Coachingstraining Happy Life

Happy Life doet je leven stromen! Hoeveel mensen weten echt wie ze zijn en in welke richting ze hun leven willen laten stromen? Wie gaat er op vakantie zonder te weten waar hij naartoe gaat? Toch hebben velen van ons op hun levensreis geen concreet doel in gedachten, laat staan dat ze voldoende zelfkennis hebben om dat te bereiken. Veel mensen leven op het kompas van de waan van de dag, zonder enige vorm van doel en richting waar hun leven naar toe gaat.

Gelukkig heeft een groeiend aantal mensen behoefte aan meer zelfinzicht. Dat beschouw ik als een teken dat we op de goede weg zijn. De behoefte aan meer zelfinzicht is niet vreemd. In de huidige hectische tijd hebben veel mensen geen idee waarom ze op aarde zijn. Waarom ervaren we vaak zo’n levensstrijd en waarom komen er constant blokkades en problemen op ons pad? En hoe keren we het tij? We zijn niet meer gewend naar onze innerlijke stem te luisteren. En toch kennen we allemaal die stem diep in ons. Deze innerlijke gids is hét kompas terug naar jezelf.<

Happy life als praktische reisgids

Deze CoachingsTraining Happy Life is samengevat in een prachtig boek als reisgids waarin je praktische handvatten krijgt voor een gelukkiger en échter leven. De route loopt langs verschillende levensgebieden als: meer gelukkig en ontspannen leven, je richten op een positieve gedachtestroom en jezelf daarmee positief beïnvloeden, verstandig omgaan met zorgen en problemen en het verbeteren van de relatie met jezelf en anderen. Je treft adviezen en praktijkoefeningen aan die een positieve levenshouding bevorderen en stimuleren op alle leefgebieden. Het is een boek dat je de mouwen doet opstropen en je tot actie aanzet voor een positieve verandering in jezelf. Als coach begeleid ik als je een reisgids om de route meer helder, duidelijker en verdiepend te maken.

Als je op reis gaat, is het goed te weten welke kant je opgaat. Maar ook dat het een vonk van enthousiasme en passie bij je bewerkstelligt. Deze coachingstraining Happy Life is een positieve magneet voor meer levensgeluk. Ieder thema zal nieuwe richtingen tonen, nieuwe afslagen om te nemen, wegen tonen die je enthousiasme zullen doen toenemen. Het wordt de mooiste en uitdagendste powerreis door je persoonlijkheid die je ooit gaat maken! Het enige wat jij hoeft te doen is de reis in al zijn facetten met maximale inzet, passie en openheid volgen.

Niets is mooier dan vrijwillig en bewust de weg van innerlijke groei te kiezen, nog voordat je in een situatie belandt die je dwingt deze weg te bewandelen. Je zult versteld staan over hoe anders je het leven kunt aanschouwen als je in contact leert komen met de diepere wijsheden en kracht die het leven in petto heeft. Deze CoachingsTraining Happy Life kan je daarbij helpen. Tien heldere, krachtige en inspirerende stappen wijzen je de weg. Deze stappen worden begeleid met persoonlijke gesprekken, zodat je zowel in theorie als in praktische stappen leert om écht meer gelukkiger te leven. Voordat we met de reis beginnen wordt er eerst een intake gedaan, zodat jij helder helpt waar en hoe je staat in het leven en waar je mogelijk extra ondersteuning kunt gebruiken. Op basis hiervan kun je bepalen wat je echt wilt en waar je naartoe wilt in alle domeinen van je leven. Aan de hand van praktische tips en doe-oefeningen leer je hoe je je einddoel kunt bereiken. En dat je je of jouw leven kunt leiden in overeenstemming met wie je werkelijk bent en wilt zijn.

De bewuste keuze voor persoonlijke groei is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Het opent je ogen en je leert nieuwe wegen zien, waarmee je je leven op een frisse manier opnieuw kunt gaan inrichten. Op een manier die meer liefde, rust, harmonie, overvloed, inspiratie, passie en geluk brengt. Het boek ‘Happy Life’ zorgt voor een prachtige reis terug naar jezelf! Naast de persoonlijke coachingstarieven wordt er voor het trainingsboek Happy Life wordt eenmalig een bedrag in rekening gebracht van € 75,00.

De volgende stap …

Heb jij nu het gevoel dat het leven en/of de omstandigheden verre van happy zijn of dat je levenspech hebt, waar en hoe dan ook, wacht dan niet langer maar maak een afspraak met mij. Dat doe je door een e-mail te sturen of te klikken op onderstaande link. Je kunt zowel overdag als in de avonduren met mij afspreken. Een eerste afspraak kunnen we meestal al binnen twee weken maken.AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat de coachingstraining Happy Life voor jou persoonlijk kan betekenen.

Formulier CoachingsTraining HAPPY LIFE

Inschrijving CoachingsTraining Happy Life

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.