WeeSeeDo veilig beeldbellen

Online coaching met WeSeeDo de meest veilige manier van beeldbellen

WeSeeDo is gemakkelijk en beveiligd beeldbellen. Het is een tweezijdige beeldbelverbinding waarin de zorgverlener en jij elkaar op afstand zien en spreken. Net zoals bij een fysieke afspraak, maar dan veilig op afstand en toch ook dichtbij.

Beeldcommunicatie menselijker, gemakkelijker en veiliger maken. Dat is de missie van WeSeeDo. In een tijdperk vol digitale transformaties wordt menselijk contact en vertrouwen steeds belangrijker. Videobellen is een fijne manier om elkaar op afstand te ‘zien’ en met WeSeeDo is dit volkomen veilig. Er is één op één verbinding zonder tussenkomst van software.

Beeldbellen, wat is dat eigenlijk?

Bellen met elkaar, terwijl je elkaar ook live op beeld ziet dat is videobeeldbellen. Het wordt dan ook wel beeldbellen genoemd. Het werkt via een internetverbinding en een laptop, smartphone of en wordt ook wel beeldbellen genoemd. Je hoort elkaar niet alleen, je ziet elkaar ook! En zo is het net alsof jullie gewoon bij elkaar in dezelfde ruimte zijn.

Beeldbellen even wennen

Het is misschien wel even wennen om jezelf op een scherm te bekijken. Voor de meeste mensen is het in het begin onwennig om via een scherm met iemand te spreken, maar zie het zo contact met elkaar is belangrijker dan geen contact. Uit mijn eigen ervaring kan ik je vertellen dat het snel went.

Beeldbellen zoals het hoort

Persoonlijk contact met de cliënt is en blijft belangrijk. Juist nu een steeds groter deel van onze communicatie online plaatsvindt. Fijn dat er dan een mogelijkheid is waarmee je op afstand gemakkelijk en veilig vertrouwde gesprekken kunt blijven voeren. Beeld zegt toch meer dan duizend woorden.

WeSeeDo veilig beeldbellen AVG proof

Veiligheid staat bij WeSeeDo voorop. Je voert toch gesprekken over vertrouwelijke zaken. Met WeSeeDo is je privacy gewaarborgd. Daarom zijn ze niet alleen AVG-proof en ISO27001- en NEN7510-gecertificeerd, maar hebben ze ook alles zo ingericht dat het cliëntvriendelijk en makkelijk toegankelijk is ingericht. Ook zonder enige automatiseringskennis is WeSeeDo makkelijk te gebruiken. Je kunt een beeldbelgesprek beginnen vanaf je telefoon, computer of tablet. Waar je ook bent. Zo dragen we een steentje bij aan veilige effectieve en efficiënte persoonlijke communicatie.

WeSeeDo beeldbellen voor iedereen

WeSeeDo is verrassend eenvoudig en kan worden gebruikt door jong en oud. Zodra jij met mij een online coachingsgesprek hebt gepland nodig ik je via e-mail of sms uit voor een gesprek. Via de uitnodigingsmail van mij neem je plaats in de digitale wachtkamer en zodra het tijd is starten we het WeSeeDo coachingsgesprek. Vergeet iemand bijvoorbeeld de camera te activeren? WeSeeDo begeleidt automatisch jouw naar de juiste instellingen. Zo kunnen we meteen beginnen. Mocht je meer willen weten over hoe WeSeeDo voor jou werkt vind je hieronder een PDF over de werkwijze.

WeSeeDo is het makkelijkste en veiligste programma voor online coaching.

Kosten online coaching

De declaratiekosten voor online coaching zijn net als fysieke coaching afhankelijk van het inkomen (klik hier voor meer informatie). Je ontvangt na het coachingsgesprek een declaratie per e-mail. Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Wil je meer weten of een online coachingsconsult aanvragen, klik dan op de WhatsApp button of stuur een e-mail naar info@spreekmetfreek.nl. Er wordt dan binnen 24 uur contact met je opgenomen voor het maken van de eerste online afspraak.

[contact-form-7 id=”5262″ title=”Kennismakingsgesprek Online Coaching”]