Wie is Spreek met Freek

Wil je meer écht leven uit het leven halen?
Geef jezelf een coachpépboost met mij!

Al 35 jaar ben ik een levenscoach en psycholoog in Drachten die elke storm kent van het leven. Ik heb elke dwarsigheid, verroesting en knetterende onweersbui meegemaakt. Wat ik heb geleerd van het leven is niet wachten tot de storm gaat liggen, maar dat je leert dansen in de regen. Het heeft in mij veerkracht, creativiteit en positiviteit losgemaakt. Maar ook dat links- of rechtsom er altijd wel een zonnesprankel is te vinden.

Door samen in gesprek te gaan met mij ga je je eigen veerkracht en positiviteit (her)ontdekken. Om vooral de sterke in jezelf te ontdekken en deze verder te ontwikkelen. Want als het leven saai en voorspelbaar is er geen uitdaging meer voor nieuwe prikkels en andere leefervaringen. Je leeft dan ingedut en leeft op de automatische piloot je leven. Ken je dat gevoel? Durf jezelf uit te dagen voor nieuwe levenservaringen! Laat je leven weer bruisen en volop stromen. Maak een gelukssprong, vergroot je zelfvertrouwen. Leef meer vanuit je gevoel en maak keuzes van je hart, niet van uit je verstand.

Mijn coachingswijze

Ik ben iemand die je uitdaagt om je leven anders te zien en waar nodig de ramen van je hersenen gezond tegen elkaar open te zetten voor een frisse wind, voor een andere kijk op het leven. Ik laat je kruispunten niet zien als verlammend, maar juist als ontdekkansen tot nieuwe wegen en inzichten.

Maar ook dat je gaat voelen en ervaren dat oude, versleten en belemmerende overtuigingen nieuwe levensbreekijzers worden. Dat je het massastof van anderen van je afschudt en rebels vrijdenkend in het leven gaat staan. Met je eigen bewustwording van wie je écht bent in plaats van een spiegelbeeld van een ander. Of dat je een schaduwleven leidt van een ander dat is nog tig keer erger!

Hoe en waar ik coach

Het eerste wat mensen in het coachingstraject vaak ervaren wordt is lucht en openheid. Dat wil niet zeggen dat alles is opgelost en meteen lukt. Je krijgt meer inzicht en bewustwordingen. Men ervaart een keuze om dingen te doen en te laten. Je laat meer zien wie je bent, wat je voelt en wat je wilt. Je bent meer in verbinding jezelf en daarmee met de ander, waardoor je daadkrachtiger en liefdevoller in het leven staat. Je ervaart meer vrijheid.

Mijn coachingsmethode is dat ik samen met jou een levensplattegrond opzet. Dat doe ik door jouw levensvragen te laten invullen en dat je je eigen levensverhaal gaat schrijven. Die samen-combi maakt dat jij zelf gaat zien en ervaren waar:

 • De gezonde uitdagingen liggen van het leven
 • De successtory’s zien of samen maken
 • De dwarsliggers vanuit het verleden of heden
 • De roestplekken die je onderweg bent opgelopen
 • En op welk punt het leven is vastgelopen …

Vanuit dat punt ga ik, gericht op jouw levensvraag, actief met je aan de slag met gerichte coachingshandvatten als:

 • Hersenkrakende motiverende gesprekken
 • Theoriestof tot nadenken en het zetten van andere stappen
 • Route gevende doe-boeken of andere gerichte leefstappen
 • En houtsnijdende praktische praktijkopdrachten

Mijn persoonsgerichte coachingsmethode zorgt voor een helder resultaat en voorkomt terugval in oude levensgewoonten.

Als het leven jou dwarszit in welke vorm dan ook:

 • Individueel of samen
 • In het heden of door het verleden
 • Stil doen staande onzekerheden
 • Verlammende angsten
 • Stresskillers
 • Emotionele of sociale eenzaamheid
 • Dwanggedachten
 • Of wat er dan ook vastzit, ga het niet alleen oplossen! Ik ben een ervaren LevensCoach om samen met jou nieuwe levensuitdagingen te ontdekken die leiden tot meer geluk en ontspanning in het leven, waardoor je van de autostand komt tot een écht uitdagend leven.

Mijn coachingsplek is een prettige warme vertrouwd aanvoelende kamer in mijn woonhuis. Nadat ik je welkom heb geheten, krijg je van mij verse koffie of thee als eerste rustmoment. Daarna beginnen we in alle rust samen aan het verkennende en ontdekkende coachingsgesprek. Dus heb jij het gevoel dat het leven je iets te veel heeft uitgedaagd en voel je herkenning bij wat ik heb geschreven? Dan ben jij er klaar voor om niet te wachten totdat de storm is gaan liggen, maar ga je écht leren dansen in de regen! Vul vandaag nog het formulier in voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.ZET DE EERSTE STAP TERUG NAAR JEZELF. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat levenscoaching voor jou persoonlijk kan betekenen.


  KENNISMAKINGSGESPREK

  Graag alle gevraagde velden invullen.

  Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.