Levenscoach Freek

levenscoach

Wie me ontmoet en leert kennen zal ontdekken dat ik geen persoon ben van zoveel in een dozijn. In mijn privéleven, maar ook in mijn job als levenscoach ben ik een non-conformist. Ik ben een gezonde eigenheimer in rebels denken en doen. Ook waar het leven me dwarszit kan ik dwars eigenwijs zijn in het vinden van oplossingen. Los wat anderen hiervan ook denken of vinden. Deze leefstijl is ook wat ik presenteer in mijn coachmenu. Ik serveer op geheel eigen manier datgene wat een mens nodig heeft als oplossing voor zijn levensvragen. Mijn grootse leefpassie is om mensen weer happy in hun kracht te zetten vanuit een gezonde portie zelfliefde. Al 35 jaar ben ik leefontknoper om daar waar het knelt dit op te lossen in meer leefgeluk.

Leef voor jezelf niet voor een ander

Als je te vaak afgaat op wat anderen zeggen, word je een speelbal, een nobody. Je raakt het contact kwijt met jezelf en wat jij wilt. Diep van binnen weet je het wel, maar je doet er niets mee omdat je er voor jouw gevoel in de buitenwereld geen goedkeuring voor krijgt. Ga je eigen weg. Leef je je eigen leven? Want de meeste mensen die vrij zijn om te doen wat ze willen imiteren anderen. En wat gebeurt er dan? Je doet een ander na. Je probeert te zijn zoals iemand anders is in plaats van zoals je zelf bent. Als je dit te veel en te vaak doet, wordt het lastig om jezelf te zijn. Je speelt vaak toneel waardoor je dagelijkse leven een poppenkast wordt. Je verliest het contact met jezelf, met wie jij bent en met wat jij wilt. En dit voelt leeg en saai. Je zet jezelf onnodig onder druk en dat geeft stress.

Accepteer dat falen en op je snufferd gaan bij het leven hoort. Leg geen latten of perfectie op want daar word je hondsmoe van. Doe werk waar je zin in hebt of accepteer dat wat het is. En stop vooral met zeuren en klagen over het leven, maar maak er iets moois van. Het is jouw leven en zoek naar tips, tricks en quotes voor een leuker leven! Stop vooral met theoretisch neurotisch geneuzel, maar leef vanuit gezonde zelfliefde en sta in je kracht. Want wat jij niet doet, doet een ander zeker niet!

levenscoach

Wie gaat in coaching

Dat zijn om te beginnen mensen zoals jij en ik. Coaching is voor mensen die zichzelf de beste versie van het leven gunnen. Het enige wat coaching vraagt, is een portie lef en eerlijk zijn tegen jezelf. Mijn cliëntenkring is extreem divers. Van mensen waarmee het vrij slecht gaat tot mensen waarmee het juist heel goed gaat (en die gewoon nóg meer in vrijheid willen genieten en floreren). Maar wat ze vrijwel allemaal gemeen hebben, is de wetenschap dat het standaard sleuren, trekken, duwen en denken ze niet verder helpt. Dus ga je eigen weg en leef je eigen leven. Je zult er niet gelukkig van worden om alleen maar anderen te volgen. Ontdek wat je zelf leuk vindt, kom weer in contact met jezelf, dit zal je niet alleen stress besparen maar ook veel meer geluk brengen!

Wat wordt je volgende stap

Met een écht goeie levenscoach tegenover je, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Dat moet je maar net willen natuurlijk. Meer vrijheid, meer plezier, meer geluk, meer lekker. Het begint met het elkaar leren kennen. Je kunt me tijdens die kennismaking vragen wat je wilt. Ik trek er graag in elk geval een uur voor uit om zo grondig mogelijk te ontdekken of het voelt als iets wat we vaker willen doen. Dat dat niet altijd gebeurt vind ik geen probleem. Het is juist fijn om dat te weten vóór we met elkaar aan de slag gaan. No hard feelings! Dat kan face-to-face, maar ook net zo makkelijk online. Vooral het laatste is lekker makkelijk. Je zit dan niet vast aan reistijden en afstanden.

levenscoach

Wees welkom voor een eerste gespreksverkenning. In dit eerste gesprek luister ik naar je levensvraag of veranderwens. Uiteraard vertel ik over mezelf als leefcoach. Na dit gesprek kijken hoe we de samenklik is en waar we de insteek maken om jouw leefverhaal een andere kleur en inhoudt te geven. 


KENNISMAKINGSGESPREK