Klétspraatje NÚ

Soms is één gesprek samen voldoende om jou verder te helpen. Zo een eenmalig gesprek is bedoeld als je een luisterend oor zoekt of dat je ‘ei’ kwijt kunt bij iemand die alleen maar luistert en niet oordeelt en niet met goed bedoelde adviezen komt. Dat je even je hart kunt luchten over jouw leefsituatie en niet zit te wachten op diepgaande inzichten en handvatten. Klétspraat NÚ voor als je hebt geen behoefte aan meer of minder intensieve begeleiding maar wilt één gesprek. Wanneer het jou uitkomt om net even dat ene dingetje te bespreken waarvan je voelt dat het je in de weg zit.

Sommige problemen vragen niet om een uitgebreid coachtraject, maar om een enkel verhelderend gesprek. Daar is een Klétspraatje NÚ van anderhalf uur goed voor als je geen behoefte hebt aan meer of minder intensieve begeleiding maar één gesprek wilt. Een ‘Enkeltje’ kun je binnen twee dagen boeken. Dit voor een coachingstarief van € 75,00. Betaling kan zowel contant als op rekening. In het laatste worden er extra administratiekosten in rekening gebracht, de kosten hiervoor zijn € 6,50. Klétspraatje NÚ kan zowel persoonlijk als via Skype.

Mijn coachingswijze worden gekenmerkt door humor, lichtheid, openheid, veiligheid en de spijker op de kop slaand. Ik schrik er niet voor terug je met de neus op de feiten te drukken – ook als jij ze zelf niet wilt zien. Dat doe ik echter altijd met en vanuit respect, oprechtheid en vriendelijkheid. In de gesprekken die ik heb, help ik om meer helderheid te krijgen in waar jij tegenaan loopt. Dat lukt soms in een eenmalig gesprek maar in een aantal gevallen is er meer tijd nodig om tot andere stappen te komen.

Wat van jou gevraagd wordt is de bereidheid om verder te kijken dan wat er allemaal om je heen gebeurt. Ben je oprecht nieuwsgierig naar waar jouw ervaring van situaties vandaan komt? Durf je afstand te nemen van de fascinatie voor je problemen? Kun je naar binnen keren in plaats van naar buiten te blijven wijzen? Ben je klaar met de drama’s en wil je ervaren dat rust en wijsheid ook in jou huist? Zet dan de volgende stap nú.

Als je nu al denkt, dat red ik niet in één gesprek, klik dan op de link LevensCoaching, daar ligt een wereld van verdieping op je te wachten.Informatie LevensCoaching


AANVRAAG KLETSPRAATJE NÚ. Met het onderstaande formulier kun je dit gesprek aanvragen. Je krijgt binnen 24 uur een reactie van mij.


AANVRAAGFORMULIER KLÉTSPRAATJE NÚ

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.