Levenscoaching voor meer happiness

Met een écht goeie levenscoach tegenover je, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Dat moet je maar net willen natuurlijk. Meer vrijheid, meer plezier, meer geluk, meer lekker en happy leven.

Voor wie is levenscoaching

Voor doodnormale mensen. En voor meer afwijkende figuren. Levenscoaching is er voor iedereen die zichzelf een hogere kwaliteit van leven gunt. Je moet er wel min of meer klaar voor zijn, en je moet er ook in durven en willen investeren. Wat precies je probleem is maakt niet zo heel veel uit. Als je maar duidelijk het gevoel hebt dat je niet op de huidige manier door wil of kunt gaan, en bereid bent je coach en het proces te vertrouwen. Algemeen geldt dat coaching een heleboel beperkende ideeën en opvattingen wegneemt, zodat je leven meer dan ooit kan stromen. Ik noem het ‘wakker worden’, en het betekent dat je helderder, frisser en sterker in het leven gaat staan.

Wat kun je verwachten

Het effect van krachtige levenscoaching is voor iedereen hetzelfde, en toch óók weer totaal anders. Hetzelfde is de vrijheid van leven, het plezier en de heerlijke eenvoud van elke dag je intuïtie volgen. De variatie zit ‘m in wat je daar precies mee doet, en wat je laat. Dat is namelijk hélemaal aan jou.

Zelfvertrouwen

Een volstrekt natuurlijk fenomeen. En iets wat lekker en vanzelf werkt… als we minder in ons hoofd zitten. Zelfvertrouwen is niet moeilijk; je moet het alleen weer in jezelf herkennen.

Creativiteit

Kunstenaars, muzikanten en topsporters kennen allemaal de staat waarin alles vanzelf gaat. Invallen en ideeeën en ingevingen ontstaan spontaan. Dit heb jij ook in je. Het is pure potentie.

levenscoaching

Minder zorgen

Er is niets dat ik zó vaak hoor als mensen die zich helemaal suf piekeren en continu zorgen maken. Meestal weten ze echt wel dat het niks oplevert, maar kunnen ze er niet mee stoppen. Mijn levenscoaching helpt je daar anders mee om te gaan, stukje bij beetje. Totdat je op een leven komt van YES daar wil ik zijn!

Meer spelen

Het is best leuk om volwassentje te spelen, maar ook wel ERG serieus en ingewikkeld. Wat nou als je dat pure kinderlijke plezier en die heerlijke nieuwsgierigheid van vroeger weer wat meer ruimte geeft? Het maakt álles een heel stuk spannender en frisser!

Verslaving weg

Een valkuil voor ons allemaal, ook al zijn de gradaties vaak verschillend. Het kunnen de vele wijntjes of peuken zijn, maar ook je werk, smartphone, social media, porno, dingen kopen die je niet nodig hebt, of eten. Bewustwording maakt verslavingen overbodig. En ik laat je daar heel direct mee kennismaken.

Minder stress

Oei, ja, ook een hele dikke en zware. Stress. De druk van ons leven in 2022. Het idee maar te moeten BLIJVEN presteren en indruk maken op alles en iedereen en tóch te falen. Stress is funest voor je gezondheid, dus dat willen we duurzaam uit je leven slopen.

Staat jouw ding er niet tussen

De paar voorbeelden hierboven zijn puur om je een indruk te geven van hoe breed levenscoaching inzetbaar is. Geloof maar dat ik zo’n beetje elk ding waar mensen mee worstelen wel eens voorbij heb zien komen, én ook weer zien verdwijnen. Mijn coaching draait om het terugbrengen van JOUW veerkracht en zelfredzaamheid en vermogen met frisse oplossingen te komen voor je levensdwarsliggers. Jij zelf dus. Je bent tot veel meer in staat dan je ooit hebt gedacht, en als je dat eenmaal ervaren hebt, kun je álles aan. Komt goed!

Wat wordt je volgende stap

Met een écht goeie levenscoach tegenover je, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Dat moet je maar net willen natuurlijk. Meer vrijheid, meer plezier, meer geluk, meer lekker. Het begint met het elkaar leren kennen. Je kunt me tijdens die kennismaking vragen wat je wilt. Ik trek er graag in elk geval een uur voor uit om zo grondig mogelijk te ontdekken of het voelt als iets wat we vaker willen doen. Dat dat niet altijd gebeurt vind ik geen probleem. Het is juist fijn om dat te weten vóór we met elkaar aan de slag gaan. No hard feelings! Dat kan face-to-face, maar ook net zo makkelijk digitaal. Vooral het laatste is lekker makkelijk. Je zit dan niet vast aan reistijden en afstanden.


Wees welkom voor een eerste gespreksverkenning. In dit eerste gesprek luister ik naar je levensvraag of veranderwens. Uiteraard vertel ik over mezelf als leefcoach. Na dit gesprek kijken hoe we de samenklik is en waar we de insteek maken om jouw leefverhaal een andere kleur te geven.


KENNISMAKINGSGESPREK