Contactinformatie

Uitnodiging kennismakingsgesprek

Het succes van coaching is afhankelijk van het vertrouwen en de klik die je met elkaar hebt. Om te bepalen of het zinvol is om samen het traject in te gaan, wil ik je van harte uitnodigen voor een gratis kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. We gaan kijken naar wat coaching voor jou kan opleveren en -niet onbelangrijk- of we een ‘klik’ met elkaar hebben. In een coachingstraject treed ik op als jouw sparringpartner, klankbord, adviseur en spiegel. Ik ben je gids en metgezel, we gaan samen op ‘ontdekkingsreis’. In mijn benadering zit ik niet vast aan één vaste werkwijze. Ik anticipeer op wat voor jou nuttig is, wat voor jou werkt. Steeds vanuit een open mind en met respect voor jouw proces.

Contactgegevens

Mijn coachingspraktijk is gevestigd in een gezellige huiselijke omgeving in Drachten. Naast levenscoach & psycholoog ben ik motivatiespreker, schrijver en communicatie- en managementadviseur. Je kunt mij bereiken op: 06-10222289. Het makkelijkste om een afspraak te maken doe door het invullen van het onderstaande formulier. Uiteraard mag je voor vragen of andere zaken mij ook telefonisch benaderen. Spoedafspraken en/of gesprekken mogen ook in de avonduren.Skype coaching

Woon je verder weg en is het voor jou niet gemakkelijk om elke keer naar mijn praktijk te komen, dan biedt coaching via Skype een uitkomst. De duur van Skypegesprekken zijn 30 of 60 minuten. Wil je een Skype gesprek aanvragen, geef dat dan aan op het invulformulier. We plannen een afspraak in en je ontvangt een declaratie om per i-DEAL te betalen. Na ontvangst van de betaling maak ik op de gewenste dag en tijd contact met jou voor een Skypegesprek. Het is gemakkelijk als je tijdens je Skypeconsult pen en papier bij de hand hebt, zodat je voor jezelf dingen zichtbaar kunt maken. Na elke Skypegesprek schrijf je een reflectieverslag waardoor ik je kan volgen in je ontwikkeling en daar waar nodig kan bijsturen.

Wachtlijsten & Praktijkinformatie

Mijn wachtlijst voor coachingsgesprekken is vrij kort, meestal kun je (met uitzondering van schoolvakanties) binnen een week of 14 dagen terecht. Afspraken kunnen overdag plaatsvinden, maar ook in de avond uren.

Mijn coachingsgesprekken zijn niet declarabel bij de zorgverzekeraars. Je dient de behandeling dus zelf te betalen. Er worden verschillende tarieven gehanteerd, afhankelijk van je inkomen en je persoonlijke situatie. De tarieven zijn afgestemd op het netto-inkomen. Klik hier om naar de tarievenpagina te gaan. Zie coaching en/of therapie als de belangrijkste persoonlijke investering in jezelf. Je zult ervaren dat deze investering blijvend veranderend is voor je leven. Dus laat de kosten nooit de drempel zijn.

Coaching valt dus niet onder de primaire ziektekosten en wordt daardoor meestal niet vergoed. Er zijn werkgevers die budget reserveren voor opleidingen. Daarbij kan een coachingstraject ook tot de mogelijkheden behoren, zeker als dit direct effect en resultaat oplevert. Denk bijvoorbeeld aan preventieve burn-out coaching op de werkplek. Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten, inclusief de in rekening gebrachte btw-heffing.

MotivatieLezingen

Het aanvragen van een lezing dient minimaal zes weken vooraf plaats te vinden. In het formulier hieronder kun je je gegevens invullen en de gewenste datum. Na het indienen van het formulier neem ik contact met je op voor een persoonlijk gesprek vooraf. Hierin kunnen we dan de inhoudelijke en gewenste details samen bespreken. Ik beschik over een eigen geluidsinstallatie en verdere alle benodigde zaken. Voor het seizoen 2019 zijn alle lezingen inmiddels volgeboekt. Vanaf februari 2020 is het weer mogelijk om lezingen aan te vragen. Leg nu als de datum voor de motivatielezing “Leven met Léf in 2020.

GRATIS MotivatieLezing LevensBabbel

Voor de MotivatieLezing LevensBabbel zijn nog wel inschrijvingen mogelijk. Hiervoor geldt een boekingstermijn van vier weken vooraf. Na inschrijving neem ik nader contact op voor het bespreken van de details.AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat levenscoaching voor jou persoonlijk kan betekenen.

CONTACTFORMULIER KENNISMAKINGSGESPREK

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.