondernemers ontvangen een declaratie met BTW.

Persoonlijk traject

Als bedrijven een opleidingsbudget hebben kan dat worden ingezet als vergoeding voor een coachingstraject. Dit is voor de werkgever vaak voordeliger dan een cursus of training. Een persoonlijk traject zal in veel gevallen ook effectiever zijn dan een training in groepsverband. De werknemer krijgt de mogelijkheid om nieuwe inzichten en richting te vinden. Tegelijkertijd komen er handvatten om veranderingen tot stand te brengen. En er vindt altijd een positieve persoonlijke ontwikkeling plaats. Voor de werkgever leidt dit tot duurzaam inzetbare medewerkers. Dat is ze vaak echt wel wat waard!

Ziekteverzuim werknemers

Daarnaast zijn werkgevers in het kader van de ARBO wet vaak bereid om coachingstrajecten te vergoeden. Zeker als het gaat om ziekteverzuim of preventie. In mijn praktijk zijn korte wachttijden en dus kan er snel worden gehandeld. Daarnaast heb ik een brede ervaringen op klachtgebieden als stress, overspannenheid, burn-out, moeite met werkaanpassingen en andere groepsgerelateerde klachten.

Betaalwijze

  • De betaling van de coachingsdeclaraties kunnen op rekening of contant worden betaald. Er kan niet gepind worden in de praktijk.
  • Voor betalen achteraf op rekening worden i.v.m. verwerking-, abonnement- en administratiekosten een toeslag berekend van € 6,50.
  • Wil je liever dit niet, betaal dan contant. Uiteraard ontvang je na afloop van het coachingsgesprek een betaalkwitantie.

Afspraken en/of annuleringen

Het coachingstarief is inclusief 21% btw en is gebaseerd op gesprekken van een uur. Afspraken die meer tijd nemen, worden naar evenredigheid berekend. Voor de avonduren geldt een toeslag van € 5,00 per uur.

Wil je een afspraak afzeggen? Dat mag altijd, maar dan wel uiterlijk 24 uur van tevoren. Doe je dit niet, dan ben ik genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen. Met uitzonderingen van gevallen als een acute ziekte en andere noodgevallen.Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat ik als levenscoach of motivatiespreker voor jou kan betekenen.


AANVRAAGFORMULIER KENNISMAKINGSGESPREK

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.