Mijn Doe-COACH-Wijze

Wil je meer écht leven uit het leven halen?
Geef jezelf een coachpépboost met mij!

Al 25 jaar ben ik een levenscoach en psycholoog die elke storm kent van het leven. Ik heb elke dwarsigheid, verroesting en knetterende onweersbui meegemaakt. Wat ik heb geleerd van het leven is niet wachten tot de storm gaat liggen, maar leren dansen in de regen. Het heeft een bepaalde veerkracht in mij losgemaakt.

Ik wil jou tonen dat die veerkracht ook in jou zit. Met energie en enthousiasme samen in gesprek gaan en jouw sterke kanten ontdekken en verder ontplooien.

Als je leven volledig voorspelbaar is, rustig alles op dezelfde manier voortkabbelt, je geen angsten ervaart, ze ook ontwijkt, geen nieuwe prikkels en nieuwe ervaringen ontvangt, zuigt het LEVEN uit je.

Je bent ingedut, en voelt je leeg van binnen. Het is ook behoorlijk saai. Dan zit je gevangen in jezelf en je leven. Ken je dit gevoel? Door jezelf uit te dagen nieuwe dingen te ervaren door de keuzes die je gaat maken, zal het ook weer gaan bruisen en bubbelen in je binnenste.

Je hart kan weer een sprongetje maken, je vergroot je zelfvertrouwen. En je gaat je een stuk gelukkiger voelen, ook omdat je niet meer beperkt wordt door je angsten en (schijn)zekerheden.

Mijn DOE-WIJZE

Wat ik doe, is je levenshandvatten geven voor meer motivatie en ik zal je stimuleren nieuwe vergezichten te ontdekken en je motiveren en stimuleren in léfdenken om andere wegen in te slaan.

Ik ben iemand die je uitdaagt om je leven anders te zien en waar nodig de ramen van je hersenen of hersens gezond tegen elkaar open zet voor een frisse wind, voor een andere kijk op het leven. Ik laat je kruispunten niet zien als verlammend maar juist als ontdekkansen tot nieuwe wegen en inzichten.

Maar ook dat je gaat voelen en ervaren dat oude, versleten en belemmerende overtuigingen nieuwe levensbreekijzers worden. Dat je het massastof van anderen van je afschudt en rebels vrijdenkend in het leven gaat staan.

Met je eigen bewustwording van wie je écht bent in plaats van een spiegelbeeld van een ander. Of dat je een schaduwleven leidt van een ander, dat is nog tig keer erger!

Hoe ik hoe coach

Het eerste wat in het coachingstraject vaak ervaren wordt is lucht en openheid. Dat wil niet zeggen dat alles is opgelost en meteen lukt. Je krijgt meer inzicht. Er is een keuze om dingen te doen en te laten. Je laat meer zien wie je bent, wat je voelt en wat je wilt. Je bent meer in verbinding jezelf en daarmee met de ander, waardoor je daadkrachtiger en liefdevoller acteert. Je ervaart meer vrijheid.

Mijn coachingsmethode is dat ik samen met jou een levensplattegrond opzet. Dat doe ik door jou levensvragen te laten invullen en dat je je eigen levensverhaal gaat schrijven. Die samen-combi maakt dat jij zelf gaat zien en ervaren waar:

 • de gezonde uitdagingen lagen
 • de successtory’s
 • de dwarsliggers
 • de roestplekken
 • en op welk punt het leven is vastgelopen

Vanuit dat punt ga ik, gericht op jouw levensvraag, actief met je aan de slag met soms:

 • hersenkrakende gesprekken
 • theoriestof tot nadenken
 • route gevende doe-boeken
 • en houtsnijdende praktijkopdrachten

Deze persoonsgerichte coachingsmethode zorgt voor een snel resultaat en voorkomt terugval in oude levensgewoonten.

Levensvraagtekens

Als het leven jou dwarszit in welke vorm dan ook:

 • individueel of samen
 • in het heden of door het verleden
 • stil doen staande onzekerheden
 • verlammende angsten
 • stresskillers
 • emotionele of sociale eenzaamheid
 • dwanggedachten
 • of wat er dan ook vastzit, ga het niet alleen oplossen! Ik ben een ervaren LevensCoach om samen met jou nieuwe levensuitdagingen te ontdekken die leiden tot meer geluk en ontspanning in het leven, waardoor je van de autostand komt tot een écht uitdagend leven.

Mijn coachingsplek is een prettige warme vertrouwd aanvoelende kamer in mijn woonhuis. Nadat ik je welkom heb geheten, krijg je van mij verse koffie of thee als eerste rustmoment. Daarna beginnen we in alle rust samen aan het verkennende en ontdekkende coachingsgesprek. Dus heb jij het gevoel dat het leven je iets te veel heeft uitgedaagd en voel je herkenning bij wat ik heb geschreven?

Dan ben jij er klaar voor om niet te wachten totdat de storm is gaan liggen, maar ga je écht leren dansen in de regen! Vul vandaag nog het formulier in voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat levenscoaching voor jou persoonlijk kan betekenen.

KENNISMAKINGSGESPREK

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.