Mijn spreekkamer

Welkom in mijn spreekkamer

Welkom in de spreekkamer van mijn coachingspraktijk Spreek met Freek. Mijn spreekkamer zit ingesloten in mijn woonhuis. De kamer is ingedeeld vanuit een warme ontspannen en rustieke opzet met prettig zittende comfortabele stoelen. Wat ik belangrijk vind is dat mensen gesprekken met mij voeren in een rustige en ontspannen omgeving. De uitstraling van mijn spreekkamer kun je het beste vergelijken met een gezellige woonkamer van lang vervlogen tijden. Een leefomgeving met rustieke donkere warme kleuren in een kalme rustige bruine kleurtint. Dat maakt dat mijn kamer rust en ontspanning uitstraalt. Mensen voelen zich altijd erg op hun gemak in mijn spreekkamer.

Koffie of thee als rustmoment

Na een welkome ontvangst krijg je van mij verse koffie of thee als eerste rust- en ontvangmoment. Daarna beginnen we in alle rust samen aan het verkennende en ontdekkende coachingsgesprek voor antwoorden op je levensvragen.

Mijn spreekkamer

Met mijn 65 jaar ben ik nog steeds gezond van deze tijd en is mijn kennis net zo up-to-date als de versie koffie of thee die ik elke keer bereid in mijn spreekkamer, langzaam opgieten en smaakvol presenterend op de juiste temperatuur en sterkte.

Kijk rustig rond op mijn website en voel je vrij om de volgende vrijblijvende gratis stap te zetten voor een kennismakingsgesprek.

Warme groet Freek