Contactinformatie

Contact Freek Offeringa

Uitnodiging kennismakingsgesprek

Het succes van coaching is afhankelijk van het vertrouwen en de klik die je met elkaar hebt. Om te bepalen of het zinvol is om samen het traject in te gaan, wil ik je van harte uitnodigen voor een gratis kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. We gaan kijken naar wat coaching voor jou kan opleveren en -niet onbelangrijk- of we een ‘klik’ met elkaar hebben. In een coachingstraject treed ik op als jouw sparringpartner, klankbord, adviseur en spiegel. Ik ben je gids en metgezel, we gaan samen op ‘ontdekkingsreis’. In mijn benadering zit ik niet vast aan één vaste werkwijze. Ik anticipeer op wat voor jou nuttig is, wat voor jou werkt. Steeds vanuit een open mind en met respect voor jouw proces.

Contact en afspraken

De praktijk is op afspraak geopend. Informatie en afspraken kunnen per e-mail. Stuur een e-mail. Bellen kan ook naar 06-10222289. Ook kun je onderaan het contactformulier invullen.

Mijn coachingspraktijk is gevestigd in een gezellige huiselijke omgeving in Drachten. Naast levenscoach en psycholoog ben ik motivatiespreker, schrijver en communicatie- en managementadviseur. Een afspraak kun je heel makkelijk maken door het invullen van onderstaand formulier. Uiteraard mag je voor vragen of andere zaken mij ook telefonisch benaderen. Spoedafspraken en/of gesprekken mogen ook in de avonduren.

Afspraakmogelijkheden

Mijn wachtlijst voor coachingsgesprekken is vrij kort, meestal kun je (met uitzondering van vakanties en feestdagen) binnen een week of 14 dagen terecht. Afspraken kunnen overdag plaatsvinden, maar ook in de avonduren. In uitzonderingsgevallen kan er ook op zaterdagochtend worden afgesproken.

Informatie tarieven coachingsgesprekken



AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat levenscoaching voor jou persoonlijk kan betekenen.

AANVRAAGFORMULIER KENNISMAKINGSGESPREK

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.