GRATIS Lezing LevensBabbel

De motivatielezing LevensBabbel is een praatavond over het allerbelangrijkste in het leven: Jijzelf! Jij, met al je mooie kanten, je passie, levensmissie, maar ook de valkuilen, de levenshobbels, de waarom-ik-vragen, levenskreukels, oordelen over jezelf en al dat gestoei daartussen in. Dat doe ik in een samen-dialoog, waarin jij als deelnemer als centraal staat met al je levensvragen. De LevensBabbel gaat over alledaagse thema’s die raken en ontroeren. Dat doe ik door mensen uit te dagen om bewust prikkelend stil te gaan staan bij het moois dat leven heet! In een twee uren durend programma laat ik je ervaren hoe humorvol en gezond schavend het leven is en hoe het soms ook anders kan zijn. In een programma van ruim twee uur trakteer ik je op een programma die bol staat van verassingen, humor, gezelligheid en een gezonde dosis verdieping.

We maken er samen een gezellige, persoonlijke, leerzame en humorvolle babbelavond van. Met daarbij extra verrassende elementen die sfeerverhogend zijn. Dit is dé motivatieavond dat je alles kunt vragen over het leven of over jezelf! De bedoeling van zo’n babbelavond is dat “iedereen” mag spreken en vragen kan stellen in verband met het thema dat we die avond aankaarten. Hij is interactief, gezond-anders, boeiend en sfeervol. Samen gaan we een avond maken waarin we het leven delen en beleven. Waar gepast en nuttig zal ik ook mijn levensperikelen delen.

Ik ben in het leven een expert geworden in mijzelf kwijtraken èn weer terug vinden. Het is mijn passie om belemmerende patronen te doorzien en te doorbreken; dit met een creatieve en positieve schwung. Ik ben zowel nuchter, praktisch als spiritueel en alles daartussen in. Mensen waarderen mijn heldere, laagdrempelige manier van vertellen, mijn scherpe observaties en het gevoel dat je er gewoon mag ZIJN, hoe en wat je ook bent. In mijn coachingspraktijk Spreek met Freek ben ik al 25 jaar passievol luistervink, praatpaal en motivatiepusher daar waar het leven hierom vraagt.

Wil jij eens een andere vorm om samen in gesprek te gaan met elkaar, of een thema-avond (met een vooraf gekozen thema/onderwerp), zin in verdieping of wil je een leuke praatavond samen als club, vereniging of bedrijf? Voordat de boeking definitief is heb ik een voorgesprek zodat de verwachtingen over en weer duidelijk zijn. En waar nodig pas ik mijn lezing aan bij de doelgroep. Nodig mij uit! Het kost je niets! Alleen de reiskosten worden in rekening gebracht.BOEKINGSAANVRAAG LEZING LEVENSBABBEL. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren hoe boeiend, humorvol, verrassend, gezellig en levensverdiepend mijn lezingen zijn. Na het boeken van de lezing neem ik contact met je op om een en ander vooraf te bespreken.

BOEKINGSFORMULIER LEZING LEVENSBABBEL

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.