LevensCoaching

Levenscoaching

Levenscoaching dé persoonlijke groeimotor

Als levenscoach ondersteun en begeleid ik mensen om belemmerende denkbeelden uit de weg te ruimen en hun kwaliteiten volop te benutten. Hoe vaak hoor je mensen niet vertellen dat ze ‘vast’ zitten in hun leven?

Dat alles altijd hetzelfde blijft, dat ze met dezelfde moeilijkheden blijven kampen? Als mensen aan de belemmerende gedachten in hun onderbewustzijn niets veranderen, zal hun situatie ook niet veranderen.

Een bekende slogan luidt: ‘Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, zul je blijven krijgen wat je altijd kreeg’

Als levenscoach help ik mensen om het patroon van de automatische piloot te doorbreken en ze bewust te laten worden van hoe ze nu denken en leven om van daaruit andere leefkeuzes te maken.

Levenscoaching is het antwoord op het haastige leven, de 24 uurseconomie en de voortdurende blootstelling aan informatie. De keuzemogelijkheden zijn enorm. Enerzijds zijn we op zoek naar glamour, spanning en sensatie, anderzijds neemt de behoefte aan rust en bewustzijn toe.

Levenscoaching helpt je om antwoorden in het nú te vinden en geeft je praktische handvatten om het nú eens écht anders te doen. Levenscoaching gaat over alle leefgebieden van het leven. Dit kunnen individuele gesprekken zijn maar ook relationele gesprekken.

Voor elk levensonderwerp kun je bij mij terecht. Of het nu gaat om heden, verleden, onzekerheden, angsten, verwerking van trauma’s. Alles wat het leven ‘pijnlijk’ op je bord heeft geschoven kun je met mij bespreken.

Mijn vorm van levenscoaching

Mijn coachingsmethode is erop gericht om samen met jou op zoek te gaan naar daadkracht om veranderingen in gang te zetten. Dat kan zijn in communicatie, proactief gedrag en volharding van de gestelde doelen.

Je kan ook van mij verwachten dat ik met jou onderzoek hoe jouw vitaliteit verhoogt kan worden en dan bedoel ik vitaliteit op alle vlakken: levenslust, emotionele, mentale en fysieke vitaliteit.

Maar ook hoe is het gesteld met je leefomgeving en alles wat zich daar afspeelt. Met vanzelfsprekend als uitgangspunt: jouw wens en jouw doel van de gesprekken voor meer levensgeluk. Want een gezonde geest en een gezond lichaam is de ideale balans voor je mooiste leven!

Levenservaring tot in mijn tenen

Levenservaring doet iedereen op. Als het met behoorlijke uitdagingen gebeurd wordt je al snel ervaringsdeskundige. Om te kunnen delen is weer een voorrecht. Als Freek ken ik alle hoogtepunten en de diepste dalen. Toch ben ik ondanks alle tegenslagen op elk leefgebied positief, creatief, hoopvol, gelukzoekend en proactief gebleven.

Al 25 jaar werk ik als levenscoach en ben ik gepokt en gemazeld door het leven met in mijn rugzak een flinke gezonde lading coachings– en communicatietechnieken.

Mijn glas zit altijd meer vol dan halfvol.

Mijn coachingsmethode kent verschillende wetenschappelijke invalshoeken:

  • cognitieve gedragstherapie
  • focustherapie
  • NLP (NeuroLinguïstisch Programmeren)
  • mindfulness
  • relatiecounseling
  • directieve aandacht gerichte therapie

Vanuit de levensvraag en psychische klacht wordt er op maat en in overleg met jou een keuze gemaakt welke coachingsvorm zal worden toegepast.

Mijn werkwijze is altijd maatwerk, afgestemd op de leefvraag en/of psychische klachten van de cliënt. De werkwijze en aanpak worden hierop afgestemd. Al mijn trajecten zijn afgestemd op je dagelijkse leven, dat betekent een praktische en heldere aanpak.

Klétspraatje NÚ!

Soms zit je even niet zo lekker in je vel, dat heeft iedereen wel eens. De ene keer lukt het je om met ondersteuning van je ouders, je vrienden of iemand anders in je omgeving je weer goed te voelen. Een andere keer, zou je best wel wat ondersteuning van iemand anders willen.

Even een babbel van mens tot mens zonder een heel coachingstraject te doorlopen. Soms is één gesprek al genoeg om je verder te helpen. Je kunt bij mij een klétspraatje aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

We kunnen dan binnen twee dagen een afspraak maken; dat kan persoonlijk maar ook via Skype.

Zet jij nu de volgende stap ?


AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat levenscoaching voor jou persoonlijk kan betekenen.

AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK LEVENSCOACHING

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.