BedrijfsCoaching

Bedrijfscoaching een gezonde spiegel

Als ondernemer sta je dag en nacht onder druk. Je wilt graag dat je bedrijf een succes is en loopt hierdoor het gevaar je te laten leiden door de waan van de dag. Een bedrijfscoach helpt je om helder zicht te krijgen op jouw eigen doelstellingen. Door prioriteiten te stellen en keuzes te maken krijg je weer de regie over je eigen toekomst.

Als professional of ondernemer wordt er veel van je gevraagd. Het kan heel nuttig én prettig zijn om deskundige ondersteuning te krijgen bij je persoonlijke ontwikkeling. Soms heb je een concrete vraag, bijvoorbeeld over de samenwerking of een relationele kwestie. Op andere momenten is het gewoon prettig om een luisterend oor te hebben of de juiste begeleiding om het allemaal weer aan te kunnen. Al 25 jaar geeft ik ondernemingen en particulieren advies op het gebied van coaching, communicatie, personeel en management. Als professionele, ervaren, onafhankelijke en objectieve buitenstaander geef ik een onbevooroordeelde, nuchtere kijk op de stand van zaken binnen organisaties.

Doorgaans schakelt een organisatie pas een bedrijfscoach in als de problemen al enige tijd bestaan en een bedreiging vormen voor de continuïteit van de organisatie. Talloze kansen kunnen dan al zijn gemist door uiteenlopende oorzaken. Tijdige inschakeling van een onafhankelijke derde brengt oplossingen aan het licht, waarmee verdere problemen vaak kunnen worden voorkomen. Vanuit mijn breed georiënteerde achtergrond kijk ik samen met jou naar nieuwe en ongedachte mogelijkheden voor de organisatie.

Mijn werkwijze als bedrijfscoach

Mijn coachingsstijl is no-nonsense, respectvol, stimulerend, uitdagend, enthousiasmerend, direct, nieuwsgierig, betrokken, provocatief als dat nodig is en humoristisch. Positief benaderend, duidelijk aangevend waarvoor we staan, alternatieven aandragend en het durven opbreken van: ‘zo hebben wij het altijd gedaan’. Als bedrijfscoach ben ik iemand met een open geest, ontvankelijk voor feedback en staan altijd open voor nieuwe niet alledaagse ideeën. Er wordt niet gewerkt vanuit een theoretische benadering, vastgelegd in ellenlange rapporten of stappenplannen. Integendeel, er volgt vanuit de vraagstelling altijd een kort en bondig praktijkgericht advies.

Vrijblijvende afspraak maken

Benieuwd naar wat ik voor jou en jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. Na het invullen van onderstaand formulier neem ik binnen 24 contact met je op te nemen.KENNISMAKINGSGESPREK BEDRIJFSCOACHING

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.