Kletspraatje NÚ

Kletspraatje NÚ

Kletspraatje NÚ

Kom je er met praten alléén niet uit? Je weet misschien wel wat je blokkeert, maar hoe nu verder? Loop je in het dagelijks leven telkens tegen dezelfde problemen aan? Wil je je hart luchten, je verhaal delen, een dilemma uitwerken of ondersteuning krijgen bij het volhouden van goede voornemens? Dan is een eenmalig gesprek misschien een optie voor jou. Ik luister zonder oordeel en behandel alle informatie vertrouwelijk. Voor sommige zaken heb je geen volledig coachtraject nodig, maar zou het wel fijn zijn om de ondersteuning van een onafhankelijke derde een luisterend oor en een onafhankelijke mening te ervaren.

Hoe lekker kan het zijn om je hart te luchten over wat je dwars zit. En dat je even niet zit te wachten op allerlei kletsverhalen over wat je wel en niet moet doen. Kletspraat NÚ is als je nu geen zin hebt in coachingstrajecten, maar gewoon even wilt kletsen over wat er nu is. Dat je even dat ene ding kunt bespreken wat je dwars zit en maakt dat je het even niet meer weet. Loop jij met de steen of knoop in je maag? Maak een afspraak en kom langs. Dat kan al binnen een paar dagen, overdag of in de avonduren.

Kletspraatje NÚ

Mijn werkwijze met Kletspraatje NÚ

Ik neem je pratend mee op een innerlijke reis. naar jouw leefwereld. Ik begeleid je door je binnenwereld, zodat helder wordt wat je kunt doen aan je vraag. Luister je naar je intuïtie? Sta je op de juiste plek in je leven? Ik geloof dat wanneer je alles laat samenwerken: lichaam en gevoel, denken en je systeem van herkomst, je rust krijgt. En maakt dat je je krachtiger en zekerder voelt. Een open gesprek van mens tot mens is als voedsel voor onderweg.

Als levenscoach luister ik, voel ik, kijk ik en haal naar boven waar het bij jou knelt. Ik geloof namelijk dat ieder mens de kennis en kunde in zich heeft eigen knelpunten op te lossen. Daarmee ontdek je jouw eigen talenten en kom je tot innerlijke groei. Ik zal je uitdagen om bewust in beweging te komen op jouw eigen manier. Door de samengesprekken zul je ervaren dat je bijvoorbeeld meer voldoening ervaart, minder angstig bent, positiever in het leven staat of meer levenslust krijgt.

Ik schrik er niet voor terug, je met de neus op de feiten te drukken – ook als jij ze zelf niet wilt zien. Dat doe ik echter altijd met en vanuit respect, oprechtheid en vriendelijkheid. Verder zijn mijn sterke kanten is mijn emmers geduld, karrenvrachten met positiviteit en oneindig veel creatieve zoekwegen naar oplossingen. In de gesprekken die ik heb, help ik om meer helderheid te krijgen in waar jij tegenaan loopt. Dat lukt soms in een eenmalig gesprek, maar in enkele gevallen is er meer tijd nodig om tot andere stappen te komen.

Loop jij op dit moment ergens tegenaan dat blijft knagen en zeuren in je? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak met mij. Wacht daar vooral niet te lang mee. Als je nu al denkt dat ik red niet in een gesprek, klik dan op de link van LevensCoaching. Daar vind je meer uitgebreide informatie over wat ik meerder gesprekken kan bieden.


Klik hier voor informatie over LevensCoaching


Met het onderstaande formulier kun je een Kletspraatje Nú aanvragen. Ik reageer binnen 24 uur.

    AANVRAAGFORMULIER KLÉTSPRAATJE NÚ

    Graag alle gevraagde velden invullen.

    Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het kennismakingsgesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.