Kopje koffie of thee?

Vraag jij jezelf weleens af hoe je iets moet doen? Het leven kan knap ingewikkeld en soms totaal onbegrijpelijk zijn. En antwoorden lijken soms ver weg. Misschien wil je totaal iets anders maar weet je niet hoe. Dat kan een wereldreis zijn, een restaurant openen, vrijwilligerswerk in Afrika gaan doen, een marathon lopen of in hartje Londen gaan wonen. Negeer het idee niet en stel het ook niet te lang uit. Want dat kan juist de reden zijn dat je het gevoel hebt dat je vastzit in het leven en niet verder komt. Is je antwoord nogal onrealistisch, of denk je dat de mensen om je heen het niet zullen begrijpen, dan kan het zijn dat je juist iets te pakken hebt waar écht je hart ligt. Durf je geen keuze te maken in de richting waarin je je leven leidt, omdat je bang bent dat het de verkeerde is? Dat gevoel overkomt ons allemaal. Maar de een praat er gemakkelijker dan de ander. Mag ik je uitnodigen voor een kop koffie of thee om er samen eens over te bomen en wie weet kunnen we handen en voeten geven aan dromen.

Raad vragen kan je daarom helpen je mening te vormen, maar verwacht niet één duidelijk antwoord. Dus blijf niet te lang hangen in de ‘rondvraagfase’. Sluit die op een gegeven moment af, zet alle voor- en nadelen van de verschillende opties op een rij en volg je gevoel en jouw leidende normen en waarden om tot een uiteindelijke beslissing te komen. Want weken, maanden of jaren een probleem onbeslist laten, daar schiet je weinig mee op. Kom langs voor een andere blik op …

Coaching helpt ook jou

Levenscoaching helpt je om antwoorden in het nú te vinden en geeft je praktische handvatten om het nú eens écht anders te doen. Levenscoaching is een uitstekende mogelijkheid om op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met jouw leven. Een coach is iemand die aan de hand van gesprekken en praktijkopdrachten je helpt verhelderen, overzichtelijke doelen te stellen en ze natuurlijk ook te halen. Een coach staat naast je op lastige momenten; een onafhankelijke en objectieve gesprekspartner is af en toe erg prettig!

Mocht jij voor persoonlijke uitdagingen staan of levensdilemma’s, alleen of in een relatie, mag ik je dan een advies geven? Wacht niet te lang met het maken van een afspraak. Hoe eerder je je klacht(en) en levensvragen aanpakt, des te groter de kans op dat je je weer meer gelukkiger voelt in het leven. Maak die afspraak met jezelf en zet een stap terug naar jezelf, binnen één week kunnen we de eerste afspraak al maken.


Praktijkinformatie Spreek met Freek



AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak en kom gezellig een kopje koffie of thee drinken. Je kunt dan ervaren wat levenscoaching voor jou persoonlijk kan betekenen.


AANVRAAGFORMULIER KENNISMAKINGSGESPREK KOPJE KOFFIE/THEE

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.