Levenscoaching

Levenscoaching is kiezen voor een bewuster leven. Loop je jezelf weleens voorbij? En wil je leren trouw te blijven aan jezelf en je eigen waarden? Terug aan het roer van je leven staan? Levenscoaching zet je op weg. Klinkt dit herkenbaar? Je bent een gevoelig persoon in een prestatiegerichte maatschappij. In bepaalde situaties voel je dat je niet trouw kan blijven aan jezelf. En dat wringt. In je relatie, op je werk, in je gezin. Stress, heftige emoties, misschien zelfs fysieke klachten: ze putten je uit en je energie stroomt niet optimaal.

Levenscoaching zet je op het goede spoor. Jouw spoor

Ik begeleid je naar meer bewustwording. Eerst en vooral doorgrond je de onderliggende oorzaak van je uitdaging. Eens je je daar bewust van bent is de oplossing – die steeds in jou aanwezig is! – nooit ver weg. En de resultaten mogen er zijn. Dit ervaren cliënten die bij mij coaching hebben gevolgd:

  • Je komt los uit het web van oordelen, overtuigingen en denkpatronen waarin je verstrikt zat en die jou klein houden. Je leert je unieke kwaliteiten kennen en waarderen.
  • Je verruimt je blik en ziet meer mogelijkheden. Je voelt je vrij om eigen beslissingen te nemen en ervaart hoe je levenskwaliteit stijgt.
  • Je energie stroomt en je bent eerlijk met jezelf en anderen. Je open communicatie versterkt je band met de mensen om je heen.
  • Je dagdagelijkse leven wordt lichter en moeitelozer: je voelt je heel, doet wat bij je past en geeft positief richting aan je leven.

Kiezen voor levenscoaching

Als je kiest voor levenscoaching zet je jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling op de eerste plaats. Je geeft jezelf de ruimte om je te bevrijden van belemmeringen die jou er van weerhouden om trouw te blijven aan jezelf. Ik begeleid jou daar graag bij.

De keuze om voor levenscoaching te kiezen kunnen divers zijn. Heb je last van onzekerheid of loop je in het leven steeds tegen dezelfde problemen aan op het gebied van relaties of werk. Of is er sprake van familie- of gezinskwesties die herhaald terugkomen. Het kan ook zijn dat je het gevoel dat het gewoonweg niet zo lekker loopt in je dagelijkse leven en dat je zoekt naar een andere invulling van je leven. Levenscoaching is hét antwoord op je levensvragen. Want er hoeft niet altijd een psychische klacht of levensprobleem te zijn om te kiezen voor levenscoaching.

In mijn coaching praktijk begeleid ik veel mensen die levenscoaching zien als een investering in hun persoonlijke ontwikkeling. Levenscoaching is dan vooral een manier van reflecteren, aanpakken en groeien onder deskundige en ervaren begeleiding. Levenscoaching is vooral gericht op hoe in het heden zo gelukkig mogelijk te leven en daarin je juiste levenskeuzes te maken. Mijn motto ‘Leer van het verleden, droom van morgen en leef in het heden!’

Afspraak levenscoaching

Een afspraak maken met mij als levenscoach betekent dat je kennis gaat maken met iemand die al 35 jaar levenscoach is. Dat betekent naast alles kennis een flinke dosis ervaring. Wil je mij iets vragen of een kennismakingsafspraak maken? Gebruik dan het onderstaande formulier en dan neem ik binnen 24 uur contact op met jou. Na dit eerste gesprek kijken we hoe de klik is en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Afspreken met mij kan overdag, maar ook in de avonduren. Lukt face tot face niet dan kan het ook online.  


Vrijblijvend kennismaken? Maak een afspraak voor een eerste gesprek samen. Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee en we kijken samen naar oplossingen.

KENNISMAKINGSGESPREK