TienerCoaching

Misschien voel je je niet altijd begrepen of zit je met iets dat in jouw leven is gebeurd. Ook kan het zijn dat je last hebt van faalangst en dat je graag met meer zelfvertrouwen in het leven staat. Sommige tieners vinden het moeilijk zichzelf te zijn bij vrienden en vriendinnen. Het valt niet altijd mee om je als jongere staande te houden. Dit kan met een aanwijsbare reden zijn, door iets dat je hebt meegemaakt of dat er in je leven speelt. Je kunt hierbij denken aan een scheiding, ziekte, verlies, overlijden of thema’s als pesten of een verhuizing. Ook kan je niet lekker in je vel zitten zonder dat je daar een verklaring voor hebt. Er samen over praten, daarom is tienercoaching er speciaal voor jou!

Als tiener ervaar je de wereld opeens heel anders dan toen je nog een kind was. Door groepsdruk en prestatiedruk, maar ook door veranderingen in je lichaam en in je familie bijvoorbeeld, kun je in de problemen komen: faalangst, concentratieproblemen, eenzaamheid, slechter slapen of fysieke klachten waar geen ‘oorzaak’ voor is bijvoorbeeld. Dit zijn allemaal dingen waar je mee kunt leren ‘dealen’, waar je van groeit. Dat is mijn werk als tienercoach: jouw talent, eigenheid en kracht naar boven halen, zodat jij je leven weer vol energie kunt leiden.

We doen het op jouw manier

Ook met problemen die vaak voorkomen op school in de omgang van jongeren met elkaar zoals buiten de groep vallen, (online)pesten of gepest worden, meelopen en groepsdruk kunnen tieners bij mij terecht. Al 25 jaar heb ik ervaring met het begeleiden van tieners. Wat het ook is, waar jij ook mee rondloopt, ik heb het al vaker gehoord, dus voel je welkom wat het ook is!

Het is heel fijn als er iemand met aandacht naar je luistert. Iemand die niet oordeelt maar met je meedenkt, waaraan je kunt vertellen waar je mee zit. Door meer vertrouwen te krijgen in jezelf en te weten wie je bent, zal je ook met een andere blik kijken naar problemen of hindernissen die je ervaart. Ik stem daarbij af op dat wat bij jou past of wat jou interesseert. Wat ik doe is mij afstemmen op jouw leef- en beleefwereld, dat is waar jouw hart ligt. Dan leer je sneller, kom je tot meer inzicht, onthoud je beter en kom je tot veranderingen die jij wenst.

Soms vinden ouders/verzorgers het nodig dat hun kind naar een coach gaat. Dit kan een aanleiding zijn waarom een jongere bij mij terecht komt. Wij gaan alleen een coachtraject aan, als je zelf achter het coachen staat en je hier prettig bij voelt. Daarom is het belangrijk eerst kennis te maken.

Als je het onderstaande formulier invult kunnen we al binnen twee weken de eerste afspraak maken. Graag tot ziens!Informatie TienerCoaching


AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat tienercoaching voor jou persoonlijk kan betekenen.

KENNISMAKINGSGESPREK TIENERCOACHING

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.