Freek Offeringa levenscoach

Freek Offeringa levenscoach

Mijn naam is Freek Offeringa, levenscoach en psycholoog.  Mede door mijn manier van denken en mijn levenservaring, sta ik vrij in het leven. Doordat ik binnenstebuiten-denk  zie ik overal mogelijkheden en kleur ik buiten de lijntjes.  Door mijn levenservaring weet ik dat  de leefthema’s verbinding, verwondering en speelsheid bij mij horen. Deze tools vormen de rode draad in mijn leven. Het leven dat voor mij één grote ontdekkingsreis is. Ik denk daarom dat het enige wat je écht nodig hebt, om op je eigen manier op reis te gaan is: lef. De route en de kleur bepaal je namelijk zelf.

Spreken met Freek als levenscoach

Ben je er klaar voor om te ontdekken wie je écht bent? Dan nodig ik je uit om samen met mij op zoek te gaan naar je eigen kracht. Dit doe ik door je een spiegel voor te houden.  Door  jou heldere vragen te stellen en met je mee te denken. Mijn gespreksstijl als levenscoach is oprecht. Ik ben recht door zee, praktisch en doelgericht, soms met een kwinkslag. Het is mijn passie om je te helpen nieuwe wegen te bewandelen zodat je het leven kunt leiden dat jij wilt. Mét lef.

Als levenscoach zul je bij mij geen voorgekauwde en dichtgetimmerde therapieprotocollen vinden, maar puur dát waar jij behoefte aan hebt. Met mijn ervaring en kennis kan ik je helpen bij verschillende levensvragen. Denk aan vragen over:  zingeving, je werk, relatievragen, trauma’s,  onzekerheid en zelfontplooiing. Welke levensvraag ook, ik help jou om samen een manier te vinden dat het leven voor jou een stuk makkelijker maakt. Spreekt mijn  heldere en persoonlijke aanpak jou aan? Zet dan de eerste stap naar een verkennend gesprek! 

De persoon Freek Offeringa

Ik ben een daggenieter. Ik leef een gelukkig en vrij leven dat is gevuld met plezier, humor, positiviteit en creativiteit. Vandaar uit verbind ik mij graag met anderen, jou bijvoorbeeld. Als levenskunstenaar leef ik in een gezonde symbiose en authenticiteit met mijzelf en mijn omgeving. Soms met een lach, soms met een traan leef ik het leven op de manier die Spreek Vrij en Leef Vrij vorm geeft.

Kennismaken

Voordat we samen met de coachingsgesprekken starten, leer ik je graag kennen tijdens een eerste gesprek. Zo kan ik me helemaal afstemmen op jouw verhaal en kan ik bieden wat jij nodig hebt. Waar jij tegen aanloopt, daar ga ik dan als therapeut mee aan de slag. Wanneer jij je voldoende comfortabel voelt om samen met mij verder aan de slag te gaan, dan is dit het begin van jouw traject. Hoera!

Aarzel niet om binnen te stappen, ‘de drempel’ is er niet.  Ik nodig je van harte uit in mijn gezellige praktijkruimte in Drachten. Een eerste afspraak kan al binnen twee weken worden gemaakt, overdag of in de avonduren. Dat kan met een face-to-face gesprek, maar net zo makkelijk online.  Zie ik je snel?!

 

Levensvragen


Wees welkom voor een eerste gespreksverkenning. In dit eerste gesprek luister ik naar je levensvraag of veranderwens. Na dit gesprek kijken we hoe de samenklik is en waar we de insteek kunnen maken om jouw coaching vraag waar nodig een andere kleur te geven.


Aanvraag kennismakingsgesprek

KENNISMAKINGSGESPREK