Coachingstraining Happy Life

Heb jij moeite met niet kunnen genieten: Waarom zijn we vaak ongelukkig, terwijl we het ‘ideale’ leven hebben? In de ogen van je vrienden, familie en collega’s ziet jouw leven er perfect uit. Je hebt een leuke baan waarmee je goed betaald wordt, je hebt een druk en goed sociaal leven, woont oké en je hebt een gezellig netwerk van mensen om je heen. De leeftrein hobbelt ogenschijnlijk prima door.

Eigenlijk heb je weinig om over te klagen als je je leventje vergelijkt met dat van een ander. En toch lukt het je maar niet om gelukkig te zijn en te genieten van alles wat je hebt (of wat je omgeving denkt dat je allemaal hebt). Klinkt dat herkenbaar? Dan ben je hier waarschijnlijk niet de enige in. Je hoeft zeker geen ontzettend zwaar leven te hebben om niet lekker in je vel te zitten. Een – ogenschijnlijk – fantastisch leven hebben is dan ook zeker geen garantie op gelukkig zijn. Maar vanwaar komt dat knagende gevoel dan, als je op het eerste zicht helemaal geen problemen in je leven hebt?

Is de realiteit van elke dag niet dat we:

  • Veel ballen in de lucht moeten houden
  • Het gevoel hebben geleefd te worden
  • Het gevoel hebben dat we te veel moeten
  • Dat we altijd keuzes hebben, of wel soms …
  • En het idee hebben het nooit goed genoeg te doen.

De grootste uitdaging is om in die gekte van de huidige maatschappij heel dicht bij jezelf te blijven en rust in jezelf te vinden. Die gekte en hectiek is waarschijnlijk ook niet wat je in gedachten had toen je vol goede moed aan die baan, kinderen of bijvoorbeeld je relatie begon. Misschien ben jij ook wel zo’n alleskunner, die ook nog denkt dat je alles moet.

Face to Face of online

De coachingstraining Happy Life kan zowel face tot face te volgen als online. Kwalitatief maakt dit geen verschil in uitwerking en de toepassing ervan. Aan jou de keuze om deze persoonlijk te volgen op afstand door middel van videobeeldbellen. Op de pagina van online coaching kun je lezen dat dit effectief en 100% privacy gewaarborgd is.

Laat je leven niet geleefd worden

Altijd maar doorgaan, niet zeuren en hard werken. Net als zovele anderen heb je dat waarschijnlijk ook gewoon van huis uit meegekregen. Je wilt het graag goed doen en het liefst het iedereen naar de zin maken. Als je zo leeft en wie niet, dan kom je niet meer aan jou te ervaren hoe jezelf bent, wat je écht wilt en hoe meer ontspanning en geluk te ervaren. Meer licht, leuk en gelukkig leven. Dat willen we allemaal. Soms lijkt dat moeilijk, zelfs onmogelijk. Maar door je tijd en energie te investeren in de juiste levensgebieden, kun je zo’n fijn leven snel dichterbij brengen.

De CoachingsTraining Happy Life is dé manier om je mooiste leven te leven. Het is het vertrekpunt voor meer grip op je eigen leven: meer bezieling, meer vitaliteit, meer balans en minder stress. Met andere woorden, een hogere score voor meer ontspanning en levensgeluk!

Happy Life dé reisgids voor je mooiste leven

Happy Life is niet een leesboek wat je zomaar even doorbladert en je huiswerk maakt. Nee, het is een doe-lees-werkboek die mouwopstropend en soms gaat over onbegaanbare levenspaden. Happy Life is een proactieve training die je aanspoort om oude wegen begaanbaar te maken en nieuwe wegen durft in te gaan. Het daagt je uit om achterom te kijken en te zien of dat we je deed goed was. Of dat het tijd is om het nu anders te doen.

Met Happy Life bewandel je alle levensgebieden zoals:

  • Meer gelukkig en ontspannen leven
  • Je meer richten op een positieve gedachtestroom en jezelf daarmee positief beïnvloeden
  • Verstandig omgaan met zorgen en problemen en het verbeteren van de relatie met jezelf en anderen

Zie het als een prachtige reisgids waarin je praktische handvatten krijgt voor een gelukkiger en echter meer bewuster leven. Tijdens deze reis begeleid ik jou als je persoonlijke reisleider. De combinatie van het boek als reisgids en de persoonlijke gesprekken maakt dat het levensveranderend is. We zetten samen twaalf coachingsgesprekken op en we beginnen met een uitgebreide persoonsanalyse. Dat maakt dat je levenskaart helder in verleden en heden. Voor veel mensen is deze Happy reis levensveranderend geweest. Gaat dat dat ook voor jou zo worden?

Voor het trainingsboek Happy Life wordt eenmalig een bedrag in rekening gebracht van € 25,00. De coachingstarieven zijn afhankelijk van je inkomen. Informatie hierover en andere kosten vind je door op onderstaande link te klikken.

Klik hier voor Tarieven CoachingsTraining Happy Life

Zet jij nu de volgende stap terug naar jezelf

Wil jij jezelf het mooiste persoonlijk cadeau geven voor een meer ontspannen en gelukkig leven dan is de CoachingsTraining Happy Life de mooiste reis die je met jezelf gaat maken. Het zal je meer rust, levensgeluk, persoonlijke groei en een vernieuwde levenspassie geven. Stop met het in de lucht houden van al die ballen en zet een eerste happy-stap terug naar jezelf. Gun jezelf een persoonlijke levensreis die je nooit meer zult vergeten!

Een eerste afspraak kunnen we meestal al binnen twee weken maken, zowel overdag als in de avonduren. Vul het onderstaande formulier in en zet die eerste happystap terug naar jezelf.AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat de coachingstraining Happy Life voor jou persoonlijk kan betekenen.
KENNISMAKINGSGESPREK