Happy Life

Niets waar we tegenwoordig zo mee bezig zijn als een gelukkig leven leiden. Echter zoeken we het hiervoor vaak veel te ver. Geluk of gelukkig zijn komt immers niet van buitenaf. Noch een dure auto, noch een kasteel of droomprins op het witte paard, kan jou voor 100% vervulling of geluk scheppen. De schepper van je eigen geluk ben jij zelf!

Geluk wordt slechts voor de helft bepaald door je genen en je opvoeding. Daarnaast spelen ook de omstandigheden slechts voor 10 procent mee. De andere 40 procent kan je zelf beïnvloeden en heeft grotendeels te maken met hoe je naar de dingen aankijkt en hoe je in het leven staat. Geluk is eigenlijk vrij simpel, het zit in jezelf en wacht geduldig op jou om geleefd te worden. De omstandigheden kun je vaak niet veranderen, maar hoe je met de omstandigheden omgaat wel. Daar ligt een grote mate van vrijheid. De kaarten zijn gegeven, maar hoe je ze speelt kan bepalen of je wint of verliest, onafhankelijk van de kwaliteit van de kaarten.

Houd je brein lerend scherp

Nieuwsgierigheid en passie voor leren is het elixer voor een lang en gelukkig leven. Wat gebeurt er met mensen die voor de tv gaan zitten en geen doelen meer hebben? Het licht is bij hen nog wel aan, maar er is niemand meer thuis. Er is geen vonk meer, geen interesse, geen nieuwsgierigheid.

Wat is het doel van het leven? Nieuwe ervaringen opdoen, toch? Nieuwe inzichten, nieuwe kennis, nieuwe vaardigheden. Word ervaringsdeskundige op het gebied dat je interesseert. Leven is ervaren, het kan niet anders. Ik hoorde iemand van 85 jaar zeggen: “Ik ben begonnen aan een nieuwe studie. Ik ben nog jong!” Enthousiasme is een ander woord voor geluk.

Doe wat jij wilt

Je hoeft geen verklaring te geven voor je persoonlijkheid: je bent zoals je bent. Je hoeft ook geen excuus te geven waarom je iets wilt doen. Doe het gewoon, het is jouw leven. Je bent aan niemand verantwoording schuldig. Doe wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe vaak je het wilt: is er een beter recept voor een gelukkig leven?

Coachingstraining Happy Life

Soms sta je stil of vast in jezelf en heb je behoefte aan een steun of een duwtje in de rug. Misschien heb je het gevoel de weg te zijn kwijtgeraakt of ben je even van je pad afgedwaald. Ben je na een heftige periode in je leven terug op zoek naar jezelf? Of wil je ‘gewoon’ verder groeien en jezelf ontplooien? Want stilstaan veroorzaakt breinroest! Breinroest veroorzaakt onrust en onhappy zijn. Met de CoachingsTraining Happy Life help ik door bewustwording, nieuwe inzichten je helpen om persoonlijk te groeien en/fof je weg terug te vinden. Word gelukkig en geniet van je leven! Gelukkig zijn is het belangrijkste doel in je leven, nietwaar? Toch zijn weinig mensen elke dag gelukkig. Dat kun jij nu wel! Wil je weer lekker in je vel zitten en genieten van je leven? Voel je dan 100% beter met de CoachingsTraining Happy Life.


Informatie CoachingsTraining Happy Life


AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK COACHINGSTRAINING HAPPY LIFE. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat de coachingstraining Happy Life voor jou persoonlijk kan betekenen.

Formulier CoachingsTraining HAPPY LIFE

Inschrijving CoachingsTraining Happy Life

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.