CoachingsTraining Levensinzicht

Soms zijn er van die momenten in je leven dat je het niet meer helder ziet door alles wat er in het verleden is gebeurd. Pijn uit het verleden loslaten is niet altijd eenvoudig. Als er wat tijd is verstreken, maar het is je nog steeds niet gelukt om verder te gaan met je leven, dan is het tijd voor een meer actieve aanpak. Het maakt niet wat er in het verleden is gebeurd, belangrijk is het te onthouden dat jij de controle hebt over je leven. Dus dat jezelf in staat bent om een goede toekomst voor jezelf te maken, ook al waren de eerdere omstandigheden niet goed.

De CoachingsTraining ‘Levensinzicht’ laat je in zes heldere praktische stappen zien:

  • hoe je leven tot nu is verlopen
  • hoe je er nu voor staat
  • en welke stappen gewenst zijn voor de toekomst

Maar ook voor een hart onder de riem, voor steun of voor het wegnemen van twijfels die je hebt, voornamelijk over jezelf. Deze coachingstraining maakt dat jij een compleet mentaal beeld krijgt van je verleden en een nieuwe op je leven nú! Maar ook dat je gerichte handvatten krijgt voor een ander toekomstperspectief.

Persoonlijke coachingsgesprekken

De CoachingsTraining ‘Levensinzicht’ is de manier om je levensontwikkeling van verleden naar heden helder te krijgen. Wat je achtergrond is vanuit je verleden en welke kansen er liggen voor meer persoonlijke groei in het leven nu. Als ondersteuning krijg je persoonlijke coachingsgesprekken in het loslaten van toen en hoe vorm te geven aan nu en morgen. Het laat je vooral zien dat je verleden gisteren was en de kracht voelt waar je nu staat. Maar ook dat je de power en lef krijgt om dromen en wensen waar te maken naar een ander meer gelukkig vandaag.

Coachingpakket ‘Levensinzicht’

Het pakket bestaat uit: een kennismakingsgesprek, een uitgebreide intake van je persoonlijkheid en het maken van je levensplattegrond. Dit doe je door een helder en praktisch stappenplan. Na het intakegesprek en het maken van je levensplattegrond, volgen er nog drie coachingsgesprekken over wat voor persoons- en gedragsverandering wenselijk is en hoe dit toe te passen in je dagelijkse leven. Dit is dé kans om je leven inzichtelijk en helder te krijgen. Het bied je een unieke kans voor persoonlijke groei en een inzichtelijk beeld hoe je verleden je heden heeft vormgegeven. De kosten voor dit traject zijn afhankelijk je inkomen.

Hoe staat het met jouw levensthermometer  

  • ben jij ontevreden over je heden door je verleden
  • heb je meer vragen over jezelf dan antwoorden
  • heb je te maken met vervelende gewoonten of gedragingen
  • of loop je in het heden vast door je verleden

Zet dan vandaag de eerste stap terug naar jezelf. Begin met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Pas daarna beslis jij of je de CoachingsTraining ‘Levensinzicht’ gaat volgen of niet. Deze coachingstraining wordt al jaren met succes toegepast. Veel mensen hebben hierdoor een totaal nieuw levensperspectief gekregen met andere inzichten en het maken van nieuwe kansen, dromen en wensen. Dit prachtige toekomstperspectief ligt er ook voor jou te wachten!

Dus wil je het verleden helder hebben in het heden vul dan het onderstaande formulier in.

Formulier CoachingsTraining Levensinzicht

Graag alle gevraagde velden invullen.

Inschrijving CoachingsTraining Levensinzicht

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het kennismakingsgesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.