MotivatieLezingen

Als ervaren levenscoach en psycholoog geef ik op een eigenzinnige, unieke, humorvolle en leerzame motivatielezingen. Mijn kennisbron en het leven zelf zijn de invullers van mijn lezingen. Toehoorders worden op luchtige manier stof tot nadenken gegeven. Die kunnen leiden tot meer zelfinzicht, stappen durven nemen en hernieuwde energie om ideeën en wensen om te vormen tot concrete activiteiten. Dit doe ik aan de hand van anekdotes uit mijn privéleven en mijn werk als coach. Mijn doel is de toehoorders, van jong tot oud, te inspireren, te raken, te prikkelen, te motiveren. In beweging te laten komen. Met een andere blik naar obstakels te laten kijken. Laten realiseren dat veranderingen en hindernissen kansen zijn. Laten voelen dat dromen realiseren mogelijk is.

Mijn doel is om mensen te motiveren en inspireren om zo hun eigen brein op te scherpen en waar nodig bergen te verzetten. Natuurlijk schuren mijn lezingen tegen soms raaksnijdende levenskwesties aan, maar dit doe ik dan wel op een prettige en humorvolle wijze. Wat ik wil is het menselijke brein laten ontsteken door prikkelende zinsneden, scherpschavende onderwerpen en knetterende oneliners. Ik ben een breekregel als het gaat om wat standaard is en tussenhaakjes als normaal. Met maar één doel: Dat jij een inspirerend, verdiepend en een zinvolle avond als je een motivatielezing van mij hebt bijgewoond. Mijn motivatielezingen zorgen voor interactie, plezier en inzichten waarbij je weggaat met een gevoel van: ‘Tja, hier ga ik wel wat mee doen en wat heb ik genoten.’ Als dat zo is dan is mijn lezingsavond geslaagd!.

Motivatielezing Léf

Met mijn motivatielezing “LÉF!”, bied ik je krachtige mentale snacks aan waarmee jij je brein eens goed opschudt en je blij wakker en bewust maakt! Ik bied je een levensmenu, wat bestaat uit de volgende gerechten: Het gezond gehakt maken van sombere wolken, de kunst van het slachten van de stresskip en hoe je bittere levensballen opzoet. En wat er nodig is te kunnen leven met volle in plaats van halfvolle glazen. En het allerbelangrijkste hoe ontsnap je uit de negatieve vlaflip die het leven vaak zo moeilijk en zwaar maakt. Wat ik je wil laten beleven en ervaring in mijn lezing hoe je weer gezond meester-kok wordt in je eigen leven. Dat doe ik aan de hand van mijn eigen levenservaringen en hoe ik ondanks alle tegenslagen met léf zelf een weg heb gecreëerd om het levensgeluk te herpakken. Het is een avondvullend programma vol verrassingen verpakt in verdieping, humor en onverwachte uitschieters en raakpakkende onderwerpen.

GRATIS LevensBabbel

De GRATIS motivatielezing LevensBabbel is een doe- en praatavond over het allerbelangrijkste in het leven: Jijzelf. Jij, met al je mooie kanten, je passie, levensmissie, maar ook de valkuilen, de levenshobbels, de waarom-ik-vragen, levenskreukels, oordelen over jezelf en al dat gestoei daartussen in. Dat doe ik in een samen-dialoog, waarin jij deelnemer als centraal staat met je levensvragen. In een programma van ruim twee uur trakteer ik je op een programma die bol staat van verassingen, humor, gezelligheid en een gezonde dosis verdieping.

Wil jij eens een andere vorm om samen in gesprek te gaan met elkaar, thema-avond (met een door jou gekozen onderwerp), verdieping of heb je zin in een leuke gespreksavond samen als club, vereniging of bedrijf? Nodig mij uit! Het kost je niets, alleen de reiskosten worden berekend.Informatie Motivatielezing Leven met Léf

Informatie GRATIS motivatielezing LevensBabbel


AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK MOTIVATIELEZING. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat deze motivatielezingen voor jou persoonlijk kan betekenen en anderen.

BOEKINGS-INFORMATIE FORMULIER LEZING


Leven met Léf

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.