Mijn spreekkamer

Een levenscoach, ook wel life coach genoemd, leert je antwoord geven op levensvragen en geeft je manieren om hiermee om te gaan. In de sessies houden we een zoektocht naar de vrijheid die je hebt en de schijnbare noodzakelijkheden die je uit de weg kunt gaan. Uit de keuzes die in het verleden gemaakt zijn en waar die keuzes toe geleid hebben, kan waardevol materiaal voor de toekomst geput worden. Bijvoorbeeld over het verschil tussen wie je wilt zijn en wie je werkelijk in de praktijk bent. Mogelijk kunnen andere keuzes gemaakt worden om dit te bereiken. Moeten er nog achterstallige onderwerpen verwerkt worden uit het verleden? Doen we. Komen er zo algemeen geldige wijsheden naar boven? Dat is natuurlijk pas echt mooi. Samen vinden we de antwoorden.

Welkom bij mijn coachingspraktijk in Drachten. Mijn naam is Freek Offeringa. Ik ben een ervaren levenscoach en psycholoog die jou vanuit oprechte persoonsgerichte aandacht begeleid met jouw levensvragen. Dit doe  ik op een directe, eerlijke, humorvolle, gevoelige en betrokken manier. In de 35 jaar dat ik werk als levenscoach werk ik samen met jou aan ‘t leren voelen van je verlangens om wat je bezielt richting te kunnen geven aan je leven en wat jij graag wilt. Dat kan face-to-face, maar ook online. Je kunt met mij afspreken overdag en in de avonduren. Een eerste afspraak kan al binnen twee weken.

Mijn spreekkamer is een prettige warme vertrouwd aanvoelende kamer in mijn woonhuis. Nadat ik je welkom heb geheten, krijg je van mij verse koffie of thee als eerste rustmoment. Daarna beginnen we in alle rust samen aan het verkennende en ontdekkende coachingsgesprek voor antwoorden op je levensvragen.

Online coaching betekent dat je een beroep kunt doen op mij als levenscoach, waar en wanneer dan ook. Hoe fijn is dat naast een drukke baan of een druk gezinsleven? Mijn dienstverlening is er voor zowel de zakelijke als de particuliere markt, iedereen is welkom. Dit kan overdag, maar ook kan ook in de avonduren. Als levenscoach wil ik je graag van dienst zijn om jou op je bestemming te krijgen. Samen gaan we ontdekken wat jij wilt en wat bij jou past.

Contact leggen met online coaching via Skype gaat makkelijk en veilig. Nadat de afspraak is vastgelegd krijg je in de e-mail een afspraakbevestiging met daarin de datum en tijd. Op het moment van de afspraak klik je daarop en zijn we samen één op één in contact. Het is AVG proof en werkt rechtstreeks tussen jou en mij, zonder tussenkomst van anderen en/of speciale software. Neem de proef op de som en ervaar hoe makkelijk dit werkt.

Met mijn 65 jaar ben ik nog steeds gezond van deze tijd en is mijn kennis net zo up-to-date als de versie koffie of thee die ik elke keer bereid, langzaam opgiet en smaakvol presenteer op de juiste temperatuur en sterkte. 

Het feit dat je nu mijn website bezoekt, geeft aan dat je mogelijk niet tevreden over je gedrag in een bepaalde levenssituatie bent. Of misschien zit je niet zo lekker in je vel. Je hebt nu de eerste moedige stap gezet. Je bent nu aan het juiste adres om hier verandering in te brengen. Kijk rustig rond op mijn website en voel je vrij om de volgende vrijblijvende gratis stap te zetten voor een kennismakingsgesprek.

Warme groet Freek