Gun jezelf een coach

Een coach is een gids en een levensspiegel

Of het nu privé is of op het werk, er komt vaak een moment in je leven dat het zinvol is om stil te staan bij hoe je de dingen doet. Vooral als je het idee hebt ‘vast te zitten’ of de balans kwijt bent. Een goed gesprek met jezelf of met een vriend(in) of collega wil wel helpen om weer verder te komen, maar vaak blijkt dit maar een tijdelijke oplossing. Je wilt zelf bepalen welke richting je uit gaat. Je wilt inzicht in jouw voelen, denken en handelen en je bent bereid te leren.

Herken jij jezelf hierin? Gun jezelf dan een coach. Als je wilt veranderen en naar jezelf door een andere bril wilt kijken, kan ik je hier als coach heel goed in begeleiden. Als coach ben ik onbevooroordeeld en sta ik helemaal open voor jouw situatie.

Een coach doorbreekt oude patronen

Soms blijf je maar tegen dezelfde muren oplopen zonder ze definitief te doorbreken. Vaak weet je wel wat je wilt veranderen maar verval je toch in je oude ingesleten gedrag. Op zo’n moment is het goed om een coach in te schakelen die met een frisse blik en helicopterview in staat is je te sturen op weg naar je ultieme doel. Een coach kan goed het ‘probleem’ benoemen en je praktische handvatten geven om een structurele verandering in je leven in gang te zetten. Op weg naar betere vriendschappen, familierelaties en liefdesrelaties of een professionele carrière. Kortom, op weg naar een mooier en bevredigender leven waarin je in harmonie met jezelf en anderen leeft. Gun jezelf persoonlijke vooruitgang en laat mij je coachen.

Wat coaching je brengt

Je krijgt inzicht in waar je nu staat, waar je naar verlangt en hoe je daar kan komen. Jij neemt het heft weer zelf in handen en bepaalt wat je nodig hebt. Je laat je niet gek maken door anderen, maar maakt je eigen keuzes met overtuiging en zelfvertrouwen. Coaching helpt je dat doel te bereiken. Je krijgt een goed inzicht in je eigen beperkingen, levensovertuigingen, gedrag en patronen. En belangrijker nog … je leert hoe je hier mee kan omgaan of ze te veranderen. Je doet voortaan wat je zegt en je zegt altijd wat je bedoelt. Jezelf leren kennen en vormen begint altijd met inzicht in je eigen persoon en functioneren, of dat nu professioneel of op privégebied is. Exact daar kan een coach je zoveel brengen. Het is niet voor niets wat ik cliënten vaak hoor zeggen ‘dit had ik tien jaar eerder moeten doen‘.

Coaching is een persoonlijke begeleiding, die er op gericht is je talenten te ontdekken en je persoonlijke te ontwikkelen. Coaching is doelgericht: samen werk ik met de cliënt actief naar een gewenste doelsituatie toe. Je coachingsvraag kan betrekking hebben op je werk, studie of je privéleven. In het coachingstraject krijg je meer inzicht in je eigen denken, voelen en handelen en ben je beter in staat een persoonlijk doel te realiseren.


Ik merk in mijn coachpraktijk dat mensen het prettig vinden om met mij als coach aan hun doelen te werken. Of het nu gaat om een stuk zelfkennis, verwerking van levenservaringen, extra zelfvertrouwen, relaties, loopbaan coaching, midlife(crisis) of samenwerken in een team, een coach kan net dat extra duwtje in de rug geven dat nodig is om de gestelde levensdoelen wel te halen.

Met gebruik van verschillende praktijkmodellen en coachingstechnieken begeleid ik je tijdens je proces van bewustwording en verandering. Uiteraard met respect voor jóúw wereldbeeld en coachingsdoel. Het coachingsproces gaat in jouw tempo, er wordt geen druk uitgeoefend en je krijgt genoeg ruimte om te werken aan je doel(en). Ik ben een aandachtige gesprekspartner die je spiegelt en inspireert om je nieuwe wegen van gedrag eigen te maken. Naast gedegen kennis heb ik 25 jaar ervaring als levenscoach, met als extraatje een flinke portie levenservaring.

Zet jij de volgende stap

Wil jij jezelf ook beter leren begrijpen & meer zelfvertrouwen, meer positiviteit, meer geluk en meer succes in je werk ervaren? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Dat kun je doen door het onderstaande formulier in te vullen. We kunnen dan binnen twee weken al de eerste afspraak maken, zowel overdag als in de avonduren.

    AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK LEVENSCOACHING

    Graag alle gevraagde velden invullen.

    Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het kennismakingsgesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.