Levenscoaching

Het doet een zoekend iemand goed dat ingewortelde ideeën worden losgeweekt door een levenscoach, een buitenstaander. De levenscoach rammelt (voorzichtig) aan jouw idee over jezelf en de manieren waarop jij je leven aanpakt. Heb je nog steeds vrijheid om jezelf te zijn en je te ontwikkelen ook als je in een strak tijdschema moet werken of weinig afwisseling hebt? Spreek met Freek helpt je antwoorden te geven op deze vragen.

Wat ik als levenscoach doe

Levenscoaching wordt steeds vaker ingezet. Bijna elke volwassene loopt in zijn of haar leven tegen een punt aan waarop belangrijke levensvragen naar boven komen. Wie ben je? Waar word je gelukkig van? Ben je tevreden met je leven en wat je hebt bereikt? Heb je spijt van bepaalde keuzes? Zou je iets willen veranderen en zo ja, hoe doe je dat dan? Belangrijke vragen, waarvan de antwoorden eigenlijk onmisbaar zijn, om een gevoel van geluk en tevredenheid te realiseren. Freek helpt je in het vinden van de antwoorden op deze vragen. We noemen dat levens coaching. Levens coaching kan een beetje een zweverig begrip lijken, maar is eigenlijk juist heel ‘down-to-earth’. Omdat het ultieme doel en de basis in het leven voor de meeste mensen, gewoon een gevoel van geluk is. Freek helpt je dat geluk te vinden. Het enige dat je hoeft te doen is contact opnemen.

Mijn manier van aanpakken

Waarin ik je ondersteun is dat je gaat ervaren om een mens te worden uit één stuk. Iemand die stevig met zijn beide benen op de grond staat en zijn dromen waar maakt in een meer gelukkig leven. De aanpakwijze van levenscoaching is vanuit een praktisch oogpunt. Actief in samengesprek met daarbij ondersteuning in theorie en gerichte praktijkopdrachten. Wil je jezelf beter realiseren, nog onontwikkelde kwaliteiten ontvouwen? Vul het onderstaande formulier in en ontdek hoe jij je leven op een mooie wijze kunt verdiepen door meer persoonlijke groei.Informatie LevensCoaching


AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK LEVENSCOACHING. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat levenscoaching voor jou persoonlijk kan betekenen.

AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK LEVENSCOACHING

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.