CabaretCoaching Lééf met LÉF!

De motivatielezing Léf is de lezing met verdieping, humor  en schudt je brein gezond wakker. Deze lezing mag je niet misssen.

Hoe spicy en léfvol is jouw leven?

LÉF is het meest spicy gerecht om ÉCHT te leven! Vandaag de dag leven we in mentaal barre tijden vol met stress, breinkrakende levensvragen, geestelijke tegenstormen; dit vraagt om het constant scherp houden van je léfzaag. De stressvolle samenleving en hoe zo gezond mogelijk te leven doet een aanslag op iedereen. Want om de harde noot van het leven te kraken is een rustige, ontspannen geestelijke accu, een gezond lijf en een flinke portie léf nodig! Wat ik mijn publiek bied, is een avondvullend programma vol verrassingen verpakt in diepten en ondiepten, humor en onverwachte uitschieters en raakpakkende levensonderwerpen. Het is CabaretCoaching ten top en raakt kant noch wal, maar na afloop laat het je niet onberoerd in anders denken en voelen over het leven. Wat ik je wil laten beleven en ervaren in mijn cabaretcoaching is hoe je weer een gezonde blikvanger wordt in je eigen leven. Dat doe ik aan de hand van mijn eigen levenservaringen en hoe ik ondanks alle tegenslagen met léf zelf een weg heb gecreëerd om het levensgeluk blijvend te herpakken.

Een voorstelling met humorvolle tegenwind

Wat ik je bied, is een frisse, confronterende humorvolle tegenwind om het leven met léf tegemoet te gaan. Mijn voorstellingen zijn levensherkennend en met onvermoede teksten, soms een beetje vreemd maar wel lekker. Je zult merken dat je ontsnapt aan vast- en kromdenken, deze voorstelling is hét léf- en ontspanvoer voor je breinkamer. Ook zal ik ervoor zorgen dat je lachspieren worden uitgedaagd om het leven met een andere korrel zout te nemen.

Opschudden en losborrelen

Cabaretcoach Freek is niet alleen een solistisch optreden, want waar nodig zal ik gepast of ongepast actie vragen van de deelnemers. Samen met jullie ga ik de boel opschudden, ontwarren en losborrelen waar nodig. Op mijn eigenwijste en ik-zijn manier zal ik mijn 63-jarig jarig leven met je delen, in mijn carrière als coach, als papa, maar vooral als mens. Dat doe ik door de léfconfrontatie aan te gaan met het delen van mijn eigen levensverhaal en hoe ik kijk naar het moois dat leven heet. In mijn geval waren dat soms prachtige zonovergoten dagen, maar ook dagen en tijden die gevuld waren met pure shitbagger. Ik heb prachtige toppen gekend, maar ook diepe levensdalen. Want vallen gaat vanzelf maar opstaan vraagt om moedléf en dat blijven doen levert levenskracht en levensgeluk!

Léfdenken in positiviteit en humor

Wie mij eenmaal heeft gehoord, zal kunnen beamen: er is een tijd vóór Freek en een tijd ná Freek. Als cabaretcoach spat ik van levensenergie die opborrelt vanuit een oplossingsgerichte, humorvolle en positieve manier van léfdenken en ongebreidelde creativiteit. De energie die ik afstraal op deelnemers maakt dat zij worden meegenomen in een avond van gezelligheid met een levenssaus van hoe het leven ook kan zijn. Deelnemers ervaren na afloop dat ze hebben genoten van een heerlijke avond met humor, gezonde bewustwording en onbekende breinkrakers. Met het tot zich nemen van de aangegeven ingrediënten komen de deelnemers in de beleefmodus van meer balans, ontspanning en genieten in het hier en nú! Blijvend léfdenken, dat is waar ik het voor doe! Mijn missie is dat mensen levensnieuwsgierig blijven, hoe hobbelig en krom het leven soms ook is.

Léfdenken is jezelf uitdagen

CabaretCoaching Lééf met LÉF! – is dé uitdaging voor elke vereniging, school, club of organisatie. Het is de LÉFSPIEGEL van gezond mensdenken en het uitdagen van mens in leven en beleven. Uiteraard is niet iedere groep deelnemers hetzelfde en daar speel ik graag op in. Zo kan ik specifieke doelstellingen of wensdoelen verwerken in mijn optreden en accentverschillen aanbrengen. Voordat de boeking definitief is heb ik een uitgebreid voorgesprek zodat de verwachtingen over en weer duidelijk zijn. Want het doel is uiteraard om samen een fantastisch gezellig en leerzaam léfmoment te hebben die lang na suddert op alle leef- en beleeffronten.

Boek voor wie gezond mentaal voedsel wil

Via het onderstaande formulier kun je mij boeken en/of om meer informatie op te vragen. Deze voorstelling is uitgebreider dan Lééf VRIJ, de entreeprijs ligt dan ook iets hoger en is € 20,00 per persoon. Gun jezelf een portie gezond mentaal léfvoedsel en een fantastisch gezellige avond. Voordat de boeking definitief is heb ik een voorgesprek over wat de verwachtingen zijn en is er natuurlijk de kennismaking voor de klik, dan volgt er een zaalinventarisatie qua indeling, geluidsafstemming en andere praktische zaken. Ook zal ik je dan inzicht geven van wat de CabaretCoaching Lééf met Léf inhoudt en zal ik een tipje van de sluier oplichten over het hoe en wat van de voorstelling. De kosten van het voorgesprek zijn € 50,00. Dit voor een straal van 50 km rondom Drachten. Daarbuiten bereken ik € 0,20 per kilometer. Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Boekingsmededeling

Gezien het overvolle programma voor dit jaar is het momenteel niet mogelijk om CabaretCoaching Lééf met LÉF! te boeken. Waarschijnlijk is er pas vanaf 2021 boekingsruimte. Uiteraard doe ik er alles aan om dit eerder te realiseren. Dus heb nog even het léf met geduld te hebben. Boekingen kunnen zowel op de doordeweekse avonden, en ook in het weekend.AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK CabaretCoaching leef met LÉF!. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren hoe boeiend, humorvol, verrassend, gezellig en levensverdiepend CabaretCoaching kan zijn. Na het boeken neem ik contact met je op om een en ander vooraf te bespreken.

BOEKINGSFORMULIER CABARETCOACHINGVOORSTELLING LEVEN MET LÉF!

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.