CommunicatieTreffer

Een creatieve effectieve communicatietreffer is een kunst, dat vraagt om lef en anders denken. Ik heb de flair, de ervaring en kennis om de juiste communicatiemix te maken die klinkt als een welluidende compositie voor elke klantgroep. Mijn communicatietreffers zijn creatieve concepten die spreken tot de verbeelding van de doelgroep. Ze zijn hartrakend en zorgen voor een gezonde omzetboost.

Het maken van een CommunicatieTreffer

Dat begint met plannen maken, maar het gaat natuurlijk om de vertaalslag van strategie naar operationalisering; van ruw idee naar concept; van steekwoorden naar appellerende teksten. Helder samengevat: iets bedenken, uitvoeren en waarmaken. Daar mogen opdrachtgevers mij aan houden. Gelijk met het maken van plannen is er het luisteren, kijken, aanvoelen, begrijpen en reageren. Mijn communicatie-antennes hebben een groot bereik en ik durf buiten de gebaande paden signalen af te geven die treffend zijn. Mijn denken en handelen zijn gericht op de taal die de doelgroep spreekt. Dit zijn stappen die leiden tot de mooiste communicatie-uitingen, zolang je maar openstaat voor voldoende verbeeldingskracht en buiten de lijnen durft te gaan. Die kracht gebruik ik gedoseerd of met power. Gedoseerd wil zeggen met fluwelen handschoenen wanneer ingetogenheid past. Ik zet power in wanneer er hard moet worden geraakt tussen de ogen en oren, waardoor het een communicatietreffer is die volop in het licht staat en keihard gehoord mag worden.

Ja, en aan het eind moet er worden gescoord! Dáár gaat het om! Communicatie tréffend laten scoren dat is mijn taak en missie. Pas dan is er reden tot juichen. Ik ga dan ook niet voor minder dan 100%! Elke communicatie-opdracht is om die reden voor mij elke keer weer een nieuwe uitdaging. Een uitdaging die ik graag winnend tegemoet treed. Dat geldt voor mij, maar ook voor jou als ondernemer. Communicatie moet doel- en trefzeker zijn in alles.

TeamCommunicatie

De door mij gegeven communicatietreffers maken dat het vaak vraagt om praktische uitwerkingen van diensten en producten. Hiervoor werk ik samen met een ervaren en gepassioneerd communicatieteam, wat bestaat uit zelfstandige ondernemers. De samenstelling hiervan is divers en bestaat uit boeiende trainees, communicatiemixers, webcreators (die leven van bits en bytes),  financiële puzzelaars, reclame- en marketingspeurneuzen en kleurrijke, puntprecieze drukkers in alle formaten. Deze zelfstandige professionals worden per project ingeschakeld, wat de prijsstelling ten goede komt. Uiteraard volg ik het totale project op de achtergrond en zorg ik dat het geheel aansluit bij de door jouw gestelde communicatie-adviesvraag.

Zet jij de volgende stap in communicatie

Wil jij jouw bedrijf een gezonde communicatietreffer geven voor vandaag en morgen? Hak de knoop dan door en mail mij. Wij kunnen binnen twee weken de eerste afspraak maken die bedoeld is als kennismaking, om te kijken hoe de wederzijdse klik is. Dat kan zowel overdag als in de avonduren. Bovendien is deze afspraak kosteloos. Het enige wat in rekening wordt gebracht zijn mijn reiskosten van € 0,35 per kilometer, als de afspraak wordt gemaakt bij jouw bedrijf. Vul het onderstaande formulier in en ik reageer binnen twee werkdagen.

Contact Freek Offeringa

AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK BEDRIJFSCOACHING

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.