Kletspraatje NÚ

Een kop koffie (of thee!) doet af en toe wonderen. Even stoom afblazen. De kans om je levenservaringen onder woorden te brengen bij iemand die zonder vooroordelen naar je luistert. Iemand die open naar je luistert en waarmee je warm gespreSoms zijn er van die momenten dat je gewoonweg met iemand wil kletsen zonder tegenspraak. Gewoon even stoom afblazen, je verhaal kwijt kunnen. Iemand die zonder vooroordelen naar je luister en niet komt met allerlei goedbedoelde adviezen. Iemand die luistert met beide oren en waarmee je warm gesprek kunt hebben van mens tot mens. Oké, die heb je gevonden! Ik zou zeggen langs voor een kop koffie of thee en klets maar een eind weg. Ik ben er voor je zowel overdag als in de avonduren.

Hoe lekker kan het zijn om je hart te luchten over wat je dwars zit. En dat je even niet zit te wachten op allerlei kletsverhalen over wat je wel en niet moet doen. Kletspraat NÚ is als je nu geen zin hebt in coachingstrajecten, maar gewoon even wilt kletsen over wat er nu is. Dat je even dat ene ding kunt bespreken wat je dwars zit en maakt dat je het even niet meer weet. Loop jij met de steen of knoop in je maag? Maak een afspraak en kom langs. Dat kan al binnen een paar dagen, overdag of in de avonduren. Je kunt persoonlijk bij mij langs komen maar het kan net zo makkelijk online.

Ik schrik er niet voor terug, je met de neus op de feiten te drukken – ook als jij ze zelf niet wilt zien. Dat doe ik echter altijd met en vanuit respect, oprechtheid en vriendelijkheid. In de gesprekken die ik heb, help ik om meer helderheid te krijgen in waar jij tegenaan loopt. Dat lukt soms in een eenmalig gesprek, maar in enkele gevallen is er meer tijd nodig om tot andere stappen te komenLaat ik je vast iets verklappen over mijn manier van hoe mijn coachingswijze is. Ik ben open en recht door zee. Mijn manier van reageren is dat ik er niet voor terugschrik om mensen met hun neus op de feiten te drukken, hoe moeilijk dat ook kan zijn. Dat doe ik echter altijd met en vanuit respect, oprechtheid en vriendelijkheid. Verder zijn mijn sterke kanten is mijn emmers geduld, karrenvrachten met positiviteit en oneindig veel creatieve zoekwegen naar oplossingen.

Loop jij op dit moment ergens tegenaan dat blijft knagen en zeuren in je? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak met mij. Wacht daar vooral niet te lang mee. Als je nu al denkt dat ik red niet in een gesprek, klik dan op de link van LevensCoaching. Daar vind je meer uitgebreide informatie over wat ik meerder gesprekken kan bieden.


Klik hier voor informatie over LevensCoaching


Met het onderstaande formulier kun je dit gesprek aanvragen. Ik reageer binnen 24 uur.

    AANVRAAGFORMULIER KLÉTSPRAATJE NÚ

    Graag alle gevraagde velden invullen.

    Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het kennismakingsgesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.