Coachingstrainingen

Coachingstarieven

Coachingstrainingen voor meer levensgeluk

De coachingstrainingen die ik aanbied zijn persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend. Ze bieden prachtige wegen naar persoonlijke groei, of het nu gaat om de individuele coachingstraining Happy Life of de relatietraining Verdiepend SamenZijn. Deze zijn fysiek te volgen, maar ook als online training.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Soms zijn er periodes in je leven dat het prettig is om wat hulp te hebben bij een specifieke situatie waar je je op dat moment in begeeft. Dat het zwaar of wellicht zelfs even teveel voor je is… Iedereen krijgt zijn of haar portie in het leven en sommigen krijgen een portie die wat lastiger te behappen is. Iedereen krijgt op zijn of haar manier te maken van tegenslagen in het leven. Het is leven is prachtig, maar geluk is niet altijd vanzelfsprekend.

Want ja, gelukkig zijn met jezelf, wie wil dat nu niet? Tja, maar wat als je het moeilijk vindt om gelukkig te zijn met jezelf? Dan zal ‘het geluk vinden’ ook een lastige opgave zijn. Gelukkig zijn en gelukkig worden, begint met jezelf volledig te accepteren, zonder te oordelen. Daarmee ga je in deze leerreis aan de slag. Met verschillende oefeningen ontdek je hoe je jezelf meer kan accepteren zoals je bent. Maar ook hoe je meer gelukkig, succesvol en ontspannen in het leven kunt staat. Het herkennen en activeren van je gedrag, communicatie en emoties spelen daarbij een belangrijke rol. De coachingstrainingen zijn voor jouw individuele geluksreis of om jullie als stel een verdiepende training aan te bieden voor meer relatiegeluk en intimiteit in jullie relatie.

Haal het beste uit jezelf en word wie je écht bent!

Persoonlijke groei begint bij veranderingen en jezelf beter leren kennen. Wie ben je werkelijk en wat zijn jouw drijfveren, kwaliteiten en valkuilen? Ontdek hoe jij het beste uit jezelf naar boven haalt. Zonder jezelf daarbij te verliezen. Met mijn coachingstrainingen voor persoonlijke effectiviteit doorbreek je oude levenspatronen, leer je doelen te realiseren en vergroot je jouw zelfkennis en persoonlijke ontwikkeling. Laat je persoonlijke talenten bloeien! Mijn coachingstrainingen zijn individueel, maar ook voor relaties.

Coachingstarieven

Coachingstrainingen zijn effectief voor persoonlijke groei

De coachingstrainingen worden gegeven vanuit lees- en werkboeken, welke ikzelf vanuit de praktijk heb geschreven. Het jarenlang werken met cliënten over deze thema’s hebben ertoe bijgedragen dat ze nauw aansluiten met de dagelijkse praktijk. De opzet is praktisch en makkelijk toepasbaar voor iedereen. Zo help ik als levenscoach en psycholoog in Drachten als 35 jaar mensen om de door hun gestelde doen en levensveranderingen te bereiken op een meer blijvende manier. Deze coachingstrainingen dragen op veel leefgebieden bij tot meer geluk, ontspanningen en levensinzicht.

https://jouwpersoonlijkegroei.nl/persoonlijke-groei/

Jezelf leren kennen en vervolgens trouw blijven aan jezelf in welke situatie en relatie ook, zodat je je gelukkig voelt is eveneens mijn missie. Dat samen zorgt voor een gezonde persoonlijke groei, geluk en een meer ontspannen leven.

Coachingstrainingen

Mijn coachingstrainingen zijn meer dan zo maar een training, het is dé manier om verdiepende inzichten te verwerven en zelfstandig aan de slag te gaan met je eigen overtuigingen en verborgen drijfveren. Of inzichten te krijgen in hoe je verleden nog je heden is. Hoe je communicatiestijl is en wat je droomwensen zijn en om waar dan ook verandering in aan te brengen. Deze persoonlijke trainingen zorgen voor een blijvende verandering in je individuele leven of voor jullie als partners.

Na afloop van de coachingstrainingen

  • Herkent je persoonlijke blokkades en weet je jouw kracht te hervinden.
  • Handelt en communiceer je vanuit authentieke kracht.
  • Weet je om te gaan met herkenbare en dagelijkse dilemma’s.
  • Heb je inzicht in belemmerende patronen.
  • Heb je inzicht in uw persoonlijke kwaliteiten.

De persoonlijke klik als vertrekpunt

Waar ik veel waarde aan hecht is een goede persoonlijke klik tussen mij en de mensen die ik coach. Als je goed overweg kunt met de coach heeft dat een vruchtbare invloed op het ontwikkelingsproces en de uiteindelijke uitkomst van het traject. Daarom voeren we voor de coachingstraining begint eerst een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Als de persoonlijke klik met mij als coach goed is kan de coachingstraining beginnen.

Wil je meer weten over deze unieke persoonlijke coachingstrainingen klik dan op een van onderstaande links.

Informatie CoachingsTraining Happy Life
Informatie RelatieTraining Verdiepend SamenZijn

KENNISMAKINGSGESPREK