Datingcoach

Datingcoach

Ben je de avonden en weekeinden alleen ook zat? Of die verjaardagen of andere social events in je eentje? Is het restaurant, theater of bioscoop taboe in je eentje? Als datingcoach kan ik je helpen om een partner te vinden. Ja, oké die stap is niet de makkelijkste. Gelukkig hebben voor jou al veel mensen deze weg met succes gelopen. Al 35 jaar ben ik levenscoach en psycholoog in Drachten en ik heb al veel singles geholpen aan een prachtige relatie met een even mooie toekomst. Twijfel dat mag zeker, maar laat dat niet de overhand krijgen als het gaat om de stap te zetten naar een nieuw morgen samen. Dus ben je single en wil je van een naar twee zet dan die stap voor jezelf en maak een afspraak met als datingcoach.

Hoe is jouw leefwereld

Door de drukke en veeleisende wereld waarin we leven kiezen steeds meer mensen voor een coach. Dit is een logische en aan te bevelen stap. Want om dit vol te kunnen houden kun je wel hulp gebruiken als het gaat om het oplossen van levensvragen, of het vinden van antwoorden op leefproblemen waar je voor komt te staan. Maar zeker ook als het gaat om nieuwe kennis te leren en je persoonlijke groei te stimuleren. Als levenscoach help ik mensen hoe hierin een positieve richting te vinden. De focus ligt op inzicht en gedragsverandering in het hier-en-nu.

Naast alle levenszaken zijn relaties minstens zo belangrijk. Een geschikte levenspartner vinden is voor sommige mensen best een moeilijke opgave. Een datingcoach biedt jou diverse inzichten, technieken en oplossingsgerichte vaardigheden waardoor jij samen met jouw datingcoach tot een relatiedoel kan komen.

Datingcoach als je persoonlijke relatietrainer

Je kunt een datingcoach vergelijken met een persoonlijke trainer, maar dan iemand die helpt bij het succesvol vinden van een date. Een datingcoach leert hoe je met een krachtige persoonlijkheid je op een boeiende, relaxte en trefzekere manier een relatie vindt. Een datingcoach zorgt ervoor dat jij centraal staat met een als uitgangspunt je positieve, krachtige persoonlijkheid met wie je echt bent in je goede, maar ook je minder goede eigenschappen. Als datingcoach help ik met het ontdekken van wie je echt bent. Als datingcoach van 65 jaar weet ik hoe je succesvol kunt daten. Ook kan ik je helpen met teksten, foto’s, kledingadviezen en alle andere belangrijke zaken voor een succesvolle date.

Datingcoach

Kies voor een andere vorm van daten

Als datingcoach help ik mensen die het lastig vinden om hun weg te vinden in de wereld van daten. Of ben je iemand die na vele dates niet de ware kunnen vinden en niet weet hoe dit te doen. Als coach maak ik eerste een persoonsprofiel van wie jij bent en wat je achtergrond is. Samen kijken we hoe het staat met je zelfvertrouwen, je communicatieve vaardigheden en lichaamstaal. Als laatste kijken we samen waarnaar jij op zoek bent en hoe je dat wilt doen. Dat kan gaan om een online date, maar zeker ook offline. Welke vorm je kiest, hangt af van je persoonlijke voorkeur.

Er zijn veel voordelen om hulp te vragen aan een datingcoach, maar het grootste voordeel is dat je erachter komt wat jou onzeker maakt tijdens het daten en hoe je dit kunt oplossen. Zijn er dates geweest waar jij heel onzeker van bent geworden? Hoe kwam dat? En hoe kun je hier mee omgaan? Dit zijn vragen waar wij samen mee aan de slag gaan. Geloof het of niet: liefdesgeluk is voor iedereen weggelegd mits je weet wat je doet. Er zijn namelijk bepaalde principes, vaardigheden en eigenschappen die aan te leren zijn en die jou helpen het liefdesleven van je dromen te krijgen. Dit betekent niet dat jij je anders voor moet doen dan je écht bent. Deze principes helpen je juist om meer tot je kern te komen.

Werkwijze datingcoaching

Laat ik je wegwijs maken met hoe datingcoaching verloopt. Dat begint met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je dan een klik van ‘ja’ dat ga ik doen dan volgt er een intake met daarin een profiel van wie jij bent en wat je zoekt in relatieland.

Van daaruit volgt er vijf coachingsgesprekken waarin we je karaktereigenschappen mogelijk kunnen versterken. Dit kan op mijn praktijklocatie, maar online is net zo makkelijk. Je krijgt mijn boek ‘Weet wat je Date’ er gratis bij om naast je te leggen en er talloze voorbeelden uit te halen hoe het daten verloopt en wat je wel en wat je niet kunt verwachten.

Profielpakket online daten

Het is anno 2022 een goede en spannende tijd voor dating. Er zijn heel veel mogelijkheden voor het vinden van een nieuwe partner. Te vaak weet degene die een partner zoekt niet de juiste toon te vinden hoe een partner te benaderen. Hoe zichzelf bijvoorbeeld te presenteren op een online profiel, welke foto’s er wel of juist niet op te zetten en wat een goede profieltekst is. Zo een profieltekst is van het grootste belang. Het is de kern van wie jij echt bent en wat voor partner jij zoekt. Daarnaast zijn een aantal foto’s erg belangrijk. Deze dienen een doorsnee te zijn van wie je bent, hoe je leeft en wat je interesses zijn. Daarnaast is het jezelf presenteren in kledingstijl een eerste indruk die je maakt. Met daarbij hoe je woord en wederwoord. Dat alles tezamen maakt dat dit van het allergrootste belang is. Om die reden help ik als datingcoach om dit profielpakket aan te bieden voor een aannemelijke prijs. De prijs van dit pakket hangt af van je persoonlijke wensen. Wat ik je vooraf wel kan vertellen dat als je kiest voor datingcoaching met zo een profielpakket dat je de meeste kans hebt om succesvol te slagen in je date-kansen. 

Afspraak datingcoaching

Heb jij zelf een datingcoaching nodig of ken je iemand die wel een duwtje in de rug kan gebruiken? Je mag altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Zo kunnen wij samen alvast kijken waar jouw onzekerheden liggen en kan ik een voorstel doen hoe wij dit samen kunnen aanpakken aan de hand van handige tips en handvaten. Wil je mij iets vragen of een kennismakingsafspraak maken? Gebruik dan het onderstaande formulier en dan neem ik binnen 24 uur contact op met jou. Na dit eerste gesprek kijken we hoe de klik is en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Afspreken met mij kan overdag, maar ook in de avonduren. Lukt face tot face niet dan kan het ook online.

Bij een goede datingcoach gaat het in de eerste plaats om ‘dating skills’, maar er komen ook persoonlijke elementen aan de orde. Je sterke en minder sterke kanten bijvoorbeeld. Je wordt na een goede coaching niet alleen een betere ‘dater’, maar ook een vollediger mens. Daarnaast heb ik gemerkt dat het verdiepen in de psyche van een potentiële partner vaak een positieve impact heeft. Door mijn ruime ervaring, zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn werk, kan ik als coach in vele aspecten van het daten behulpzaam zijn. Leef vanuit de overtuiging dat je de moeite waard bent. Ga voortaan lachend en met een gezonde spanning naar je ontmoetingen. 

Datingcoach

Wees welkom voor een eerste gespreksverkenning. In dit eerste gesprek luister ik naar je hulpvraag, levensdoel of veranderwens. Uiteraard vertel ik over mezelf en hoe ik coach. Na dit gesprek kijken hoe we de samenklik is en of het coachtraject kan beginnen. Mijn coachingswijze is maatwerk en sluit aan bij de coachvraag.


Aanvraag verkenningsgesprek 

KENNISMAKINGSGESPREK