GRATIS Lezing LevensBabbel

De motivatielezing LevensBabbel is een praatavond over het allerbelangrijkste in het leven: Jijzelf! Jij, met al je mooie kanten, je passie, levensmissie, maar ook de valkuilen, de levenshobbels,  de waarom-ik-vragen, levenskreukels, oordelen over jezelf en al dat gestoei daartussen in.

De motivatielezing LevensBabbel is een praatavond over het allerbelangrijkste in het leven: Jijzelf! Jij, met al je mooie kanten, je passie, levensmissie, maar ook de valkuilen, de levenshobbels, de waarom-ik-vragen, levenskreukels, oordelen over jezelf en al dat gestoei daartussen in. Dat doe ik in een samen-dialoog, waarin jij als deelnemer als centraal staat met al je levensvragen. De LevensBabbel gaat over alledaagse thema’s die raken en ontroeren. Dat doe ik door mensen uit te dagen om bewust prikkelend stil te gaan staan bij het moois dat leven heet! In een twee uren durend programma laat ik je ervaren hoe humorvol en gezond schavend het leven is en hoe het soms ook anders kan zijn. In een programma van ruim twee uur trakteer ik je op een programma die bol staat van verassingen, humor, gezelligheid en een gezonde dosis verdieping.

Levensverdiepend in humorvol jasje

Voorop staat dat we er samen een gezellige, persoonlijke, leerzame en humorvolle babbelavond van maken. Met daarbij extra verrassende elementen die sfeer verhogend zijn. Dit is dé motivatieavond dat je alles kunt vragen over het leven of over jezelf! De bedoeling van zo’n babbelavond is dat ‘iedereen’ mag spreken en vragen kan stellen over alle uithoeken van het leven. De lezing LevensBabbel is interactief, smaakvol gezond-anders, boeiend en sfeervol. Samen gaan we een avond maken waarin we het leven delen en beleven. Waar gepast en nuttig zal ik zeker ook mijn levensperikelen delen

Mijn eigen levensstruikelpad

Ik ben in het leven een expert geworden in mijzelf kwijtraken èn weer terug vinden. Het is mijn passie om belemmerende patronen te doorzien en te doorbreken; dit met een creatieve en positieve schwung. Ik ben zowel nuchter, praktisch als spiritueel en alles daartussen in. Mensen waarderen mijn heldere, laagdrempelige manier van vertellen, mijn scherpe observaties en het gevoel dat je er gewoon mag ZIJN, hoe en wat je ook bent. In mijn coachingspraktijk Spreek met Freek ben ik al 25 jaar passievol luistervink, praatpaal en motivatiepusher daar waar het leven hierom vraagt.

Nieuwsgierigheidskriebels of gelijk boeken

Heb je zin in een gezellige, humorvolle en leerzame avond met je club, vereniging of bedrijf. Nodig mij dan uit en je ben verzekerd van een LevensBabbel die je niet snel zult vergeten. Wat er centraal staat is hoe wij het leven beleven in al zijn vormen. Gezelligheid ten top! Wil je een bepaald thema centraal hebben staan, dan is dat bespreekbaar. Het mooie van deze lezing is dat het GRATIS is. Alleen de reiskosten worden in rekening gebracht. Voordat de boeking definitief is heb ik een voorgesprek zodat de verwachtingen over en weer duidelijk zijn.

Boekingsmededeling

Helaas is het voor 2019 is het niet meer mogelijk om een lezing te reserveren of bij te wonen. Wel kun je nu alvast boeken voor 2020. Vanaf maart/april 2020 is er weer ruimte voor nieuwe voorstellingen. Dat kan zowel overdag als in de avonduren. Maar ook is het mogelijk om dit in het weekend te doen.BOEKINGSAANVRAAG LEZING LEVENSBABBEL. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren hoe boeiend, humorvol, verrassend, gezellig en levensverdiepend mijn lezingen zijn. Na het boeken van de lezing neem ik contact met je op om een en ander vooraf te bespreken.

BOEKINGSFORMULIER MOTIVATIELEZING LEVENSBABBEL

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.