Contactinformatie

Contact Freek Offeringa

Uitnodiging kennismakingsgesprek

Het succes van coaching is afhankelijk van het vertrouwen en de klik die je met elkaar hebt. Om te bepalen of het zinvol is om samen het traject in te gaan, wil ik je van harte uitnodigen voor een gratis kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. We gaan kijken naar wat coaching voor jou kan opleveren en -niet onbelangrijk- of we een ‘klik’ met elkaar hebben. In een coachingstraject treed ik op als jouw sparringpartner, klankbord, adviseur en spiegel. Ik ben je gids en metgezel, we gaan samen op ‘ontdekkingsreis’. In mijn benadering zit ik niet vast aan één vaste werkwijze. Ik anticipeer op wat voor jou nuttig is, wat voor jou werkt. Steeds vanuit een open mind en met respect voor jouw proces.

Contact en afspraken

Mijn coachingspraktijk is gevestigd in een gezellige huiselijke omgeving in Drachten. Naast levenscoach en psycholoog ben ik motivatiespreker, schrijver en communicatie- en managementadviseur. Het makkelijkste om een afspraak te maken doe door het invullen van het onderstaande formulier. Uiteraard mag je voor vragen of andere zaken mij ook telefonisch benaderen. Spoedafspraken en/of gesprekken mogen ook in de avonduren.

De praktijk is op afspraak geopend. Informatie en afspraken kunnen per e-mail Stuur een e-mail. Bellen kan ook naar 06-10222289. Ook kun je onderaan het contactformulier invullen.

Adresgegevens CoachingsPraktijk Spreek met Freek

Afspraakmogelijkheden

Mijn wachtlijst voor coachingsgesprekken zijn vrij kort, meestal kun je (met uitzondering van vakanties en feestdagen) binnen een week of 14 dagen terecht. Afspraken kunnen overdag plaatsvinden, maar ook in de avonduren. In uitzonderingsgevallen kan er ook op zaterdagochtend worden afgesproken.

Skype coaching

Woon je verder weg en is het voor jou niet gemakkelijk om elke keer naar mijn praktijk te komen, dan biedt coaching via Skype een uitkomst. De duur van Skypegesprekken zijn 30 of 60 minuten. Wil je een Skype gesprek aanvragen, geef dat dan aan op het invulformulier. We plannen een afspraak in en je ontvangt een declaratie om per I-DEAL te betalen. Na ontvangst van de betaling maak ik op de gewenste dag en tijd contact met jou voor een Skypegesprek. Voorafgaand aan het gesprek nodig ik je uit om een online gespreksformulier in te vullen. Het is gemakkelijk als je tijdens je Skypeconsult pen en papier bij de hand hebt, zodat je voor jezelf dingen zichtbaar kunt maken. Na elke Skypegesprek schrijf je een online evaluatieverslag waardoor ik je kan volgen in je ontwikkeling en daar waar nodig kan bijsturen.

Kosten coachingsgesprekken

Coachingsgesprekken zijn niet declarabel bij de zorgverzekeraar. Om cliënten hierin tegemoet te komen heb ik de hoogte van de declaratie afgestemd op het netto-inkomen. Vormen de kosten toch een probleem? Maakt dit dan bespreekbaar tijdens de kennismaking, er valt altijd wel een mouw aan te passen. Dus laat de kosten nooit de drempel zijn om een gesprek met mij aan te gaan. Jouw hulp- en levensvraag staan bij mij boven het financiële gedeelte. Dus voel je vrij om hierover het gesprek te openen. We vinden samen altijd een oplossing. Zie coaching en/of therapie als de belangrijkste persoonlijke investering in jezelf. Je zult ervaren dat deze investering blijvend veranderend is voor je leven. De in de tabel genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Wat je in totaal kwijt bent voor een coachtraject is uiteraard afhankelijk van de vraag die je hebt en van eventuele stappen die je hierin zelf al hebt gezet. Over het algemeen bestaat een coachingstraject uit vijf tot tien gesprekken. Maar soms kan één of twee gesprekken al voldoende helderheid bieden om zelf verder te kunnen gaan.

Informatie vergoeding derden

Voor zzp’ers is er de mogelijkheid om de kosten voor coaching op te voeren als aftrekpost in het kader van bijscholing. Ook hier zitten bepaalde eisen aan vast vanuit de belastingdienst en het is verstandig deze eerst goed te onderzoeken. Via de Wet Verbetering Poortwachter kan een bedrijfsarts een coaching traject aanbevelen bij de werkgever waardoor de kosten kunnen worden vergoed via de verzekering van de werkgever. Er zijn werkgevers die budget reserveren voor opleidingen. Daarbij kan een coachingstraject ook tot de mogelijkheden behoren, zeker als dit direct effect en resultaat oplevert. Denk bijvoorbeeld aan preventieve burn-out coaching op de werkplek. De belastingdienst biedt de mogelijkheid om kosten die je hebt gemaakt voor coaching af te trekken als ‘studiekosten’. Voorwaarde daarbij is wel dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht op het beter functioneren op je werk. De drempel die hiervoor geldt is € 500,-. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst of neem contact met je belastingadviseur.

Informatie tarieven coachingsgesprekken

Boeken motivatielezingen

Er zijn twee verschillende soorten motivatielezingen die ik verzorg. De eerste en de meest uitgebreide is Leven met Léf. Dit is een avondvullend programma. De kosten hiervan zijn op maat gesteld, afhankelijk van de afstand, voorbereiding i.v.m. en de eventuele themagerichte afstemming met de doelgroep. De gemiddelde richtprijs is € 15,00 per persoon. De minimale groepsgrootte is gesteld op 35 personen. Voor kleinere groep is er in overleg een speciale prijs mogelijk. Als extra worden wel altijd de reiskosten in rekening gebracht van € 0,50 per kilometer. Deze hoogte is in verband met de grootte en hoeveelheid van decor- en muziekmaterieel.

Naast deze is er nog de GRATIS motivatielezing LevensBabbel. De tijdsduur hiervan bedraagt 2 uur. De enige kosten die hiervoor in rekening worden gebracht zijn de kilometerkosten van 0,35 per kilometer. Op de onderstaande link vind je uitgebreide informatie van beide motivatielezingen.

Informatie Motivatielezingen

Boekingsmededeling

Helaas is het voor 2019 is het niet meer mogelijk om een lezing te reserveren of bij te wonen. Wel kun je nu alvast boeken voor 2020. Vanaf maart/april 2020 is er weer ruimte voor nieuwe voorstellingen. Dat kan zowel overdag als in de avonduren. Maar ook is het mogelijk om dit in het weekend te doen.

Uiteraard is het wel mogelijk om nu alvast te boeken voor een van beide motivatielezingen vanaf een datum na maart 2020. Doe dit tijdig, dan ben je niet alleen verzekerd van het feit dat het doorgaat, maar hebben we samen ook ruimschoots de tijd om alles goed voor te bereiden. Vooral als je als aanvrager speciale wensen hebt ten behoeve van een thematische aanpassing is het raadzaam om tijdig te boeken. Jij kunt boeken via onderstaand formulier. Daarna neem ik contact met je voor een afspraak om de motivatielezing voor te bereiden.AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat levenscoaching voor jou persoonlijk kan betekenen.

AANVRAAGFORMULIER KENNISMAKINGSGESPREK

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.