Leven met LÉF!

De motivatielezing Léf is de lezing met verdieping, humor  en schudt je brein gezond wakker. Deze lezing mag je niet misssen.

Hoe spicy en léfvol is jouw leven

LÉF is het meest spicy gerecht om ÉCHT te leven! Vandaag de dag leven we in mentaal barre tijden vol met stress, breinkrakende levensvragen, geestelijke tegenstormen; dit vraagt om het constant scherp houden van je léfzaag. De stressvolle samenleving en hoe zo gezond mogelijk te leven doet een aanslag op iedereen. Want om de harde noot van het leven te kraken is een rustige, ontspannen geestelijke accu, een gezond lijf en een flinke portie léf nodig! Het is een avondvullend programma vol verrassingen verpakt in verdieping, humor en onverwachte uitschieters en raakpakkende levensonderwerpen. Het is cabaret-coaching ten top en raakt kan noch wal, maar na afloop laat het niet onberoerd in anders denken en voelen over het leven.

Mijn InspiratieLezing “LÉF!”, bied je krachtige mentale snacks aan waarmee ik jouw brein eens goed opschudt, blijmakend en bewust krakend wakker. Het haalt de mentale stofkam door je brein. Wat ik je bied is een levensmenu wat bestaat uit de volgende gerechten: Het gezond gehakt maken van sombere wolken, de kunst van het slachten van de stresskip en hoe je bittere levensballen opzoet. Maar ook wat er nodig is te kunnen leven met volle in plaats van halfvolle glazen. En het allerbelangrijkste hoe ontsnap je uit de negatieve vlaflip die het leven vaak zo moeilijk en zwaar maakt. Wat ik je wil laten beleven en ervaring in mijn lezing hoe je weer gezond meester-kok wordt in je eigen leven. Dat doe ik aan de hand van mijn eigen levenservaringen en hoe ik ondanks alle tegenslagen met léf zelf een weg heb gecreëerd om het levensgeluk blijvend te herpakken.

Lezing met humorvolle tegenwind

Mijn motivatielezingen zijn geen gortdroge avonden. Wat ik je bied, is een frisse, confronterende humorvolle tegenwind om het leven met léf tegemoet te gaan. Wat ik doe is de ratrace, het mentale junkfood en de waan van de dag zichtbaar maken wat wel en wat niet brein- en lijfgezond is! Ik heb een prachtige menukaart die iedereen zal herkennen in zijn of haar leven. Mijn lezing is herkenbaar en verdiepend, soms een beetje vreemd maar wel lekker. Je zult merken dat je ontsnapt aan vast- en kromdenken, deze motivatielezing g is hét léf- en ontspanvoer voor je breinkamer. Ook zal ik ervoor zorgen dat je lachspieren worden uitgedaagd om het leven met een andere korrel zout te nemen.

Opschudden en losborrelen

Spreek met Freek is geen soloavond, want waar nodig zal ik gepast of ongepast actie vragen van de deelnemers. Samen met jullie ga ik de boel opschudden, ontwarren en losborrelen waar nodig. Op mijn eigenwijste en ik-zijn manier zal ik mijn drieënzestige jaar leven met je delen, in mijn carrière als coach, als papa, maar vooral als mijn mens. Dat doe ik door de léfconfrontatie aan te gaan met het delen van mijn eigen levensverhaal en hoe ik kijk naar het moois dat leven heet. In mijn geval waren dat soms prachtige zonovergoten dagen, maar ook dagen en tijden die gevuld waren met pure shitbagger. Ik heb prachtige toppen gekend, maar ook diepe levensdalen. Want vallen gaat vanzelf maar opstaan vraagt om moedléf en dat blijven doen levert levenskracht en levensgeluk!

Als levenscoach en levenskunstenaar wil ik je inspireren om ondanks tegenslagen je geluksdoelen te blijven zoeken en je handvaten geven om je mooiste leven met léf te leven. In mijn menu zitten wetenschappelijke aspecten verwerkt vanuit verschillende ongedachte en nooit verwachte invalshoeken: de cognitieve gedragstherapie, focustherapie, mindfulness, relatiecounseling en directieve therapie. Met zo een onderbouwing heb je een motivatielezing die staat waar hij voor staat.

Léfdenken in positiviteit en humor

Wie mij eenmaal heeft gehoord, zal kunnen beamen: er is een tijd vóór Freek en een tijd nà Freek. Als motivatiespreker spat ik van levensenergie die opborrelt vanuit een oplossingsgerichte, humorvolle en positieve manier van léfdenken en ongebreidelde creativiteit. De energie die ik afstraal op deelnemers maakt dat zij worden meegenomen in een avond van gezelligheid met een levenssaus van hoe het leven ook kan zijn. Deelnemers ervaren na afloop dat ze hebben genoten van een heerlijke avond met humor en gezonde bewustwording. Met het tot zich nemen van de aangegeven ingrediënten komen de deelnemers in de beleefmodus van meer balans, ontspanning en genieten in het hier en nú! Blijvend léfdenken, dat is waar ik het voor doe! Mijn missie is dat mensen meester-kok zijn en blijven in hun leven!

Léfdenken is jezelf uitdagen

Mijn motivatielezing Leven LÉF is dé uitdaging voor elke vereniging, school, club of organisatie. Het is de LÉFSPIEGEL van gezond mensdenken en het uitdagen van mens in leven en beleven. Uiteraard is niet iedere groep deelnemers hetzelfde en daar speel ik graag op in. Zo kan ik specifieke doelstellingen of leerdoelen in mijn lezing verwerken en accentverschillen aanbrengen wat betreft speciale thema’s. Voordat de boeking definitief is heb ik een voorgesprek zodat de verwachtingen over en weer duidelijk zijn. En waar nodig pas ik mijn lezing aan bij de doelgroep. Want het doel is uiteraard om samen een fantastisch gezellig en leerzaam léfmoment te hebben.

Boek voor wie gezond mentaal voedsel wil

Als je iets herkent van wat hier staat, boek mij dan voor deze motivatielezing LÉF! Het onderstaande formulier kun je gebruiken voor het boeken van de lezing en/of om meer informatie op te vragen. De kosten zijn afhankelijk van plaats, lezingswensen en de ruimte waar de lezing wordt gehouden. Eén ding kan ik je wel vertellen, over de prijs worden we het altijd eens. Want ik gun iedereen gezond mentaal léfvoedsel en een fantastisch gezellige avond. Verder is het voor zowel kleine als grotere groepen. Om de communicatie over en weer goed te laten verlopen ligt het maximum voor nu op ongeveer 50 personen.

Boekingsmededeling

Helaas is het voor 2019 is het niet meer mogelijk om een lezing te reserveren of bij te wonen. Wel kun je nu alvast boeken voor 2020. Vanaf maart/april 2020 is er weer ruimte voor nieuwe voorstellingen. Dat kan zowel overdag als in de avonduren. Maar ook is het mogelijk om dit in het weekend te doen.AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK LEZING. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren hoe boeiend, humorvol, verrassend, gezellig en levensverdiepend mijn lezingen zijn. Na het boeken van de lezing neem ik contact met je op om een en ander vooraf te bespreken.

BOEKINGSFORMULIER MOTIVATIELEZING LEVEN MET LÉF

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.