Coachingstraining Happy Life

Coachingstraining Happy Life voor meer individueel geluk. Deze training leert in 12 hoe meer geluk en ontspanning kunt ervaren.

Is de realiteit van elke niet dat we veel ballen in de lucht moeten houden, het gevoel hebben geleefd te worden en het idee hebben het nooit goed genoeg te doen. De grootste uitdaging is om in die gekte van de huidige maatschappij heel dicht bij jezelf te blijven en rust in jezelf te vinden. Die gekte en hectiek is waarschijnlijk ook niet wat je in gedachten had toen je vol goede moed aan die baan, kinderen of bijvoorbeeld je relatie begon. Misschien ben jij ook wel zo’n alleskunner, die ook nog denkt dat je alles moet. Altijd maar doorgaan, niet zeuren en hard werken. Net als zovele anderen heb je dat waarschijnlijk ook gewoon van huis uit meegekregen. Je wilt het graag goed doen en het liefst het iedereen naar de zin maken. Als je zo leeft en wie niet, dan kom je niet meer aan jou te ervaren hoe jezelf bent, wat je écht wilt en hoe meer ontspanning en geluk te ervaren.

Meer licht, leuk en gelukkig leven. Dat willen we allemaal. Soms lijkt dat moeilijk, zelfs onmogelijk. Maar door je tijd en energie te investeren in de juiste levensgebieden, kun je zo’n fijn leven snel dichterbij brengen. De CoachingsTraining Happy Life is dé manier om je mooiste leven te leven. Het is het vertrekpunt voor meer grip op je eigen leven: meer bezieling, meer vitaliteit, meer balans en minder stress. Met andere woorden, een hogere score voor meer ontspanning en levensgeluk!

Happy Life dé reisgids voor je mooiste leven

Happy Life is niet een leesboek wat je zomaar even doorbladert en je huiswerk maakt. Nee, het is een doe-lees-werkboek die mouwopstropend en soms gaat over onbegaanbare levenspaden. Happy Life is een proactieve training die je aanspoort om oude wegen begaanbaar te maken en nieuwe wegen durft in te gaan. Met Happy Life bewandel je alle levensgebieden zoals: meer gelukkig en ontspannen leven, je meer richten op een positieve gedachtestroom en jezelf daarmee positief beïnvloeden, verstandig omgaan met zorgen en problemen en het verbeteren van de relatie met jezelf en anderen. Zie het als een prachtige reisgids waarin je praktische handvatten krijgt voor een gelukkiger en échter leven. Tijdens deze reis begeleid ik jou als je persoonlijke reisleider. De combinatie van het boek als reisgids en de persoonlijke gesprekken maakt dat het levensveranderend is. We zetten samen twaalf coachingsgesprekken en we beginnen met een uitgebreide persoonsanalyse. Dat maakt dat je levenskaart helder in verleden en heden.

Voor het trainingsboek Happy Life wordt eenmalig een bedrag in rekening gebracht van € 75,00. De coachingstarieven zijn afhankelijk van je inkomen. Informatie hierover en andere kosten vind je door op onderstaande link te klikken.

Klik hier voor Tarieven CoachingsTraining Happy Life

Zet jij nu de volgende stap terug naar jezelf

Wil jij jezelf het mooiste persoonlijk cadeau geven voor een meer ontspannen en gelukkig leven dan is de CoachingsTraining Happy Life de mooiste reis die je met jezelf gaat maken. Het zal je meer rust, levensgeluk, persoonlijke groei en een vernieuwde levenspassie geven. Stop met het in de lucht houden van al die ballen en zet een eerste happy-stap terug naar jezelf. Een eerste afspraak kunnen we meestal al binnen twee weken maken, zowel overdag als in de avonduren. Vul het onderstaande formulier in en zet die eerste geluksstap terug naar jezelf.AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat de coachingstraining Happy Life voor jou persoonlijk kan betekenen.

Formulier CoachingsTraining HAPPY LIFE

Graag alle gevraagde velden invullen.

Inschrijving CoachingsTraining Happy Life

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.


Wat is de zin van het leven

Wat is de zin van het leven?

Wat is de zin van het leven? Het is een vraag die nooit unaniem beantwoord zal worden. De een vindt het antwoord in zichzelf, …

Kopje koffie of thee?

Heb je weleens het gevoel dat je vast zit? In je carrière, in je liefdesleven of in de keuze waar je wilt gaan wonen, bijvoorbeeld. …

TienerCoaching

Hé hallo tiener, puber of gewoon mens, hoe zal ik je aanspreken? Vind jij het leven soms niet knap irritant, vervelend en …