CoachingsTraining Levensinzicht

Soms zijn er van die momenten in je leven, dat je het niet meer helder ziet door alles wat er in het verleden is gebeurd. Pijn uit het verleden loslaten is niet altijd eenvoudig. Als er wat tijd is verstreken, maar het is je nog steeds niet gelukt om verder te gaan met je leven, dan is het wellicht tijd voor een proactieve aanpak. Ongeacht wat er in het verleden is gebeurd, is het belangrijk te onthouden dat je de controle hebt over je leven en je bij machte bent om een goede toekomst voor jezelf te verzekeren. De CoachingsTraining ‘Levensinzicht’ laat je in zes heldere praktische stappen zien hoe je leven tot nu is verlopen, hoe je er nu voor staat en welke stappen gewenst zijn voor de toekomst. Maar ook voor een hart onder de riem, voor steun of voor het wegnemen van twijfels die je hebt, voornamelijk over jezelf. Deze coachingstraining maakt dat jij een compleet mentaal beeld krijgt van je verleden en een nieuwe op je leven nú!

De CoachingsTraining ‘Levensinzicht’ is dé manier om je levensontwikkeling van verleden naar heden helder te krijgen. Wat je achtergrond is vanuit je verleden en welke kansen er liggen voor meer persoonlijke groei in het leven nú. Als ondersteuning krijg je persoonlijke coachingsgesprekken in het loslaten van toen en hoe vorm te geven aan nu en morgen. Het laat je vooral zien dat je verleden gisteren was en de kracht voelt waar je nú staat. Maar ook dat je de power en léf krijgt om dromen en wensen waar te maken.

Basispakket ‘Levensinzicht’

De meest gekozen versie is het basispakket. Dit vanwege de drie extra begeleidende coachingsgesprekken. Het pakket bestaat uit: een kennismakingsgesprek, een uitgebreide intake van je persoonlijkheid en het maken van je levensplattegrond. Dit doe je aan de hand van een helder en praktisch stappenplan. Nadat dit is gemaakt volgen hier drie coachingsgesprekken over en vervolgens wordt er een analyse adviesrapport met persoonlijke aanbevelingen gemaakt met daarin een stappenplan hoe dit toe te passen in je dagelijkse leven. Nadat je intake en levensplattegrond hebt gemaakt, volgen er nog drie coachingsgesprekken over wat voor persoons- en gedragsverandering wenselijk is en hoe dit toe te passen in je dagelijkse leven. Je krijgt dit unieke coachingstraject aangeboden voor slechts € 600,00. Deelbetaling is uiteraard mogelijk. Dit is dé kans om je leven inzichtelijk en helder te krijgen en biedt doelkansen voor persoonlijke groei en geeft een helder beeld van verleden naar heden.

Lightpakket ‘Levensinzicht’

Naast het basispakket is er ook een light pakket voor mensen die alleen inzicht willen hebben in hun heden en verleden, zonder extra begeleidende coachingsgesprekken. De light versie bestaat uit: een kennismakingsgesprek, intakegesprek en een coachingsgesprek over de uitkomst van je levensloop. Van daaruit ontvang je een analyse adviesrapport met persoonlijke aanbevelingen met daarin een stappenplan hoe dit toe te passen in je dagelijkse leven. Bij de light versie volgen er geen begeleidende coachingsgesprekken nadat je levensinzicht is besproken. De kosten voor deze light versie bedraagt € 375,00. Deelbetaling is uiteraard mogelijk. Aan jou de keuze voor welke je kiest. Uiteraard is de standaard versie het meest compleet, maar er zijn genoeg mensen die kiezen voor een mentaal inzicht en vinden dat voldoende om zelf verder mee aan de slag te gaan.

Hoe staat jouw levensthermometer  

Ben jij ontevreden over je heden door je verleden, heb je meer vragen over jezelf dan antwoorden, heb je te maken met vervelende gewoonten, gedragingen of loop je in het heden vast door je verleden, zet dan vandaag de eerste stap terug naar jezelf. Begin met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Pas daarna beslis jij of je de CoachingsTraining ‘Levensinzicht’ gaat volgen of niet. Deze coachingstraining wordt al jaren met succes toegepast. Veel mensen hebben hierdoor een totaal nieuw levensperspectief gekregen met andere inzichten en het realiseren van nieuwe kansen, dromen en wensen. Dit prachtige toekomstperspectief ligt er ook voor jou te wachten! Dus wil je het verleden helder hebben in het heden vul dan het onderstaande formulier in.

Formulier CoachingsTraining Levensinzicht

Graag alle gevraagde velden invullen.

Inschrijving CoachingsTraining Levensinzicht

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.