MotivatieLezingen

Als ervaren levenscoach en psycholoog geef ik op een eigenzinnige, unieke, humorvolle en leerzame wijze motivatielezingen. Mijn kennisbron en het leven zelf zijn de invullers van mijn lezingen.

Als ervaren levenscoach en psycholoog geef ik op een eigenzinnige, unieke, humorvolle en leerzame motivatielezingen. Mijn kennisbron, praktijkervaring en het leven zelf zijn de invullers van mijn lezingen. Toehoorders worden op luchtige manier stof tot nadenken gegeven. Die kunnen leiden tot meer zelfinzicht, stappen durven nemen en hernieuwde energie om ideeën en wensen om te vormen tot concrete activiteiten. Met passie vertel ik over alles wat met een gezond en positief leven te maken heeft. Of dit nu gaat over gezondheid, de kracht van positief denken, kiezen voor jezelf of communicatie.

Mijn lezingen bieden in elk geval één zekerheid: ze zijn prikkelend en nooit saai! Je gaat er altijd geïnspireerd en positief geladen vandaan. Je krijgt van mij een beleefgarantie op hoe anders te kijken naar het leven. Ik neem de toehoorders volledig mee in mijn wereld en geef hen nieuwe inzichten en praktische tips om zo de beste versie van zichzelf te kunnen worden. Een soort voedingsbron van anders kijkend, ervaren, beleven en geladen met een gezonde dosis zelfspot, humor en levensinspiratie.

Morele opkikker met humor

Mijn motivatielezingen komen rechtstreeks uit het leven en mijn 25-jarige loopbaan als coach en psycholoog; levensherkenbaar dus. Het publiek herkent de voorbeelden, leeft mee en haakt zo gemakkelijk aan. Zie deze motivatielezingen als een vrolijke noot met een morele opkikker en verdiepend daar waar gewenst. Mijn lezingen zijn een laagdrempelige manier voor het verkrijgen van nieuwe inzichten en eye-openers! Het zijn motivatielezingen die praktisch, verdiepend en levensvernieuwend zullen zijn.

Aanstekelijk & prikkelend

Wat ik graag doe als motivatiespreker is de huidige mindset van op te rekken en de grenzen op te zoeken hoe flexibel de geest is. Dat doe ik vanuit een prikkelende motivatie, aanstekelijk enthousiasme en een uitdagend niet alledaags programma. Eén ding is zeker, ik bied je een gezellige inspirerende avond gevuld met humor, onverwachte uitschieters of niet verwachte invallers. Wat ook zult ervaren is levensverdiepende opborrelende teksten die nog lang na zullen sudderen.

Als ik spreek dan gaat het over hoe ik het leven heb meegemaakt in vallen en vooral weer opstaan. Ik heb van het leven de nodige opdonders gehad, zowel met mijn gezondheid als financieel. Toch sta ik ondanks dit alles gelukkig, positief en met een gezonde mind in het leven, genietend van elke dag. Mijn motivatielezingen hebben een soms scherpe, dan weer een humoristische bite. Met ijzersterke metaforen, onverwachte rakende invullers raak ik eerst je hart en daarna je brein.

Informatie GRATIS Motivatielezing LevensBabbel

Informatie Motivatielezing Leven met LéfAANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK LEZING. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren hoe boeiend, humorvol, verrassend, gezellig en levensverdiepend mijn lezingen zijn. Na het boeken van de lezing neem ik contact met je op om een en ander vooraf te bespreken.

BOEKINGS-INFORMATIE FORMULIER MOTIVATIELEZING

Graag alle gevraagde velden invullen.


Leven met Léf

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.