Man achter Spreek met Freek

levenscoach

Een blik op mij maakt dat je in contact komt met iemand die leeft met een blije positieve kijk op het leven. Zie mij als andersdenkende aanstekelijke aanpakker iemand die recht door zee gaat. Ik sta garant voor 100% maatwerk en een absolute empathische no-nonsense aanpak die praktisch is. Je zult bij mij dan ook geen voorgekauwde en dichtgetimmerde protocollen vinden, maar puur dat waar jij behoefte aan hebt. Ook als dat betekent dat er enig hak- en breekwerknodig is om daar te komen. 

Wat mij typeert in de ruim 35 jaar dat ik levenscoach en psycholoog ben is dat ik vrij ben van oordelen in welke vorm, uiting of kleur. Mijn coachdoel is om samen met jou inzicht te krijgen in de patronen en blokkades die jou dwarsbomen. Door gesprekken en oefeningen zet ik je weer in je eigen levenskracht, leefontspanning met als uitkomst een meer gelukkig leven. Zodat je het leven positief en met meer zelfvertrouwen tegemoet treedt. Met als belangrijkste dat er geen terugval is in oude ingesleten en negatieve leefpatronen. 

De persoon Freek

Als persoon ben ik iemand die een pure daggenieter is van het leven. Met als resultaat dat ik een gelukkig mens ben en dat ik leef met plezier, humor, positiviteit, verbinding en creativiteit. Als levenskunstenaar leef ik in een gezonde symbiose met mezelf, soms met een grote lach en dan weer met een diepe traan. Zie mij niet als een man van zoveel in een dozijn want daar pas ik niet in. Vanaf mijn jongste jaren met lange haren was ik gezond eigendraads en kleurrijk. De haren zijn weg, maar de raak- en smaakmakende opspattende leefkleuren heb ik nog. Wat anderen van mijn denken of vinden laat ik graag bij hen. Dat wil ik jou ook meegeven. Als je te veel leeft naar een ander zijn leefwijze word je een slechte kopie van jezelf. Je verliest dan je eigen kracht, kleur en muziek.

Levenscoach Freek

Freek is coaching zonder opsmuk

Wat ik je wil meegeven in mijn coachingsgesprekken is om door een andere brilkleur naar het leven te kijken. Maar ook dat je de ramen van je hersens eens goed openzet voor een anders waaiende frisse wind. Wat ik je wil laten ervaren is dat hoe je zelf je eigen geluk maakt door los te laten waar je geen controle over hebt en de regie te pakken waar het kan. Dat je leert wat meer lak te hebben aan wat een ander van je vindt. Vaker nee zegt als je er geen zin meer in hebt om iedereen te pleasen behalve jezelf. Accepteer dat falen en op je snufferd gaan, bij het leven hoort. Leg vooral de lat niet hoger dan jezelf want dat geeft niet alleen stress het is ook totaal onzinnig. Doe werk waar je zin in hebt of accepteer dat wat het is. Over het leven wil ik dit zeggen: stop met jengelen en klagen over alles wat nog geen druppel waard is. Leef je mooiste leven want het is er maar één keer! 

Wie bij mij komt coachen

Mensen die bij mij komen zijn mensen zoals jij en ik en die zichzelf een betere versie van het leven gunnen. Soms is het zo dat je brein knettervast zit en je de weg even kwijt bent. Mensen die bij mij in coaching gaan zijn van alle leeftijden, kleuren en smaken. Ook komen er vaak mensen met wie het supergoed gaat en die dat zo willen houden. Mijn advies is dan om leef-APK te doen. Dat staat voor leven met Aandacht, Passie en Kwaliteit. Je weet dan in drie gesprekken waar het wel stroom en waar er mogelijke dwarsliggers zijn. Zo hou je een leefhorizon van waaruit je bewust en gelukkig blijft leven.

Wat wordt je volgende stap

Met een écht goeie levenscoach tegenover je, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Dat moet je maar net willen natuurlijk. Meer vrijheid, meer plezier, meer geluk, meer lekker. Het begint met het elkaar leren kennen. Je kunt me tijdens die kennismaking vragen wat je wilt. Ik trek er graag in elk geval een uur voor uit om zo grondig mogelijk te ontdekken of het voelt als iets wat we vaker willen doen. Dat dat niet altijd gebeurt vind ik geen probleem. Het is juist fijn om dat te weten vóór we met elkaar aan de slag gaan. No hard feelings! Dat kan face-to-face, maar ook net zo makkelijk online. Vooral het laatste is lekker makkelijk. Je zit dan niet vast aan reistijden en afstanden.

levenscoach

Wees welkom voor een eerste gespreksverkenning. In dit eerste gesprek luister ik naar je levensvraag of veranderwens. Uiteraard vertel ik over mezelf als leefcoach. Na dit gesprek kijken hoe we de samenklik is en waar we de insteek maken om jouw leefverhaal een andere kleur en inhoud te geven. 


Aanvraag kennismakingsgesprek

KENNISMAKINGSGESPREK