Freek Offeringa levenscoach

Freek Offeringa levenscoach

Ik ben Freek Offeringa, een levenscoach en gesprekstherapeut.  Dankzij mijn manier van denken en mijn levenservaring, voel ik me vrij in het leven. Omdat ik anders denk dan anderen, zie ik meer mogelijkheden en denk ik buiten de box.  In mijn leven heb ik geleerd dat ik me het beste voel als ik verbinding maak met anderen, verwonderd ben door de wereld en speels in het leven sta. Deze tools zijn van essentieel belang in mijn leven. Het leven is voor mij een avontuur vol onbekende plekken. Volgens mij heb je alleen maar lef nodig om op je eigen manier te reizen. Je bepaalt namelijk zelf de route en de kleur.

Spreken met Freek als levenscoach

Weet je zeker dat je klaar bent om je ware zelf te leren kennen? Wanneer je klaar bent om te ontdekken wat je allemaal in je hebt, dan ben je welkom om met mij mee te gaan op die reis. Ik doe dit door je een spiegel voor te houden.  Door je vragen te stellen die je aanzetten tot nadenken en door met me mee te denken. Mijn gespreksstijl als levenscoach is oprecht. Ik ben een eerlijke, praktische en doelgerichte persoon, soms met een dosis humor. Het is mijn passie om je te helpen nieuwe wegen te bewandelen zodat je het leven kunt leiden dat jij wilt. Mét lef.

Als je een levenscoach zoekt die geen voorgekauwde en dichtgetimmerde therapieprotocollen aanbiedt, maar puur luistert naar wat je nodig hebt, ben je bij mij aan het goede adres. Dankzij mijn ervaring en kennis kan ik je helpen met allerhande levensvragen. Denk aan vragen over:  zingeving, je werk, relatievragen, trauma’s,  onzekerheid en zelfontplooiing. Welke levensvraag ook, ik help jou om samen een manier te vinden dat het leven voor jou een stuk makkelijker maakt. Spreekt mijn  heldere en persoonlijke aanpak jou aan? Zet dan de eerste stap naar een verkennend gesprek! 

De persoon Freek Offeringa

Ik ben een daggenieter. Mijn leven is gelukkig en vrij, en ik geniet ervan met volle teugen. Het is een leven vol plezier, humor, positiviteit en creativiteit. Vandaar uit verbind ik mij graag met anderen, jou bijvoorbeeld. Als levenskunstenaar leef ik in een gezonde symbiose en authenticiteit met mijzelf en mijn omgeving. Soms met een lach, soms met een traan leef ik het leven op de manier die Spreek Vrij en Leef Vrij vorm geeft.

Kennismaken

Voordat we samen met de coachingsgesprekken starten, leer ik je graag kennen tijdens een eerste gesprek. Zo kan ik me helemaal afstemmen op jouw verhaal en kan ik bieden wat jij nodig hebt. Waar jij tegen aanloopt, daar ga ik dan als therapeut mee aan de slag. Wanneer jij je voldoende comfortabel voelt om samen met mij verder aan de slag te gaan, dan is dit het begin van jouw traject. Hoera!

Aarzel niet om binnen te stappen, ‘de drempel’ is er niet.  Ik nodig je van harte uit in mijn gezellige praktijkruimte in Drachten. Een eerste afspraak kan al binnen twee weken worden gemaakt, overdag of in de avonduren. Dat kan met een face-to-face gesprek, maar net zo makkelijk online.  Zie ik je snel?!

 

Levensvragen


Wees welkom voor een eerste gespreksverkenning. In dit eerste gesprek luister ik naar je levensvraag of veranderwens. Na dit gesprek kijken we hoe de samenklik is en waar we de insteek kunnen maken om jouw coaching vraag waar nodig een andere kleur te geven.


Aanvraag kennismakingsgesprek

KENNISMAKINGSGESPREK